• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترتیب قرار گیری لایه ها برروی هم (مشکل FLV Player)
#1
Video 
من در سایتم یک فیلم نمایش میدم آدرس سایت : http://test.taghrib.com/
مشکلش اینه که در IE قسمت نمایش فیلم برروی منوها قرار میگیرد .
این موضوع هم بگم z-index کار نمیکند برای این قسمت .
نمیدونم چه جوری یک لایه فلش را در html بندازم زیر یک لایه دیگه Huh
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
این پارامتر رو به تگ فلشت اضافه کن ببین جواب میده:
کد:
<param name="wmode" value="transparent" />
همیشه سعی کن سایت های دولتی رو فقط روی IE طراحی کنی. و بعد با FF/Opera سازگارشون کن
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


 کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بالاتر => نگهداری بهتر

  پاسخ
تشکر شده توسط : shmata
#3
آقا این کد اضافه شده کد من به این صورته
کد:
<script language='javascript'>
AC_FL_RunContent('codebase',  'http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,0,0',  'width', '505', 'height', '318', 'src', ((!DetectFlashVer(9, 0, 0)  && DetectFlashVer(8, 0, 0)) ? 'OSplayer' : 'OSplayer'),  'pluginspage', 'http://www.macromedia.com/go/getflashplayer', 'id',  'flvPlayer', 'allowFullScreen', 'true', 'movie', ((!DetectFlashVer(9, 0,  0) && DetectFlashVer(8, 0, 0)) ? 'OSplayer' : 'OSplayer'),  'FlashVars',  'movie=taqrib/tva.flv&btncolor=0x333333&accentcolor=0x20b3f7&txt  color=0xffffff&volume=50&previewimage=taqrib/tva.jpg&autoload=on&mute=on');
</script>

<noscript>
<div style="z-index = 0; position: relative">
<object ATTRS>
  <param name='wmode' value='transparent'>  
  <embed ATTRS wmode='transparent' src='flvsource' width='505'  height='318' allowFullScreen='true'  type='application/x-shockwave-flash'>
</object>
</div>
</noscript>
اگر مشاهده بفرمایید wmode هم داره که transparent هست ولی متاسفانه در IE کار بالای منو میوفته
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
چرا از HTML5 video استفاده نمیکنی؟
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
بخاطر موضوع سایت بهتره از همون فلش استفاده بشه...همون مشکل همیشگی عدم ساپورت HTML 5....
بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
نقل قول:بخاطر موضوع سایت بهتره از همون فلش استفاده بشه...همون مشکل همیشگی عدم ساپورت HTML 5....
یکم تحقیق بد نیست. HTML5 shiv و modernizr مشکلمون رو حل میکنه. منم فقط یه راه پیشنهاد دادم.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : shmata
#7
میشه بیشتر توضیح بدی یعنی چی؟Blush

پیدا کردم یه چیزایی..ممنون
بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
(۱۳۹۱ تير ۲۵, ۱۱:۴۵ ب.ظ)webnevesht نوشته: میشه بیشتر توضیح بدی یعنی چی؟Blush

پیدا کردم یه چیزایی..ممنون

HTML5 shiv نام یه اسکریپت جاوااسکریپت هست که با لود شدن تو صفحات html مشکل عدم ساپورت تگ های html5 رو در مرورگرهای ناسازگار حل کرده...

من تا حالا ازش استفاده نکردم، کاراییش رو علیرضا باید توضیح بده، چون فکر میکنم دیگه کلاً لینک کرده به HTML5 و CSS3 Wink
هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
  پاسخ
تشکر شده توسط : shmata
#9
آیا sample یا manual ای برای HTML5 shiv و modernizr وجود دارد ؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
نقل قول:آیا sample یا manual ای برای HTML5 shiv و modernizr وجود دارد ؟
هر دو ابزاری برای جذاب کردن HTML5 هستند ولی مادرنایز روی CSS3 هم متمرکز هست.
هر دو از جاوا اسکریپت بهره میگیرن. هر دو مشکلات بسیاری رو نظیر عدم نمایش و استایل ندادن در IE7 به بالا برطرف میکنن. البته نباید توقع کنید که حتما 6 و 7 رو قشنگ ساپورت کنه. من شخصا این دو نگارش و حتی 8 رو هم فراموش کردم. اما باز روی نگارش های 8 و 9 خیلی بهترجواب میدن.

نه متاسفانه مطلب فارسی نیست ولی منوال خودشون بهترین توضیحات رو دارن.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان