/
  • تبدیل عدد به حروف در جی کوئری-حل شد

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی تبدیل عدد به حروف در جی کوئری-حل شد
    نویسنده پیام
    MRCanddy آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 158
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۵ آبان ۱۵
    اعتبار: 0
    تشکرها : 35
    ( 4 تشکر در 3 ارسال )
    ارسال: #1
    تبدیل عدد به حروف در جی کوئری-حل شد
    سلام دوستان.کسی میدونه چطور میشه عددی که داری توو input تایپ میکنی رو همزمان توو یه span نشون بده؟؟

    مثلا اینطوری:


    کد PHP:
    <span>پانصد و چهل و پنج</span>
    <
    input type="text" value="545" /> 
    دوستان اگه لینکی دارن یا راهنمایی میتونن بکنن ممنون میشم-کد php دارم از همین اما نمیخوام با سابمیت نشون بده-میخوام با دستور onkeytype نشون بده
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۶ ارديبهشت ۲ ۱۰:۳۹ صبح، توسط MRCanddy.)
    ۱۳۹۶ فروردين ۳۱ ۱۱:۴۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    payam آفلاین
    پيام
    ***

    ارسال‌ها: 71
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۴
    اعتبار: 0
    تشکرها : 285
    ( 49 تشکر در 28 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: تبدیل عدد به حروف در جی کوئری
    سلام

    کد:
    $('#input-id').on('change', function(){
        $('#span-id').text($(this).val());
    });

    البته اینطور چیزها رو بهتره یه سرچ کنید چون خیلی سادست و راحت پیدا می کنید
    __________________________________________________________________________
    طراحی و توسعه وب سایت و اپلیکیشن های تحت وب

    وب نویس
    ۱۳۹۶ فروردين ۳۱ ۰۱:۳۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Reza
    MRCanddy آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 158
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۵ آبان ۱۵
    اعتبار: 0
    تشکرها : 35
    ( 4 تشکر در 3 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: تبدیل عدد به حروف در جی کوئری
    نشد که؟؟؟
    ۱۳۹۶ فروردين ۳۱ ۰۲:۱۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Maysam.m آفلاین
    میثم محمودی
    ****

    ارسال‌ها: 267
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ مهر ۱۷
    اعتبار: 10
    تشکرها : 204
    ( 146 تشکر در 115 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: تبدیل عدد به حروف در جی کوئری
    (۱۳۹۶ فروردين ۳۱ ۰۲:۱۸ عصر)MRCanddy نوشته شده توسط:  نشد که؟؟؟

    به تگ input یک ID به نام input-id بدید البته براساس کدی که برای شما قرار داده شما میتونید به تگتون هر آی دی ست کنید و در جی کوئری از اون ID استفاده کنید
    __________________________________________________________________________
    میثم محمودی | انجمن کد ایگنایتر فارسی
    --------------------------
    هرگز نمي توان با آدمهاي کوچک کارهاي بزرگ انجام داد
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۶ فروردين ۳۱ ۰۴:۵۸ عصر، توسط Maysam.m.)
    ۱۳۹۶ فروردين ۳۱ ۰۴:۵۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 2,919
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 115
    تشکرها : 2635
    ( 2534 تشکر در 1589 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: تبدیل عدد به حروف در جی کوئری
    (۱۳۹۶ فروردين ۳۱ ۱۱:۴۰ صبح)MRCanddy نوشته شده توسط:  سلام دوستان.کسی میدونه چطور میشه عددی که داری توو input تایپ میکنی رو همزمان توو یه span نشون بده؟؟

    مثلا اینطوری:


    کد PHP:
    <span>پانصد و چهل و پنج</span>
    <
    input type="text" value="545" /> 
    دوستان اگه لینکی دارن یا راهنمایی میتونن بکنن ممنون میشم-کد php دارم از همین اما نمیخوام با سابمیت نشون بده-میخوام با دستور onkeytype نشون بده

    با angular هم میشه خیلی ساده تر و شیکتر Blush
    https://www.w3schools.com/angular/tryit....ng_default
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۶ ارديبهشت ۱ ۰۲:۱۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : MRCanddy payam
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,772
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 56
    تشکرها : 1642
    ( 1533 تشکر در 1001 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: تبدیل عدد به حروف در جی کوئری
    فکر کنم همه تون اشتباه متوجه شدید
    ایشون میخاد اگه یکی توی اینپوت زد: ۲۵
    توی span نوشته بشه: بیست و پنج
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۹۶ ارديبهشت ۱ ۰۴:۳۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : MRCanddy Reza
    MRCanddy آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 158
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۵ آبان ۱۵
    اعتبار: 0
    تشکرها : 35
    ( 4 تشکر در 3 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: تبدیل عدد به حروف در جی کوئری
    همین آخری خیلی خوب بود

    با ریگلاتور.

    حالا من یک کتغیر توو php تعریف کردم به نام $number

    که اعداد رو تبدیل به حروف میکنه

    من چطور برای ریگلاتور این متغیر رو تعریف کنم؟
    ۱۳۹۶ ارديبهشت ۱ ۰۹:۵۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    MRCanddy آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 158
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۵ آبان ۱۵
    اعتبار: 0
    تشکرها : 35
    ( 4 تشکر در 3 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: تبدیل عدد به حروف در جی کوئری
    دوستان شدیدا به راهنماییتان نیازمندیم

    حل شد

    فایل پیوست

    http://dl.daneshjooyar.com/film/web/Java...mToStr.rar
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۶ ارديبهشت ۲ ۱۰:۳۸ صبح، توسط MRCanddy.)
    ۱۳۹۶ ارديبهشت ۲ ۰۹:۴۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS