• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تعداد زیادی درخواست
#1
سلام بچه ها ...

دوتا جدول داریم یکی پست ها یکی دانلود ها ! حالا من میخوام آخرین پست ها و آخرین دانلود ها + بهترین پست ها و بهترین دانلود ها رو جدا بکشم بیرون !

یک فیلد داریم امتیاز بسته به اون بهترین ها مرتب میشند .

الان چجوری query بفرستم بهتره ؟ چهار تا جدا جدا باس بفرستم دیگه ؟ راه دیگه ای داره ؟ که کمتر از منابع استفده کنه ؟

البته دارم با ci اینکار رو میکنم و میخوام که از اکتیو رکوردهاش استفاده کنم ، حالا نشد ساده میفرستیم .

مرسی .
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
معمولن برای این کارها می شه از ORM استفاده کرد (ارتباط اتوماتیک بین جدول ها یا همون ریلیشن شیپ ها)
که متاسفانه CI این رو نداره
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط : siavash
#3
از join ها استفاده کنید
  پاسخ
تشکر شده توسط : siavash
#4
من یکم درباره join مطلب خوندم اینجور که فهمیدم برای الحاق فیلد های جداول مختلف به یکدیگر بر اساس یک فیلد استفاده میشه !؟ چجوری به من کمک میکنه رو نفهمیدم Big Grin
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
دوستان اطلاعی در این باره ندارید ؟ Big Grin
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
تا امتحان نکنید. با هزار توضیح نمی تونید به خوبی درکی ازش داشته باشید
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
امتحان کردم :دی میشه یکجور شرط تعیین کرد مثلا : اگر فیلد یوزر نیم جدول سفارش دهنده ها با فیلد یوزر نیم جدول کاربرها یکی بود هر دو سطر رو با هم الحاق کنه ! همینه دیگه ؟ کار دیگه ای میشه باهاش کرد ؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
کاش همین بود Smile) فرض کنید شما 10 جدول دارید که هر کدوم از جدول ها با یک یا چند تا جدول دیگه در ارتباطه. و جهت ارتباط هم شروط خاص خودشون رو دارند. خوب کوئری این رو چه طور می نویسید؟!
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
نقل قول:کاش همین بود Smile) فرض کنید شما 10 جدول دارید که هر کدوم از جدول ها با یک یا چند تا جدول دیگه در ارتباطه. و جهت ارتباط هم شروط خاص خودشون رو دارند. خوب کوئری این رو چه طور می نویسید؟!

باید موضوعش بیشتر باز بشه تا کد خودم رو اختراع کنم Cool Big Grin

حالا بحث اینجاست که چجوری به من کمک میکنه از چندتا جدول که ارتباطی به هم ندارند مطالب رو بکشم بیرون ؟ Big Grin
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
جدول هات بلاخره به هم ربط دارند يا ندارن؟ اگه ربط دارن كه از Join ميشه استفاده كرد و اگه هم ندارن كه بستگي به نوع درخواستت داره كه مثلا يكي از روشهاش ميتونه استفاده از union در كوئريت باشه
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان