/
  • تشخیص کاراکتر در PHP

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 2 رأی - میانگین امیتازات: 4.5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی تشخیص کاراکتر در PHP
    نویسنده پیام
    shahin_mahvareh آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 40
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ شهريور ۱۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 37
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    Question تشخیص کاراکتر در PHP
    سلام دوستان.کسی میدونه چطور میشه توی PHP تشخیص داد که در اول یه کلمه Space وارد شده یا نه و اگر چند تا کلمه وجود داره بین کلمات بیشتر از یک اسپیس وارد نشه.اگه وارد شده بود اسپیس های اول کلمه رو خودش برداره بین دو تا کلمه هم اگه چند تا اسپیس وارد شده بود یکیش بمونه و بقیش خذف بشه.
    ۱۳۸۹ شهريور ۱۶ ۰۳:۲۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    bestirani2 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 87
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 49 تشکر در 36 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: تشخیص کاراکتر در PHP
    در مورد حذف از اول از trim استفاده کن
    و حذف بیش از یک space بین کلمه از عبارات منظم
    ۱۳۸۹ شهريور ۱۶ ۰۳:۵۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : shahin_mahvareh
    shahin_mahvareh آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 40
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ شهريور ۱۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 37
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: تشخیص کاراکتر در PHP
    در مورد فضای خالی اول و آخرش باید بگم که درست شده و ازتون ممنونم.ولی در مورد فضای خالی مابین کلمات چطور میتونم از عبارات منظم استفاده کنم.البته به این هم توجه داشته باشید که معلوم نیست متن ما چند کلمه است.اینم بگم که میخوام خودش فاصله اضافه ما بین کلمات رو حذف کنه نه این که به ما پیام بده تا درستش کنیم.لطفا کمی توضیح بدین.
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ شهريور ۱۶ ۰۱:۵۸ عصر، توسط shahin_mahvareh.)
    ۱۳۸۹ شهريور ۱۶ ۰۱:۵۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: تشخیص کاراکتر در PHP
    کد PHP:
    preg_replace('/\s\s+/'' 'trim($str)) 
    ۱۳۸۹ شهريور ۱۶ ۰۲:۰۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : shahin_mahvareh
    shahin_mahvareh آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 40
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ شهريور ۱۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 37
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: تشخیص کاراکتر در PHP
    عالی شد دستت درد نکنه.
    ۱۳۸۹ شهريور ۱۶ ۰۲:۳۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    shahin_mahvareh آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 40
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ شهريور ۱۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 37
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: تشخیص کاراکتر در PHP
    کد PHP:
    preg_replace('/\s\s+/'' 'trim($str)) 
    آقا حالا اگه به جای کاراکتر space از   استفاده میشد باید چی کار کنیم؟
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ شهريور ۱۹ ۰۱:۳۷ صبح، توسط shahin_mahvareh.)
    ۱۳۸۹ شهريور ۱۹ ۰۱:۳۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    alic آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 50
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ فروردين ۲۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 39
    ( 20 تشکر در 11 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: تشخیص کاراکتر در PHP
    در صورتی که تمایل دارید space جای   رو بگیره

    کد PHP:
    echo preg_replace('/( |\s){2,}/'' 'trim($str)); 

    و یا فرقی بین space و   نزاره

    کد PHP:
    echo preg_replace('/( |\s){2,}/''${1}'trim($str)); 
    ۱۳۸۹ شهريور ۱۹ ۰۲:۳۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : shahin_mahvareh admin
    shahin_mahvareh آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 40
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ شهريور ۱۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 37
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: تشخیص کاراکتر در PHP
    آقا خیلی خیلی ممنون.
    ۱۳۸۹ شهريور ۱۹ ۱۰:۵۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS