/
  • تغییر محتویات تکست باکس

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی تغییر محتویات تکست باکس
    نویسنده پیام
    msasan1367 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 3
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ ارديبهشت ۲۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 9
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    تغییر محتویات تکست باکس
    سلام
    فرم ثبت نامی به صورت اجاکس هست شامل یه تکست باکسه که تعداد ردیف های پایگاه داده را می گیره به علاوه یک می کنه میشه شماره پرونده شخص مورد نظر
    اما هنگام ثبت نام این شماره تغییر نمیکنه و حتما باید صفحه را رفرش کرد
    لطفا راهنمایی فرمایید
    با تشکر
    ۱۳۹۱ آذر ۵ ۰۹:۳۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Hamid آفلاین
    حمید رضا رحیمی
    ****

    ارسال‌ها: 577
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۹
    اعتبار: 20
    تشکرها : 554
    ( 368 تشکر در 231 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: تغییر محتویات تکست باکس
    اصلا متوجه نشدم فقط حدسم رو میگم که :

    اون عدد رو توی یه input:hide بریز که تغییر نکنه !
    اگه هم توی سیستمت حذف داشته باشی با این الگوریتم سیستمت منفجر میشه !!
    باید id اخرین رکورد رو بگیری و +1 کنی
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۹۱ آذر ۶ ۱۱:۱۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : msasan1367 hamid_80386
    msasan1367 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 3
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ ارديبهشت ۲۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 9
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: تغییر محتویات تکست باکس
    (۱۳۹۱ آذر ۶ ۱۱:۱۵ صبح)Hamid نوشته شده توسط:  اصلا متوجه نشدم فقط حدسم رو میگم که :

    اون عدد رو توی یه input:hide بریز که تغییر نکنه !
    اگه هم توی سیستمت حذف داشته باشی با این الگوریتم سیستمت منفجر میشه !!
    باید id اخرین رکورد رو بگیری و +1 کنی

    سلام
    یه فرمه ثبت نامه آجاکسه که یه سری مشخصات به همراه شماره پرونده می گیره (آخرین رکورد پایگاه داده + 1) و ثبت میکنه
    مشکل اینجاست که پس از ثبت نام شماره پرونده عوض نمیشه و باید صفحه را رفرش کرد
    برای این مشکل چه باید کرد؟
    ۱۳۹۱ آذر ۶ ۰۱:۴۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hamid_80386 آفلاین
    حمید عباسی
    ***

    ارسال‌ها: 1,479
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۱۶
    اعتبار: 62
    تشکرها : 1216
    ( 1253 تشکر در 748 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: تغییر محتویات تکست باکس
    شما فرم ایجکست مشکل داره

    باید بعد از ثبت تو صفحه سمت سرور ایجکسیتون mysql_insert_Id رو بگیری و اکو کنی
    کد PHP:
    $Lastid mysql_insert_id(); 
    __________________________________________________________________________
    هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
    ۱۳۹۱ آذر ۷ ۱۲:۱۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Hamid msasan1367
    msasan1367 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 3
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ ارديبهشت ۲۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 9
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: تغییر محتویات تکست باکس
    (۱۳۹۱ آذر ۷ ۱۲:۱۰ صبح)hamid_80386 نوشته شده توسط:  شما فرم ایجکست مشکل داره

    باید بعد از ثبت تو صفحه سمت سرور ایجکسیتون mysql_insert_Id رو بگیری و اکو کنی
    کد PHP:
    $Lastid mysql_insert_id(); 
    سلام
    این سمت سروره، حالا سمت کاربر چجوری این مقدار را برگردونم
    ۱۳۹۱ آذر ۸ ۰۴:۳۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hamid_80386 آفلاین
    حمید عباسی
    ***

    ارسال‌ها: 1,479
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۱۶
    اعتبار: 62
    تشکرها : 1216
    ( 1253 تشکر در 748 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: تغییر محتویات تکست باکس
    کاری نداره
    شما یه شیء داری که متد Response اون همین چیزی هست که اکو میکنی، اون رو بگیر و بریز تو InnerHTML یه span Wink
    __________________________________________________________________________
    هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
    ۱۳۹۱ آذر ۸ ۰۹:۱۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : msasan1367
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS