• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبدیل آدرس
#1
Question 
سلام
من میخواستم URL رو از این حالت
کد:
test.com/?user=guest
به این حالت
کد:
guest.test.com
تغییر بدم ! لطفا راهنماییم کنین .
یه سوال هم داشتم :
این حالت یک طرفا میشه یا 2 طرفه ؟
یعنی اگه مستقیما URL دوم رو توی نوار آدرس بزنم اون حالتی که میخوام ( یعنی User رو بهم بده با GET ) اتفاق میفته ؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
برای تبدیل آدرس ها باید اول با regular expression آشنایی داشته باشید. این هم یک مطلب مفید در این زمینه
در رابطه با سوال دومتون هم باید عرض کنم ، بله امکان پذیره
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : Bojbaj
#3
شما ابتدا بايد برروي سرور Wildcard DNS رو فعال كنيد... سپس يك فايل با نام .htaccess بسازيد و كد هاي زير رو در آن وارد كنيد. يكم كد رو نگاه كني متوجه كاركردش ميشي... ولي اگه سوالي هست در خدمتمHeart
فقط توجه كن به جاي SITENAME دامين خودتو بگذار (پسومد پيشفرض در كد .com هست كه ميتوني به .ir يا ... تغيير بدي)
کد:
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} ([^.]+)\.SITENAME.com [NC]
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.SITENAME\.com
RewriteRule ^$ /index.php?user=%1 [L]
  پاسخ
تشکر شده توسط : Bojbaj
#4
با rewrite و htaccess آشنا هستم ! ( بابا ما هم بلتیم Big Grin )
regular expression رو چون خوب بلد نبودم ( دارم یاد میگیرم ! ) کدشو میخواستم که لطف کردین گذاشتین واسم !
2 تا سوال دیگه هم داشتم !
اولی اینکه این کار روی لوکال هم جواب میده ؟
دومی اینکه من از EasyPHP استفاده میکنم و آدرس لوکال رو 127.0.0.1:8888 میده ! چجوری تبدیلش کنم به localhost ؟ میشه یه سایت فرضی هم براش تعریف کرد ؟
مثلا test.com ؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
در رابطه با سوال اولت باید بگم بله جواب میده ولی پاسخی برای سوال دومت ندارم چون خودم از wampserver استفاده می کنم Cool
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
واسه همین میخوام تغییرش بدم که ذوی لوکال بتونم امتحان کنم !
آخه با IP که نمیشه subdomin زد!
حالا یه چیزایی پیدا کردم که اگه جواب داد تو انجمن میذارم تا همه استفاده کنند.
خیلی جالبه !
کلا میشه چند تا هاست تعریف کرد برای لوکال !
مثلا
کد:
localhost
localhost2
test.com
که هر کدوم توی یه فولدر جدا تعریف میشه ! خیلی کار منو راحت میکنه !
حالا تستش کنم ببینم چی میشه!
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
درستش کردم و خودم هم تست کردم .
اینجا هم گذاشتم که همه استفاده کنند.
اینم لینکش : تعریف هاست روی لوکال
  پاسخ
تشکر شده توسط : parvane
#8
متاسفانه مشکل من هنوز در مورد subdomin ها حل نشده !
روی لوکال جواب نداده ( روی سرور ها تست نکردم )!
فعلا من احتیاج دارم روی لوکال کار کته !
این کدی که اینچا گذاشتین قاعدتا باید جواب بده ولی وقتی این آدرس رو میزنم :
کد:
http://www.s.bojbaj.com
میگه Not Found !
چیکارش کنم ؟
لطفا یکی کمک کنه ! Confused
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
از اونجایی کسی جواب مارو نمیده ( البته به جز برادر گوگل Big Grin ) من هی میام یه چی مینویسم !
ببینید من همه کار کردم . آخرش به این نتیجه رسیدم که :
این کد درسته ( البته من از یه کد شبیه این استفاده میکنم ) اما مشکل اینجاست که باید حتما اون زیردامنه ای که میخوام استفاده کنم از قبل تعری کرده باشم !!!!
مثلا اگه توی فایل hosts این خط رو اضافه کنم :
کد:
127.0.0.1           www.sub.bojbaj.com
اون موقع میتونم ازش استفاده کنم !
حالا لطفاااااااااااااا یکی بگه چیکار کنم که نیاز به این کار نباشه ؟
هر هاستی که تعریف میکنم خودش بفهمه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
هر هاستي كه ميخواد اضافه كنيد بايد توي فايل hosts ويندوز تعريف بشه..همينجوري نميشناسه
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان