/
  • تبدیل سایت استاتیک به داینامیک

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی تبدیل سایت استاتیک به داینامیک
    نویسنده پیام
    shaghayegh7 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 8
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ شهريور ۲۹
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    تبدیل سایت استاتیک به داینامیک
    سلام
    من یک سایت استاتیک طراحی کردم ولی از لحاظ سئو هر هفته داره رتبه ش پایین تر میاد، یک جایی خونده بودم که سایت های استاتیک نسبت به سایت های داینامیک از لحاظ سئو رتبه ضعیف تری دارند، حالا من میخوام که سایتم رو داینامیک کنم ولی نمیدونم از کجا باید شروع کنم.کمی به زبان php مسلطم ولی نمیدونم اصلا" باید چیکار کنم!
    سایتی که طراحی کردم درمورد نمایش کارها و فعالیت های یک شرکت معماریه.
    ممنون میشم کسی بتونه راهنماییم کنه
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۳ مهر ۹ ۱۲:۱۳ صبح، توسط shaghayegh7.)
    ۱۳۹۳ مهر ۷ ۰۶:۲۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Maysam.m آفلاین
    میثم محمودی
    ****

    ارسال‌ها: 328
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ مهر ۱۷
    اعتبار: 12
    تشکرها : 251
    ( 211 تشکر در 156 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: تبدیل سایت استاتیک به داینامیک
    داینامیک یا استاتیک بودن نمیتونه ربطی به سئو داشته باشه چون هر دو در نهایت به صورت Html نمایش پیدا خواهند کرد.
    برای کار با php هم کافیه یه سرچ کنید کلی آموزش در همین سایت برای مبتدی ها وجود داره
    __________________________________________________________________________
    میثم محمودی | انجمن کد ایگنایتر فارسی
    --------------------------
    هرگز نمي توان با آدمهاي کوچک کارهاي بزرگ انجام داد
    ۱۳۹۳ مهر ۱۴ ۰۶:۰۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    shaghayegh7 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 8
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ شهريور ۲۹
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: تبدیل سایت استاتیک به داینامیک
    خیلی ممنون از راهنماییتون
    مشکل من اینجاست که نمیدونم از کجا باید شروع کنم این سایتی که من طراحی کردم فقط عکس داره مطلبی نداره یعنی یک سایته برای نمایش کارهای یک شرکت معماری یه.
    مثلا" من باید الان این عکس ها رو در دیتابیس قرار بدم و عکس از روی دیتابیس خونده بشه و بعد نشون داده بشه؟
    باید خودم یک سیستم مدیریت محتوا براش درست کنم که کارفرما خودش بتونه عکس های جدید رو آپلود کنه؟!
    ۱۳۹۳ مهر ۱۷ ۰۶:۵۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    itstaghi آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 144
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ مرداد ۳۰
    اعتبار: 1
    تشکرها : 72
    ( 88 تشکر در 58 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: تبدیل سایت استاتیک به داینامیک
    از لحاظ مباحث مربوط به محتوا که نقش مهمی توی سئو داره داینامیک یا استاتیک بودن سایت تاثیر داره
    به این دلیل که مثلن در حوزه کاری شما که معماریه n تا سایت رقیب وجود داره که اغلب داینامیک هستن و به مرور زمان محتوای جدیدتری رو در حوزه معماری منتشر میکنن و در نتیجه به مرور زمان رتبه شون نسبت به شما بهبود پیدا میکنه. به همین دلیل رتبه شما به مرور زمان پایین میاد چون محتوایی تولید نکردید.
    برای داینامیک کردن هم نیاز نیست از بیس شروع کنی به نوشتن. از یکی از cms ها استفاده کن. دروپال، جوملا، وردپرس. پلاگین های مورد نیازت رو بهش اضافه کن و بعدش شروع کن به تولید محتوا.
    ۱۳۹۳ مهر ۱۷ ۰۹:۰۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    webnevesht آفلاین
    محمدرضا سلطانی
    ***

    ارسال‌ها: 972
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آذر ۲۵
    اعتبار: 22
    تشکرها : 384
    ( 702 تشکر در 427 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: تبدیل سایت استاتیک به داینامیک
    اگه از سیستم های مدیریت محتوای آماده بخوای استفاده کنی میتونی از وردپرس استفاده کنی که نسبت به بقیه از لحاظ سئو خیلی قوی تره و خیلی سریع سایتتو میاره بالا توی موتورهای جستجو.

    ولی همونجور که دوستان فرمودن محتوا تاثیر زیادی در سئو داره.پس اگر سایتت داینامیکی باشه و مرتب هم محتوا گذاشته بشه خیلی موثره در بالا رفتن رتبه سئوش.Blush
    __________________________________________________________________________
    بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
    ۱۳۹۳ مهر ۱۸ ۰۷:۴۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS