/
  • ترفند باز کردن چند آدرس با کد php

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی ترفند باز کردن چند آدرس با کد php
    نویسنده پیام
    lok23 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 21
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ شهريور ۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 9
    ( 2 تشکر در 2 ارسال )
    ارسال: #1
    ترفند باز کردن چند آدرس با کد php
    سلام
    من مثلا 20 تا آدرس رویه یک فایل تکست دارم که با اینتر از هم جدا شدن.
    من اگه نخوام تک تک این آدرس ها رو تایپ کنم یا کپی کنم تویه مرورگر باید چیکار کنم که یکدفعه همشون اجرا بشه؟
    یا مثلا تویه یه صفحه یک لینک بزارم که حاوی 20 لینک باشه و با یکبار کلیک همشون اجرا بشه و مثلا یکدفه 20 تا tab تویه مرورگر با آدرس های من لود بشه.
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۳ مهر ۱۷ ۱۲:۳۱ عصر، توسط lok23.)
    ۱۳۹۳ مهر ۱۷ ۱۲:۳۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: ترفند باز کردن چند آدرس با کد php
    تگ a بزار و target رو _blank کن
    بعد با جی کوئری وقتی رو یه دکمه کلیک می کنی بگو که هرچی لینک هست روش کلیک بشه
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۹۳ مهر ۱۷ ۰۱:۳۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    roosta71farsi آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 3
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ مهر ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: ترفند باز کردن چند آدرس با کد php
    متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدین؟؟
    __________________________________________________________________________
    دانلود آهنگ جدید
    دانلود آهنگ جدید
    مجله سرگرمی و تفریحی
    مجله سرگرمی و تفریحی
    ۱۳۹۳ مهر ۱۷ ۰۳:۱۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    itstaghi آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 144
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ مرداد ۳۰
    اعتبار: 1
    تشکرها : 72
    ( 88 تشکر در 58 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: ترفند باز کردن چند آدرس با کد php
    من که متوجه نشدم شما چیکار میخای بکنی. اصل کاری که میخای انجام بدی رو بگو. میخای رو سایتت پاپ آپ سوار کنی و کاربرآزاری کنی یا اینکه کار دیگه ای منظورته؟
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۳ مهر ۱۷ ۰۳:۵۴ عصر، توسط itstaghi.)
    ۱۳۹۳ مهر ۱۷ ۰۳:۵۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: ترفند باز کردن چند آدرس با کد php
    کد PHP:
    <!DOCTYPE html>
    <
    html>
    <
    head>
        <
    script src="//code.jquery.com/jquery-1.11.1.min.js"></script>
        <meta charset="utf-8">
        <title>JS Bin</title>
    </head>
    <body>
        <a class='1' href="http://google1.com" target="_blank"><span>test1</span></a>
        <a class='2' href="http://google2.com" target="_blank"><span>test2</span></a>
        <a class='3' href="http://google3.com" target="_blank"><span>test3</span></a>
        <a class='4' href="http://google4.com" target="_blank"><span>test4</span></a>
        <a class='5' href="http://google5.com" target="_blank"><span>test5</span></a>
        <a class='6' href="http://google6.com" target="_blank"><span>test6</span></a>
        <a class='7' href="http://google7.com" target="_blank"><span>test7</span></a>
        <a class='8' href="http://google8.com" target="_blank"><span>test8</span></a>
        <a class='9' href="http://google9.com" target="_blank"><span>test9</span></a>
        <a class='10' href="http://google10.com" target="_blank"><span>test10</span></a>
        
        <button class="clickAll">Click All</button>

        <script type="text/javascript">
            $('button').click(function(){
                $("a span").trigger("click");
            });

        </script>
    </body>
    </html> 
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۹۳ مهر ۱۷ ۰۴:۳۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : lok23
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS