/
  • تعریف زمان برای خواندن یک فایل

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی تعریف زمان برای خواندن یک فایل
    نویسنده پیام
    dastani آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 5
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ مرداد ۲۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    تعریف زمان برای خواندن یک فایل
    سلام .
    من مشکلی داشتم در مورد تعریف زمان اینکه چگونه می توانم تعریف کنم که مثلا در 3 ثانیه فایل http://tabnak.ir/fa/rss/allnews را بخواند و در صورتی که نتوانست بخواند پیغام دهد یا .....
    مشتکرم از کمکمتان
    ۱۳۹۱ آذر ۱۰ ۰۱:۵۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    amenocy آفلاین
    امین عباسی
    ***

    ارسال‌ها: 173
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ دي ۱۳
    اعتبار: 4
    تشکرها : 61
    ( 102 تشکر در 76 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: تعریف زمان برای خواندن یک فایل
    کورن جابز .
    __________________________________________________________________________
    Idea

    Apkmafia Android apk download blog
    ۱۳۹۱ آذر ۱۰ ۰۲:۵۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    dastani آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 5
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ مرداد ۲۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: تعریف زمان برای خواندن یک فایل
    نه منظورم اون نیست .
    که تعریف کنم automatic بخونه که
    منظورم اینکه تو کد php چجور تعریف کنم . مثلا یه فایل رو 5 ثانیه وقت داری باز کنی اگر بازکردی شرط اجرا بشه اگه نتونستی باز کنی بورو سایت بعدی . الان مشکل اون شرط time یا همون زمان هست.
    ۱۳۹۱ آذر ۱۰ ۰۳:۱۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,385
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1395 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: تعریف زمان برای خواندن یک فایل
    با تابع mktime زمانی که پروسه قراره به پایان برسه رو بدست میاری. یه while می زاری که تا زمانی که زمان فعلی سیستم به زمان مقصد نرسیده کد رو تکرار کنه. حالا وسطش یه sleep هم می زاری زیاد فشار نیاره .
    ۱۳۹۱ آذر ۱۱ ۰۷:۲۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS