/
  • تا بع ()mktime

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی تا بع ()mktime
    نویسنده پیام
    designer آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 25
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ مرداد ۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 19
    ( 4 تشکر در 3 ارسال )
    ارسال: #1
    تا بع ()mktime
    سلام

    میشه لطفا در مورد این تابع توضیح بدید.

    یک فایل pdf انگلیسی خوندم

    ابن رو با time() , date() یه خورده قاطی زدم

    در برنامه نویسی از کدوم بیشتر استفاده میشه؟

    با تشکر
    ۱۳۸۹ شهريور ۷ ۰۱:۳۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: تا بع ()mktime
    http://us2.php.net/mktime
    ۱۳۸۹ شهريور ۷ ۰۲:۰۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : designer
    bestirani2 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 87
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 49 تشکر در 36 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: تا بع ()mktime
    (۱۳۸۹ شهريور ۷ ۰۱:۳۹ عصر)designer نوشته شده توسط:  سلام

    میشه لطفا در مورد این تابع توضیح بدید.

    یک فایل pdf انگلیسی خوندم

    ابن رو با time() , date() یه خورده قاطی زدم

    در برنامه نویسی از کدوم بیشتر استفاده میشه؟

    با تشکر

    time() مقدار ثانیه های گذشته از تاریخ January 1 1970 رو تا به اکنون (زمان حال) را به ما میده ولی mktime از January 1 1970 از تاریخی که ما بهش میدیم را تحویل ما میده و در نهایت با date میتوانید این ثانیه ها رو به تاریخ تبدیل کنیم
    ۱۳۸۹ شهريور ۷ ۰۲:۳۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : hidensoft designer
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS