• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تخمین هزینه یک پروژه
#1
سلام.معیار تعیین هزینه برای یک پروژه چه مواردی رو شامل میشه ؟
بنظرتون یک پروژه ی اتوماسیون نامه های اداری تحت وب چقدر هزینه میبره؟
کارهایی که قراره انجام بشه بعنوان مثال:
ارسال و دریافت نامه ها
ثبت وضعیت نامه ها
ایجاد سطح دسترسی برای کاربران و مدیران
ایجاد comment توسط کاربران
جستجو بر اساس وضعیت نامه ها و موضوعات
و ...
آرام باش ؛ توكل كن ؛ تفكر كن و سپس آستينها را بالا بزن , آنگاه دستان خداوند را خواهي ديد كه زودتر از تو دست به كار شده است.امام علي عليه السلام.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
اگه همین قدر باشه که گفتید، با در نظر گرفتن مبتدی بودن کاربران و نیاز به پشتیبانی در 3-4 ماه اول، حدود 3-4 تومان

من با 2 هم مینویسم Wink
هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
  پاسخ
تشکر شده توسط : pary_daryayi
#3
(۱۳۹۱ تير ۱۹, ۰۷:۲۷ ب.ظ)hamid_80386 نوشته: اگه همین قدر باشه که گفتید، با در نظر گرفتن مبتدی بودن کاربران و نیاز به پشتیبانی در 3-4 ماه اول، حدود 3-4 تومان

من با 2 هم مینویسم Wink

ممنونم. ولی شما زیاد میگید یا واقعا همینه ؟
من تا حالا تجربه ی دو تا برنامه ی کوچیک رو داشتم که هنوز تحت وب قرار نگرفته . میشه بگید حدودا این کار چقدر زمان میبره ؟
در ضمن قراره برای شرکتی این پروژه رو انجام بدم . میشه بگید معمولا چند درصد میبایست به برنامه نویس تعلق بگیره ؟
آرام باش ؛ توكل كن ؛ تفكر كن و سپس آستينها را بالا بزن , آنگاه دستان خداوند را خواهي ديد كه زودتر از تو دست به كار شده است.امام علي عليه السلام.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
یه سیستم اتوماسیون اداری پیچیده تر از این حرفاست... قیمت دو سه تومن قیمت بدی نیست برای این کار اما قیمت بالایی هم نیست....
میشه حتی رو 10تومن هم فکر کرد...بستگی به این داره که پروژه رو شخصی انجام میدین یا در قالب قرارداد شرکت .... و اینکه مشتری تون کجاست...دولتیه یا خصوصی...اینا تاثیر داره در قیمت...پیچیدگی کار... حجم کار، زمان کار، بخش ها واجزای مختلف کار تاثیر داره.... تا وقتی طرح سایت بررسی نشه نمیشه قیمت دقیق داد....
اما همین دو سه تومن هم خوبه....

با شرکت کار کردن هم بستگی داره به شرایط شما و شرکت و اینکه شما در چه سطحی از توانایی های برنامه نویسی هستین و اینکه چقدر از کار رو شما باید انجام بدین....اگه کار رو انفرادی انجام میدین و تحلیل، طراحی و پیاده سازی کار با شماست که این یه قیمتی داره و اگه صرفا کدنویسی با شماست و بخش های دیگه با بقیه ی افراده این هم یه قیمتی...ولی معمولا بین 30تا 50درصد پروژه رو اگه فردی کار کنین میتونین از شرکت بگیرین...متاسفانه درصد زیادی از پول پروژه رو شرکت ها برمی دارن...بستگی داره شرکتتون چطوری بخواد با شما حساب کنه....اما به نظر من زیر 40درصد زیاد صرفه نداره..

باز هم همه چی به شرایط شما برمیگرده و ممکنه شما حاضر باشین با 20درصد هم کار کنین..
بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
  پاسخ
تشکر شده توسط : pary_daryayi hamid_80386
#5
اینجا فقط باید گوشت رو به تجربه ها بسپاری.
نگذار اسامی گولت بزنن. اتوماسیون... . میخوای یک پروژه ای رو تحویل بدی. گستردگی کار چقدر هست؟ (هرچه گسترده تر قیمت بالاتر). قراره در چه بازه زمانی تحویلش بدی؟ (هرچه بازه کمتر باشه قیمت بالاتر). نرم افزاری که تهیه میکنی قرار است پس از پایان کار پشتیبانی داشته باشد یا خیر؟ (اگر داشته باشه قیمت بالاتر). قرار هست تا چه مدت پشتیبانی رو بر عهده بگیری؟ (هرچه مدتش بیشتر قیمت بالاتر). قرار هست با چه زبانی نوشته بشه؟ ASP یا PHP مثلا؟ (PHP به دلایل زیادی قیمت بالایی داره). قرار هست چقدر حرفه ای عمل کنی؟ مثلا میخوای فرم ها با آجاکس ارسال بشه، همه چی css باشه و از این حرفا (هرچه حرفه ای تر قیمت بالا تر).

در نهایت هیچ کدوم ما تا وقتی پاسخ تمام سوالات ذکر شده رو ندونیم نمیتونیم قیمت بدیم. اگر بدیم تو نباید باور کنی. میشه درست مثل گفته حمید. خودش میگه 3 الی 4 میلیون تومن. بعد میگه من باشم با 2 تومن هم انجام میدم. منظورم اینه که هرکی واسه اینکه کار رو بگیره قیمت بالا پایین میده.
حتی اگر کار از دستت پرید قیمت خودت رو داشته باش. نه یه ذره بالا نه یذره پایین. اینطوری مجبورم نیستی تخفیف بدی. جایی واسه چونه زدن نیست. طرف نخواست بگو این کار منه. این نیاز شماست. هزینه اش میشه اینقدر.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : pary_daryayi hamid_80386
#6
ممنون از توضیحاتتون. من تا بحال 2 برنامه ی انفرادی انجام دادم که هنوز روی وب قرار ندادم . حالا این پروژه قراره اولین تجربه ی رسمی و تجاریم باشه . بخاطر همین تا یه مدت سوالام ادامه داره .
آیا بنظرتون 2 ماه برای این پروژه کافیه ؟
چه موارد امنیتی باید لحاظ بشه ( میدونم باید در بخش امنیت بپرسم ، اما اجازه بدید همینجا ادامه بدم )
مواردی که من برای امنیت درنظر میگیریم اینهاست:
ذخیره سشن ها در پایگاه .
قرار دادن کپچا.
هش پسوورد
ایزوله کردن ورودی هایی که از کاربر گرفته میشه.

من در مورد امنیت فعلا همینا رو میدونم . یه کم در مورد امنیت نگرانم . چون این برنامه خیلی سخت بنظر نمیرسه ، مهم امنیت نامه ها و پروفایل کاربران هست ...Sad
میشه بگید چه مواردی غیر از اینها باید رعایت بشه ؟مثلا برای امنیت در قسمت login مدیریت چه مواردی مهمه ؟
آرام باش ؛ توكل كن ؛ تفكر كن و سپس آستينها را بالا بزن , آنگاه دستان خداوند را خواهي ديد كه زودتر از تو دست به كار شده است.امام علي عليه السلام.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
نقل قول:حتی اگر کار از دستت پرید قیمت خودت رو داشته باش. نه یه ذره بالا نه یذره پایین
این گفته علیرضا رو من شدیداً قبول دارم، هرگز حاضر نیستم برای یه پروژه که مثلاً به نظرم 3 تومن هزینه داره، تخفیف بزرگ بدم، معمولاً میگم 3.5 که 3 تمومش کنم، اگرم بپره اصلاً برام مهم نیست، چون کمتر ارزش انرژی که میزاری رو نداره...

نقل قول:آیا بنظرتون 2 ماه برای این پروژه کافیه ؟
واقعاً بستگی به دست خودتون داره و کلاس های آماده تون، ولی من مینویسم تو دو ماه Tongue منتهی به مشترک میگم 3-4 ماه Big Grin
هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
نقل قول:آیا بنظرتون 2 ماه برای این پروژه کافیه ؟
به تجربه‌تون بر میگرده و اینکه چقدر ذهنتون بازه که بتونید اول توی ذهنتون طرح بندی کنید و همون رو پیاده کنید. برای من یک ماهم کافیه.

یه نکته دیگه، نشین همه چی رو خودت بنویس. از فریم ورک ها استفاده کن. من شخصا که با CodeIgniter و Zend کار میکنم (مابقی رو روش خرابکاری نکردم!) MVC فریم ورک CodeIgniter خیلی لامصب تمییز و را‌دسته. زند هم کامپوننت های کامل و ایمنی داره. (بعضی از دوستان مثل صالح هم احتمالا CakePHP رو پیشنهاد میکنن. سلیقه ایه تاحدودی.)

نقل قول:چه موارد امنیتی باید لحاظ بشه ( میدونم باید در بخش امنیت بپرسم ، اما اجازه بدید همینجا ادامه بدم )
شما در همین حد امنیت رو برقرار کنید که هیچ راهی برای نفوذ جوجه هکرای تازه بدنیا اومده باز نذاری کافیه. چون هکرای حرفه ای قاعدتا عقده ای نیستن و وقت هک کردن هم ندارن. ولی این جوجه ها هیچی حالیشون نیست معرفتم در حد 0 . باب ترین راه نفود SQL Injection هست. مابقی رو سرچ کن در همین انجمن یا گوگل مهربون.

نقل قول:ذخیره سشن ها در پایگاه .
الزامی نیست. مسئله امنیتی فقط در سه صورت ایجاد میکنه. اولی اینکه اپلیکیشن رو بخواین رو چند تا سرور وابسته راه بندازید.. دوم اینکه روی هاست شیر/shared بخواید اپلیکیشن رو بیارید بالا. سوم اینکه بدجوری ذخیره سازی پیچیده ای هست که سشن به تنهایی جواب نمیده. برای همین رو دیتابیس یک راهشه که ذخیره کنن.
بنظر من شما برای این پروژتون نیازی به این یکی ندارید.

نقل قول:قرار دادن کپچا.
مسائل پیرامون کپچا رو هم رعایت کن. پیچیدگی کمتر. وضوح.

نقل قول:هش پسوورد
کاملا مشخصه که تازه واردی. خب هش پسورد و نمیدونم کپچا اینا نیاز هر برنامه ایه. شما باید بهترین راه رو برای رمزنگاری انتخاب کنید تا اینکه فقط به فکر هش کردن باشید. من همیشه از sha256 و md5 همزمان استفاده میکنم. که 64 کاراکتر میده همیشه (یعنی نوع ستون پسورد در دیتابیس برای بهینه سازی بیشتر بهتره char64 باشه.)

من نمیتونم الآن همه‌چی رو بگم. خودت این انجمن و گوگل رو انگلیسی جستجو کن.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : pary_daryayi
#9
(۱۳۹۱ تير ۲۱, ۰۳:۴۰ ب.ظ)cyletech نوشته: کاملا مشخصه که تازه واردی. خب هش پسورد و نمیدونم کپچا اینا نیاز هر برنامه ایه. شما باید بهترین راه رو برای رمزنگاری انتخاب کنید تا اینکه فقط به فکر هش کردن باشید. من همیشه از sha256 و md5 همزمان استفاده میکنم. که 64 کاراکتر میده همیشه (یعنی نوع ستون پسورد در دیتابیس برای بهینه سازی بیشتر بهتره char64 باشه.)
ممنون از پاسختون . درسته تازه کارم . چند سال دیگه هم بگذره خودم رو تازه کار میدونم ، چون بنظرم برنامه نویسی انتهایی نداره ..
اما سوالم این نبود که آیا هش پسوورد رو استفاده کنم یا نه ؟؟؟؟؟؟؟
گفتم من فقط این موارد رو رعایت کردم تا حالا.... (هش ، ذخیره سشن و...)
و میخواستم بدونم چه موارد دیگه ای لازمه . بهرحال یه دنیا ممنونم.
آرام باش ؛ توكل كن ؛ تفكر كن و سپس آستينها را بالا بزن , آنگاه دستان خداوند را خواهي ديد كه زودتر از تو دست به كار شده است.امام علي عليه السلام.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
راستی پروژه رو قرارداد بستی؟ چقدر؟ خصوصی یا شرکتی؟
بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان