/
  • توضیح در مورد تگ object

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 3
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی توضیح در مورد تگ object
    نویسنده پیام
    AHMADBADPEY آفلاین
    احمد بادپی
    ***

    ارسال‌ها: 118
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۱
    اعتبار: 1
    تشکرها : 35
    ( 43 تشکر در 19 ارسال )
    ارسال: #1
    توضیح در مورد تگ object
    با سلام خدمت دوستان .
    یکی هست د رمورد این تگ object و بعضی از خصوصیاتش مخصوصا صفت classid اون که چی کار میکنه برام توضیح بده . خودم سرچ کردم به نتیجه درست و حسابی نرسیدم .
    __________________________________________________________________________
    1stwebdesigner.ir

    learningjquery.ir
    ۱۳۸۸ اسفند ۶ ۰۸:۳۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: توضیح در مورد تگ object
    گوگل‌ گفت من بلدم بیاد از من بپرسه
    http://www.google.com/search?q=object+ht...=firefox-a
    ۱۳۸۸ اسفند ۶ ۰۹:۱۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    AHMADBADPEY آفلاین
    احمد بادپی
    ***

    ارسال‌ها: 118
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۱
    اعتبار: 1
    تشکرها : 35
    ( 43 تشکر در 19 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: توضیح در مورد تگ object
    (۱۳۸۸ اسفند ۶ ۰۹:۱۰ عصر)admin نوشته شده توسط:  گوگل‌ گفت من بلدم بیاد از من بپرسه
    http://www.google.com/search?q=object+ht...=firefox-a

    شوخی می کنی SadSadSad
    __________________________________________________________________________
    1stwebdesigner.ir

    learningjquery.ir
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ اسفند ۶ ۰۹:۵۵ عصر، توسط AHMADBADPEY.)
    ۱۳۸۸ اسفند ۶ ۰۹:۵۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS