/
  • تعریف متغیر در ابتدای کلاس

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی تعریف متغیر در ابتدای کلاس
    نویسنده پیام
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #1
    تعریف متغیر در ابتدای کلاس
    سلام
    چرا در آغاز کلاس بعضی از متغیر ها رو تعریف میکنند
    بعضی اوقات به این صورت
    کد PHP:
    var $link 
    و بعضی اوقات
    کد PHP:
    public $link 

    ببخشید من یه سوال دیگه دارم که همین جا مطرح می کنم
    کد PHP:
            register_shutdown_function(array(&$this,'close')); 
    این & برای چیه؟
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ فروردين ۱۱ ۱۱:۳۲ عصر، توسط scooter.)
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۱ ۱۱:۲۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 629
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: تعریف متغیر در ابتدای کلاس
    این سوالات قبلا در انجمن پاسخ داده شده .


    http://forum.iranphp.org/Thread-آموزش-شی-گرایی

    در مورد یوال دوم هم & در واقع برای ارجاع مستقیم شی یا متغییر بکار میره یعنی هر تغییری که در مقدار ارسالی ایجاد بشه مستقیما روی خود مقدار ارسالی ثبت میشه .
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۲ ۱۲:۵۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : scooter nasserghiasi
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: تعریف متغیر در ابتدای کلاس
    سلام و ممنونم اما من متوجه جواب سوال دوم نشدم
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۲ ۰۱:۴۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: تعریف متغیر در ابتدای کلاس
    اگر در زبانهای دیگر با مبحث pointer یا اشاره گر ها هستید. این همون هست اما در php به اسم رفرنس شناخته میشه

    عمل کردش هم این هست که زمانی که شما دارید یک متغیر رو به یک تابع مییفرستید. در واقع یک کپی از اون رو میفرستید . پس حافظه اشغال میکنید.

    اما وقتی از رفرنس ها استفاده می کنید. آدرس اون متغیر ارسال میشه . این طوری حافظه ای اشغال نمیشه
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۲ ۰۲:۴۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : scooter nasserghiasi
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: تعریف متغیر در ابتدای کلاس
    این جواب در مورد & بود؟؟؟
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ فروردين ۱۲ ۰۲:۵۳ عصر، توسط scooter.)
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۲ ۰۲:۵۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: تعریف متغیر در ابتدای کلاس
    آره دیگه گفتید سوال دوم رو متوجه نشدم
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۲ ۰۳:۰۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: تعریف متغیر در ابتدای کلاس
    پس با این حساب که شما میگی اگر از & استفاده نکنیم برنامه به درستی کار میکنه ولی حافظه بیشتری اشغال میکنه
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۲ ۰۳:۰۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: تعریف متغیر در ابتدای کلاس
    بله. در سطح کوچیک و معمولی اینقدر ها هم تاثیر گزار نیست. اما در سطوح بالاتر بسیار خیلی بهینگی و سرعت و. ... ایجاد میکنه
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۲ ۱۰:۴۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : scooter
    k2-4u آفلاین
    LAMP Programmer
    ***

    ارسال‌ها: 88
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۱
    اعتبار: 4
    تشکرها : 64
    ( 218 تشکر در 56 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: تعریف متغیر در ابتدای کلاس
    ببخشید Refrence(ارجاع) با Pointer(اشاره گر)
    کاملا متفاوت است
    برای اطاعات بیشتر به یک کتاب مرجع C یا C++ مراجع کنید
    (اشاره گر برای کار با حافظه و ایناس
    ارجاع با آدرس حافظه کار داره )
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۳ ۱۱:۴۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: تعریف متغیر در ابتدای کلاس
    دوست عزیز حق با شماست اما اگر همون کتاب رو معرفی کردید رو مطالعه کنید. یکی از کاربرد های اشاره گرها برگردون آدرس متغیر هست. درسته؟!

    خوب در پی اچ پی همینطور که تو راهنماش نوشته :

    کد PHP:
    References in PHP are a means to access the same variable content by different namesThey are not like C pointersinsteadthey are symbol table aliases

    درسته مستقیما با حافظه درگیر نمیشه. اما جهت دسترسی به یک متغیر باز از آدرس دهی استفاده میشه.

    کسی هم نگفت این ها شبیه هم هستند. من گفتم اگر آشنایی داشته باشید.(یعنی کسی که واقعا میدونه اشارگر ها چیه) به راحتی میتونه رفرنس رو درک کنه.

    بابت تذکرتون هم ممنون
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۳ ۱۲:۲۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : k2-4u amir.s hidensoft nasserghiasi
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS