/
  • تغییر url با htaccess

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 1
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی تغییر url با htaccess
    نویسنده پیام
    spy ir crazy آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 2
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۵ ارديبهشت ۱۳
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    تغییر url با htaccess
    سلام
    دوستان در حال راه اندازی یک سایت هستم قسمت url ها یک مشکل اساسی دارم.

    میخوام این مدل url

    localhost/iranhooma/article?id=29&conten=آموزش-کامل-php
    رو به این صورت در بیارم

    localhost/iranhooma/article/آموزش-کامل-php
    باید چه کاری انجام داد؟
    ۱۳۹۵ ارديبهشت ۱۳ ۱۲:۵۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    farhadhp آفلاین
    FarhadHP
    ***

    ارسال‌ها: 207
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ بهمن ۱۸
    اعتبار: 4
    تشکرها : 134
    ( 118 تشکر در 78 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: تغییر url با htaccess
    باید مطمئن بشید ماژول modrewirte در سرور تون فعال هست (99 درصد سرورها فعاله) ...

    بعد با کد htaccess می تونید url رو تغییر بدید....

    حالا من برای شما انجام دادم... ولی بهتره خودتون برید htaccesss یاد بگیرید ....

    کد زیر رو داخل htaccess وارد کنید.

    کد:
    <IFModule mod_rewrite.c>
    Options +FollowSymLinks
    RewriteEngine on

    # if localhost xampp
    RewriteBase /iranhooma/

    RewriteRule ^article/([0-9]*)/(.*)?$ article?id=$1&conten=$2 [L]
    # Your New URL is localhost/iranhooma/article/1/title

    </IFModule>

    فِل بداهه نوشتم ببین کار میکنه ...
    __________________________________________________________________________
    همیشه برای یادگیری، موضوعاتی هست!

    مجله دامین هاست

    رزومه / بیرگیک

    ۱۳۹۵ ارديبهشت ۱۳ ۰۴:۴۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    spy ir crazy آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 2
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۵ ارديبهشت ۱۳
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: تغییر url با htaccess
    دوست عزیز باز هم نشد, نمیدونم چرا هر کدی که در htaccess وارد میکنم اشتباهه مطعمنا به خاطر آماتور بودنم نمیدونم کجا اشتباهه...خطای internal server 500 میده
    ممنون میشم از یک طریقی کمکم کنید...در حال یادگیری htaccess هستم ولی خیلی هم سخته

    این ایدی تلگرام بنده هستش

    siavash_farokhzad
    اگر بشه از طریق teamviewer چک بفرمایید ممنون میشم خیلی درگیرش هستم و وقتمو گرفته
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۵ ارديبهشت ۱۳ ۱۰:۵۰ عصر، توسط spy ir crazy.)
    ۱۳۹۵ ارديبهشت ۱۳ ۱۰:۱۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS