/
  • ترتیب در ترکیب!!

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 4
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی ترتیب در ترکیب!!
    نویسنده پیام
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #1
    ترتیب در ترکیب!!
    یه سوال:

    من می خوام از دوتا جدول سلکت کنم و با هم ترکیبشون کنم به این صورت:
    کد:
    (SELECT * FROM t1)
    UNION
    (SELECT * FROM t2)

    حالا سوال اینه که آیا mysql ابتدا محتویات جدول اول رو قرار می ده بعد جدول دوم؟؟؟
    حالا اگه جدول دوم آپدیت بشه و جدول اول نه، باز هم سطرهای جدول اول، در بالا نمایش داده می شه بعد جدول دوم؟؟؟

    اگه بخوام از دوتا جدول به ترتیب آپدیت شدن (تاریخ درج) سورت کنم چی کار کنم؟
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ فروردين ۲۶ ۱۱:۴۹ صبح، توسط Y.P.Y.)
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۰ ۰۵:۲۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    aligilani1986 آفلاین
    Hyp3r
    ***

    ارسال‌ها: 119
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 2
    تشکرها : 136
    ( 90 تشکر در 47 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: ترتیب در ترکیب!!!!
    (۱۳۸۷ اسفند ۲۰ ۰۵:۲۳ عصر)molana نوشته شده توسط:  یه سوال:

    من می خوام از دوتا جدول سلکت کنم و با هم ترکیبشون کنم به این صورت:
    کد:
    (SELECT * FROM t1)
    UNION
    (SELECT * FROM t2)

    حالا سوال اینه که آیا mysql ابتدا محتویات جدول اول رو قرار می ده بعد جدول دوم؟؟؟
    حالا اگه جدول دوم آپدیت بشه و جدول اول نه، باز هم سطرهای جدول اول، در بالا نمایش داده می شه بعد جدول دوم؟؟؟

    اگه بخوام از دوتا جدول به ترتیب آپدیت شدن (تاریخ درج) سورت کنم چی کار کنم؟

    چرا join نميكي؟

    کد PHP:
    SELECT t1.*,t2.*
     
    FROM
    (
    t1 INNER JOIN t2 ON t1.fk t2.pk

    order by t1.pdate asc 
    __________________________________________________________________________
    www.shoo.ir
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۰ ۰۶:۲۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: ترتیب در ترکیب!!!!
    خوب این که آخرش بازم با t1.pdate سورت شد
    پس t2 چی میشه؟
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۰ ۰۷:۴۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    aligilani1986 آفلاین
    Hyp3r
    ***

    ارسال‌ها: 119
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 2
    تشکرها : 136
    ( 90 تشکر در 47 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: ترتیب در ترکیب!!!!
    خب. اين كد چطور؟

    کد PHP:
    SELECT t1.*,t2.*
     
    FROM
    (
    t1 INNER JOIN t2 ON t1.fk t2.pk

    order by t2.pdate asc,t1.pdate asc 
    [/quote]

    اونوقت اول براساس جدول 2 سورت ميكنه سپس در اين جدول سورت شده جدول اول رو براساس pdate سورت ميكنه.
    __________________________________________________________________________
    www.shoo.ir
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۷ اسفند ۲۰ ۰۸:۰۸ عصر، توسط aligilani1986.)
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۰ ۰۷:۵۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: ترتیب در ترکیب!!!!
    نه نشد
    نمی دونم منظور من رو متوجه می شید یا نه

    من می خوام دوتا جدول داده هاش با هم یکی بشه بعد بر اساس تاریخ صورت بشه

    آیا به نظر شما می شه همش رو ریخت توی یه آرایه ی چند بعدی بعد سورتش کرد؟
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۰ ۰۸:۰۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    aligilani1986 آفلاین
    Hyp3r
    ***

    ارسال‌ها: 119
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 2
    تشکرها : 136
    ( 90 تشکر در 47 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: ترتیب در ترکیب!!!!
    (۱۳۸۷ اسفند ۲۰ ۰۸:۰۱ عصر)molana نوشته شده توسط:  نه نشد
    نمی دونم منظور من رو متوجه می شید یا نه

    من می خوام دوتا جدول داده هاش با هم یکی بشه بعد بر اساس تاریخ صورت بشه

    آیا به نظر شما می شه همش رو ریخت توی یه آرایه ی چند بعدی بعد سورتش کرد؟

    عزيزم.

    دو تا جدول شما بايد با هم در ارتباط باشند براساس يك فيلد يا چند تا ،تا بتوني اطلاعات سطرهاي مرتبط رو با هم يكي كني. اگر نداشته باشند تعداد ركوردهاي بوجود آمده برابر ضرب ركورد جدول 1 در 2 ميشه.

    اگه امكان داره جدول رو بگذار تا بتونم كمكي كنم.
    __________________________________________________________________________
    www.shoo.ir
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۰ ۰۸:۱۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: ترتیب در ترکیب!!!!
    مولانا من منظورت رو متوجه شدم
    اینکه بریزی توی آرایه که خیلی بده اگر کل سطرها مثلا بشه ۵۰۰۰ هزار تا که دیگه هیچی از سرور نمی مونه
    همون که گفتم بهتر هست
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۰ ۰۸:۱۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: ترتیب در ترکیب!!!!
    وحید من که نفهمیدم چی گفتی آخه Confused

    ببین:
    من دوتا جدول دارم به نام های t1 و t2
    و این دوتا جدول جفتشون یه فیلد دارن به نام date

    حالا یکی یه کوئری بده من تست کنم
    (می دونم خلاف قوانینه ولی لنگم خوب)
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۰ ۰۸:۲۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: ترتیب در ترکیب!!!!
    راهی که من به نظرم می رسه اینه که اول با استفاده از
    SHOW TABLE STATUS
    تاریخ آپدیت رو چک کنی بعدش هم query درست کنی
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۰ ۰۸:۳۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS