• 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تکرار یک دستور
#1
سلام دوستان خسته نباشید

من میخوام یک خط دستور تو سایتی که نوشتم هی تکرار شه بدون اینکه صفحه رو رفرش بدیم راهی هست برای اینکا میخوام زمان رفرش بیاد روی ms یعنی کمتر از ثانیه
دستوری که میخوام تکرار شه
کد پی‌اچ‌پی:
Admin: <? echo $serverStatus['_Admin'];?><br / 

طرز کار به این صورت که این کد اطلاعاتی رو از سرور بازی دریافت میکنه و مثلا سرور بازی جواب میده admin : sajjad و ممکن تو چند ثانیه دیگه عوض شه مثلا admin : javad بشه من میخوام این تغیرات در جا تو سایت درج شه با تشکر

عضو جدید هستم لطفا کمک کنید Rolleyes
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
یادمه یه چی داشتیم اسمش Ajax بود Big Grin
W H A T E V E R   Sleepy 
  پاسخ
تشکر شده توسط : Reza cyletech
#3
اگر میشه کمک کنید ممنون
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
(۱۳۹۱ خرداد ۱۵, ۰۸:۲۰ ب.ظ)azadfalah نوشته: اگر میشه کمک کنید ممنون

بلی حتما Big Grin

+-----------------------------------------------+
کار ajax چیست ؟

همانطور که گفتم ajax یک تکنیک برای جذاب کردن صفحات وب و از طرف دیگر بالا بردن سرعت بروز رسانی صفحات است .
دربازدید از یک صفحه وب با کلیک بر روی هر لینک یا دکمه ای برای تغییر محتوای صفحه و یا ارسال یک فیلد به سرور باید تمام صفحه بروز شود و این به معنی درخواست تمام عکسها , لوگوها و کدها از سرور می باشد اما شما با استفاده از این تکنیک فقط قسمتهای مورد نیاز را بروز میکنید و برای انجام هر عملیاتی نیاز به بروز کردن کل صفحه نیست این کار توسط فناوری ajax انجام میشود.

+-----------------------------------------------+

متن بالا رو از تاپیکی که حسین (php) برا Ajax نوشته کپی کردم Big Grin
آموزش ایجکس از ابتدا
اگه زحمتی نیس برید و ادامش رو از اونجا بخونین
مفهومش رو که فهمیدین، بعد برین از گوگل چیزای بیشتری پیدا کنید و بخونید بعد از اون شروع کنید به نوشتن Tongue شروع که کردین ایشالا به راحتی تموم میشه ولی اگه سوالی چیزی بود اینجا مطرح کنید مطمئنا اساتید عزیز کمکتون می کنن
منم اگه بلد بودم کمک می کنم Big Grin
W H A T E V E R   Sleepy 
  پاسخ
تشکر شده توسط : Reza Y.P.Y
#5
نقل قول:میخوام زمان رفرش بیاد روی ms یعنی کمتر از ثانیه
با درخواستهای معمولی HTTP که نمیشه به چنین سرعتی رسید و اصلا Request/Response با چنین سرعتی اصلا بهینه هم نیست از نظر پرفورمنس و منابع سیستم و شبکه و اینها.

برای رسیدن به حداکثر سرعت راهی که بنظرم میرسه ارتباط سوکتی هست. مثلا یک سوکت TCP. یا حتی شاید بهتر باشه از UDP استفاده کرد. کار تخصصی میشه و تحلیل و طراحی با جزییات میخواد.
سوکت خیلی بهینه تر هم هست. در سوکت هر وقت که وضعیت تغییر میکنه خود طرف میتونه یک پیام رو ارسال کنه. اگر یک دقیقه وضعیت عوض نشه نیازی نیست که در هر ثانیهء اون یک دقیقه کلی پیام اونم دو طرفه ارسال بشه. و اصلا بعید میدونم با HTTP بتونید اونقدر درخواست در ثانیه بفرستید و به اون سرعت برسید.

البته با سوکت هم لزوما به سرعت های خیلی بالا مثل 10 میلی ثانیه نمیرسید، مگر اینکه دو سرور روی یک LAN باشن یا خیلی نزدیک.

البته اون چیزی که شما گفتی فکر نمیکنم نیازی به چنین سرعتی داشته باشه. یعنی برای یه چیزی مثل چت مت میخوای خب اصلا چرا میخوای اینقدر سرعت داشته باشه؟ میلی ثانیه میدونی یعنی چی؟ میلی ثانیه یعنی هزارم ثانیه. یک بار در هر میلی ثانیه یعنی هزار بار در ثانیه! معمولا در نرم افزارهای چت نهایتا در هر ثانیه یکی دوبار این کار انجام میشه بنظرم!!
بعدم روی مرورگر ارتباط سوکتی پیاده کردن بنظرم خودش باز کلی کار سختی هست. با فلش باشه مثلا. یا با HTML5 باشه (که مشکل ساپورت مرورگر رو مطرح میکنه). بعد اونور سمت سرور هم باید اختصاصی باشه که بشه پورت سوکت رو گرفت.

آهان راستی یه چیز دیگه هم یادم اومد. یک روشی هست که بهش میگن Comet. این سرعتش از ایجکس استاندارد میتونه خیلی بیشتر باشه بنظرم. اگر واقعا نیاز به سرعت بیشتری داشتی میتونی راجع به این تحقیق کنی.
  پاسخ
تشکر شده توسط : masoudmanson
#6
میشه بگید به استلاح اینگلیسی میشه چی این حرکت refrash صفحه یعنی کل اطلاعات بدون این که مرور گر وب رفرش بشه تا من تحقیق کنم در بارش تشکر
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
شما همون در مورد ایجکس اطلاعات بگیر

اینجا آموزشش خوبه:
W3School Ajax

اینم یه آموزش با PHP تو همون سایت:

Ajax Train

یه وقت بزار در حد یک ساعت، مفهوم رو بفهم، سعی کن مطلب فارسی بخونی واسه این که مفهوم بد منتقل نشه...

بعد هم یه سری به این دو تا سایت بزن و یه نیم ساعت هم رو آموزشش وقت بزار، آسونه...
هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
  پاسخ
تشکر شده توسط : masoudmanson
#8
از وب سوکت هم می تونید استفاده کنید. ولی باید مرورگر پشتیبانی کنه
  پاسخ
تشکر شده توسط : vejmad
#9
راستی وب سوکت جزو HTML5 است یا یه چیزی جداست؟

بعدم من زیاد راجع بهش تحقیق نکردم و مطمئن نیستم، اما فکر کنم نرم افزار وب سرور هم باید ساپورتش رو داشته باشه تا بشه ازش استفاده کرد. یعنی ساپورت مرورگر به تنهایی کافی نیست.
فکر کنم یه جایی هم درمورد افزودن ساپورت WebSocket به یک نسخهء آپاچی چیزی خونده بودم.
البته طبیعی هم بنظر میرسه.
چون فرضا مرورگر سوکت زد، اونور سمت سرور باید یه برنامه ای پورت سوکت رو گرفته باشه تا بتونه جواب بده، و روی شیرهاست هم که برنامهء یک سایت معمولی نمیتونه پورت خاصی رو اشغال کنه. پس طبیعتا باید هندل کردنش گردن وب سرور باشه و بصورت داخلی پیاده سازی شده باشه.

البته جواب همهء این سوالات با یخورده تحقیق و مطالعهء بیشتر معلوم میشه. ولی اولویتی برای اختصاص وقت و انرژی بیشتر برای مطالعهء مواردی که در حال حاضر هنوز بقدر کافی ساپورت و استفاده ندارن و کاربردی نیستن نداشتم. همینطوری گفتم یه کلیتی ازش بدونم.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
جز HTML5 هست.
بله حتما باید یه چیزی روی یه port لیسن کنه.
قویترین چیزی که در این زمینه کار کرده socket.io هست که با nodejs نوشته شده. (البته روشهای دیگه به جز websocks هم مثل استفاده از فلش و ... هم پشتیبانی می کنه). یه نرم افزار به اسم kazzing هم هست. ولی کامرشیال هست. با cli پی اچ پی هم دیدم که نوشته شده
  پاسخ
تشکر شده توسط : vejmad


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان