/
  • تبدیل این رشته به عدد!؟

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی تبدیل این رشته به عدد!؟
    نویسنده پیام
    ahmad65 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 34
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ شهريور ۲۴
    اعتبار: 0
    تشکرها : 7
    ( 5 تشکر در 5 ارسال )
    ارسال: #1
    Question تبدیل این رشته به عدد!؟
    سلام.
    من برای استفاده از تاریخ تو برنامه ام از فایل jdf.php استفاده می کنم حالا کد زیر رو ببینید:
    کد PHP:
    $date=jdate('Y');
    echo (int)
    $date 
    Confused

    خروجی باید سال باشه ولی صفر میده.تو تبدیل رشته ها مشکلی ندارم ولی تو این یکی مقدار صفر رو میده.چرا؟
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ آذر ۲ ۱۱:۳۸ صبح، توسط ahmad65.)
    ۱۳۹۱ آذر ۲ ۰۴:۰۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ahmad65 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 34
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ شهريور ۲۴
    اعتبار: 0
    تشکرها : 7
    ( 5 تشکر در 5 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: تبدیل این رشته به عدد!؟
    سلام.
    همونطور که حدس میزدم از فارسی بودنش بود.یونیکد.
    کلی وقتمو گرفت کلی بلا سرش آوردم رنگ توابع جدید رو دیدم آخرش رسیدم به کد ساده زیر:
    کد PHP:
    function fa_to_en($string){
            
    $string str_replace('۰','0',$string);
            
    $string str_replace('۱','1',$string);
            
    $string str_replace('۲','2',$string);
            
    $string str_replace('۳','3',$string);
            
    $string str_replace('۴','4',$string);
            
    $string str_replace('۵','5',$string);
            
    $string str_replace('۶','6',$string);
            
    $string str_replace('۷','7',$string);
            
    $string str_replace('۸','8',$string);
            
    $string str_replace('۹','9',$string);
            return 
    $string;
    }
    $datefa_to_enjdate('Ymd'));
    echo (int)
    $date 
    اگه طولش رو هم بگیرید میگه 8 که در حالت قبل بود 16.
    ضمنا از تابع زیر هم استفاده کرده بودم(تو آزمایشات) ولی علامت سوال داده بود:
    کد PHP:
    mb_convert_encoding($date'US-ASCII''UTF-8'); 
    که البته طولش8 بود.
    اگه روش بهتری وجود داره لطفا بگید.
    اگه اطلاعات تکمیلی در مورد این تابع آخری دارید هم بگید.
    ممنون.
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ آذر ۲ ۱۱:۳۷ صبح، توسط ahmad65.)
    ۱۳۹۱ آذر ۲ ۱۱:۳۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,024
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2718 تشکر در 1692 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: تبدیل این رشته به عدد!؟
    از تابع pdate استفاده کن کار وطنه .
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۱ آذر ۲ ۰۸:۵۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : undefined
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS