۱۳۸۷ بهمن ۲۲, ۰۵:۰۱ ق.ظ
سلام
می خوام در مورد یک سایت که دیروز هک شد باهاتون مشورت کنم.البته سوالم رو تو یه سایت دیگه مطرح کردم ولی انگار کاربراش از خودم ناشی تر هستن
به هر حال اینجا عضو شدم و ...
اما سایت www.mrmobile.ir رو که من نوشته بودم دیروز هک کردم.
اگه صفحه اصلی رو ببینین متوجه میشین که ارتباط با دیتابیس رو قطع کردن(اینجور که من متوجه شدم
نکته جالب اینه که فایل config دستکاری نشده و صفحه index رو هم که حذف می کنم باز از دسترس خارج نمیشه
مساله بعدی اینکه از طریق دایرکت ادمین نمیتونم به phpmyadmin دسترسی پیدا کنم .یعنی دسترسیم به myadmin رو قطع کرده
یکی از دوستان می گفت که این sqlinjection attack هست.ولی من فکر نمیکنم.
چون من تمام ورودی و خروجی ها رو فیلتر کرده بودم( شاید هم درست فیلتر نکردم)
این هکر نامحترم به تیبل ادمین دسترسی پیدا کرده( اینو مطمئنم) و همه رو نابود کرده
حالا از چه طریقی .من حدس میزنم
1- از طریق سشن ها /چون سشن هام امن نبودن
2- از طریق xss و ضغف ناشی از ارسال اطلاعاتم به وسیله get
این رو نوشته و به کار برده
اگه چیزی به نظرم اومد اینجا مطرح میکنم
این بود اولین پست من
می خوام در مورد یک سایت که دیروز هک شد باهاتون مشورت کنم.البته سوالم رو تو یه سایت دیگه مطرح کردم ولی انگار کاربراش از خودم ناشی تر هستن

به هر حال اینجا عضو شدم و ...
اما سایت www.mrmobile.ir رو که من نوشته بودم دیروز هک کردم.
اگه صفحه اصلی رو ببینین متوجه میشین که ارتباط با دیتابیس رو قطع کردن(اینجور که من متوجه شدم
نکته جالب اینه که فایل config دستکاری نشده و صفحه index رو هم که حذف می کنم باز از دسترس خارج نمیشه
مساله بعدی اینکه از طریق دایرکت ادمین نمیتونم به phpmyadmin دسترسی پیدا کنم .یعنی دسترسیم به myadmin رو قطع کرده
یکی از دوستان می گفت که این sqlinjection attack هست.ولی من فکر نمیکنم.
چون من تمام ورودی و خروجی ها رو فیلتر کرده بودم( شاید هم درست فیلتر نکردم)
این هکر نامحترم به تیبل ادمین دسترسی پیدا کرده( اینو مطمئنم) و همه رو نابود کرده
حالا از چه طریقی .من حدس میزنم
1- از طریق سشن ها /چون سشن هام امن نبودن
2- از طریق xss و ضغف ناشی از ارسال اطلاعاتم به وسیله get
این رو نوشته و به کار برده
نقل قول:حالا از شما می خوام که به من کمک کنین و منو راهنمایی کنین.من اول می خواستم این سوال رو تو ی انجمن هکرها مطرح کنم ولی چون از این جماعت متنفرم تصمیم گرفتم که اینجا مطرح کنم.
mrmobile.ir/user/view/comment.php?cmd=1&id=-335%20union%20all%20select%20null,concat(user2,0x2 0,0x20,0x2d,0x3e,pass),null,null,null,null,null%20 from%20login_22
اگه چیزی به نظرم اومد اینجا مطرح میکنم
این بود اولین پست من