/
  • تشخيص مرورگر و ابعاد مانيتور

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی تشخيص مرورگر و ابعاد مانيتور
    نویسنده پیام
    wolfeye آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 28
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ دي ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 24
    ( 4 تشکر در 3 ارسال )
    ارسال: #1
    Question تشخيص مرورگر و ابعاد مانيتور
    سلام،
    من ميخوام وقتي كاربري login ميكنه بشه مرورگرشو تشخيص داد و طبق استانداردهاي اون مرورگر صفحات تنظيم بشه،مثلا من خروجي برنامه هامو تو firefox تنظيم ميكنم اما وقتي اجراهارو ميبرم تو IE قاتي ميكنه همه چي جابجا ميشه
    دوم اينكه ميخوام اين تنظيمات طبق ابعاد و رزوليشن مانيتورهاي مختلف هم صورت بگيره،لطفا راهنماييم كنيد،كسي ميتونه؟
    ۱۳۸۸ دي ۱۸ ۰۹:۲۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1394 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: تشخيص مرورگر و ابعاد مانيتور
    دوست عزیز
    برای اینکه صفحات شما هم در IE و هم FF بصورت یکسان نمایش داده بشه شما باید HTML و CSS رو بصورت استاندارد بنویسید. معمولا طراحان وب یه فایل CSS جداگانه مخصوص IE می سازند و با استفاده از کد HTML تعریف می کنند که اگه مرور گر IE بود این فایل CSS لود بشه تا تصاویر یکسان نمایش داده بشه.
    متاسفانه IE هنوز هم ضعیف هست و دارای تفاوت هایی با FF . Opera . Netscap هست . حالا این وست Chrome هم اومده و یک سری قوانین جدید البته می گن این مرور گر تا حدود زیادی مانند FF استاندارد سازی شده.

    چون من دسترسی به انقال تاپیک ندارم از مدیران عزیز اگر کسی این تاپیک رو خوند به انجمن مناسب انتقال بدن
    ۱۳۸۸ دي ۱۸ ۰۱:۵۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana
    parvane آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 352
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۸
    اعتبار: 12
    تشکرها : 590
    ( 424 تشکر در 242 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: تشخيص مرورگر و ابعاد مانيتور
    در تایید صحبتهای hidden اگه بخوای واسه ie دستورات css خاصی رو تعریف کنی :
    کد PHP:
    <!--[if IE]>
        <
    link rel="stylesheet" type="text/css" href="ie.css" />
    <![endif]--> 
    ۱۳۸۸ دي ۱۸ ۰۳:۰۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana
    wolfeye آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 28
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ دي ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 24
    ( 4 تشکر در 3 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: تشخيص مرورگر و ابعاد مانيتور
    ممنون از راهنمايي در مورد css سعي ميكنم دنبال اطلاعات بيشتري بگردم البته اگه منبع يا لينكي سراغ داريد كه بهم معرفي كنيد تا دقيقا بفهمم چكار بايد بكنم، ممنون ميشم.برنامه من بايد بتونه IE ،FF وchrome رو تشخيص بده و طبق اونا تنظيم بشه.
    اما در مورد ابعاد مانيتور چطور ؟ تا اونجايي كه ميدونم اگه درست بگم Blush با جاوا w = screen.width و h = screen.height اما تو php چطور؟
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ دي ۱۸ ۰۵:۲۵ عصر، توسط wolfeye.)
    ۱۳۸۸ دي ۱۸ ۰۴:۴۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: تشخيص مرورگر و ابعاد مانيتور
    در پی اچ پی اصلا نمیشه. چون سرور ساید هست. فقط با جاوا اسکریپت باید این کارو بکنید.


    در کل اصلا دنبال جاوا اسکریپت برای این مورد نرو. بهترین راه همون css هست.
    ۱۳۸۸ دي ۱۸ ۰۵:۲۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : wolfeye
    wolfeye آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 28
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ دي ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 24
    ( 4 تشکر در 3 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: تشخيص مرورگر و ابعاد مانيتور
    (۱۳۸۸ دي ۱۸ ۰۵:۲۳ عصر)zoghal نوشته شده توسط:  در پی اچ پی اصلا نمیشه. چون سرور ساید هست. فقط با جاوا اسکریپت باید این کارو بکنید.


    در کل اصلا دنبال جاوا اسکریپت برای این مورد نرو. بهترین راه همون css هست.

    خوب من اطلاعاتي در مورد css ندارم اگه كمكم كنيد كه زودتر به نتيجه برسم خيلي خوب ميشه، لطف ميكنيدBlush
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ دي ۱۸ ۰۵:۳۵ عصر، توسط wolfeye.)
    ۱۳۸۸ دي ۱۸ ۰۵:۳۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parvane آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 352
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۸
    اعتبار: 12
    تشکرها : 590
    ( 424 تشکر در 242 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: تشخيص مرورگر و ابعاد مانيتور
    منابع مهم برای css
    ۱۳۸۸ دي ۱۹ ۱۲:۱۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : zoghal wolfeye molana
    wolfeye آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 28
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ دي ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 24
    ( 4 تشکر در 3 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: تشخيص مرورگر و ابعاد مانيتور
    (۱۳۸۸ دي ۱۹ ۱۲:۱۴ صبح)parvane نوشته شده توسط:  منابع مهم برای css
    مرسي خانم پروانهSmileWink
    ۱۳۸۸ دي ۱۹ ۰۸:۵۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : parvane zoghal
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS