/
  • توضیح در مورد کوئری

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 3
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی توضیح در مورد کوئری
    نویسنده پیام
    abedi98 آفلاین
    PHP/MySQL
    ***

    ارسال‌ها: 195
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۴
    اعتبار: 1
    تشکرها : 47
    ( 6 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #1
    توضیح در مورد کوئری
    ممنون میشم اگر دوستان در مورد کوئری زیر و محاسباتی که انجتم شده توضیحاتی بدن که دقیقا داره چی و چجوری محاسبه میکنه
    مرسی
    کد PHP:
    $lat $myLat;
    $lon $myLon;

    $R 6371;
    $r $radius*0.001;
    $max_lat $lat rad2deg($r/$R);
    $min_lat $lat rad2deg($r/$R);

    $max_lon $lon rad2deg($r/$R/cos(deg2rad($lat)));
    $min_lon $lon rad2deg($r/$R/cos(deg2rad($lat)));
    $lat deg2rad($lat);
    $lon deg2rad($lon);

    $sql "
    select latitude, longitude, 
           acos(sin(
    $lat)*sin(radians(latitude)) + cos($lat)*cos(radians(latitude))*cos(radians(longitude)-$lon)) * $R as D
    from (
      select latitude, longitude 
      from #__positions
      where latitude > 
    $min_lat and latitude < $max_lat
        and longitude > 
    $min_lon and longitude < $max_lon
      ) as first_cut 
    where acos(sin(
    $lat)*sin(radians(latitude)) + cos($lat)*cos(radians(latitude))*cos(radians(longitude) - $lon)) * $R < $r 
    order by D"

    __________________________________________________________________________
    ---------------------------------------------------------------------------
    خدایا ، مگر می شود تو باشی و ما تنها باشیم ؟
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۳ مهر ۶ ۰۱:۴۶ عصر، توسط abedi98.)
    ۱۳۹۳ مهر ۶ ۰۱:۴۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    abedi98 آفلاین
    PHP/MySQL
    ***

    ارسال‌ها: 195
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۴
    اعتبار: 1
    تشکرها : 47
    ( 6 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: توضیح در مورد کوئری
    اساتید محترم لطفاً راهنمایی کنن
    مرسیHeart
    __________________________________________________________________________
    ---------------------------------------------------------------------------
    خدایا ، مگر می شود تو باشی و ما تنها باشیم ؟
    ۱۳۹۳ مهر ۷ ۱۲:۰۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: توضیح در مورد کوئری
    فکر کنم داره نقاط نزدیک به نقطه مورد نظر رو پیدا می کنه. توی یک شعاع خاصی
    __________________________________________________________________________
    http://mydolphin.ir
    ۱۳۹۳ مهر ۷ ۰۳:۱۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS