/
  • تداخل در جی کوئری

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی تداخل در جی کوئری
    نویسنده پیام
    pouyan آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 5
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ شهريور ۹
    اعتبار: 0
    تشکرها : 3
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    تداخل در جی کوئری
    سلام دوستان..
    من یه قالب جوملا طراحی کردم که دو تا اسلایدر داره...
    یکی اسلایدر jcarousel و یکی هم nivo-slider
    اسلایدر اولی توی قالب کار کرد اما اسلایدر nivo کار نمی کنه...
    برای جفتشون هم از یه کتابخونۀ نسخۀ 1.5.1 استفاده کردم... طبیعتاً توی قالب عادیِ html جواب داد اما وقتی تبدیل میشه به جوملا nivo کار نمی کنه...
    یه جا خوندم که مشکل از mootools های جوملا هست...

    اما واقعا و دقیقا نمی دونم مشکل از کجاست... و چه طور میشه حلش کرد...
    به جای jquery با ajax میشه نوشتشون؟؟
    ممنون میشم اگر راهنماییم کنید... خیلی برام مهمه...
    تشکر...
    ۱۳۹۱ آذر ۷ ۱۱:۳۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    undefined غایب
    احسان
    *******

    ارسال‌ها: 2,088
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 76
    تشکرها : 2005
    ( 2071 تشکر در 1219 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: تداخل در جی کوئری
    نقل قول: به جای jquery با ajax میشه نوشتشون؟؟

    ایجکس موضوعش فرق میکنه، برای اطلاعات بیشتر در این مورد گوگل کنید.

    کلید ترکیبی shift+ctrl+k رو بگیر و ببین مشکل از کجاست (کدوم فایل و کدوم خطش ...)
    __________________________________________________________________________
    هر چیزی که در جستن آنی آنی...
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ آذر ۷ ۰۶:۴۱ عصر، توسط undefined.)
    ۱۳۹۱ آذر ۷ ۰۶:۴۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS