• 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاریخ معکوس
#1
با سلام

یک زمانی رو داریم میخوام این تاریخ رو از زمانی که بهش داده شده به صورت ساعت و دقیقه و ثانیه معکوس کنه تا جایی که صفر بشه و وقتی که تموم شد به صفحه ای دیگه انتقال داده بشه کسی میتونه این کد رو برام بنویسه ؟

این زمان اگر از دیتابیس فراخاوانی بشه چی ؟ یعنی زمان درخواستی من از دیتابیس بیاد وارد این کد اسکریپتی بشه ؟

با تشکر
با تشکر ممل آمریکایی
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
اگوریتم بهت میدم خودتون تلاش کنید
برای اینکه زمان از دیتابیس کنترل بشه شما باید یک نقطه شروع تو دیتابیستون ذخیره کنید. زمان این بخش رو از تابع time بگیرید .
سپس زمان مورد نظر رو هم به ثانیه ذخیره کنید
خوب حالا میتونید اختلاف زمان شروع نسبت به زمانی فعلی رو که با time بدست میاد دائم در نظر بگیرید. اگر برابر با زمان موردنظر شما بود یعنی صفر شده .
کد ایجکسی شوهم بهتون میدم
ولی کن اول شما کد PHP رو خودتون بنویسید
تو الگوریتم مشکلی داشتین بپرسین
علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
نقل قول:اختلاف زمان شروع نسبت به زمانی فعلی رو که با time بدست میاد دائم در نظر بگیرید.

این خط از حرفتون رو نفهمیدم . چطور شمارش معکوس زده بشه و پانیه به انیه نمایش بده که کم میشه و تا اینکه به صفر میرسه

این اختلاف زمان که با time میگین چی هست؟

با تشکر
با تشکر ممل آمریکایی
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
زمان شروع رو فرض کنید: 123456
این زمان در لحظه ی ثبت توسط تابع time بدست اومده
مدت زمان مدنظر شما : 50 ثانیه است
اگر در هر ثانیه تابع تایم رو فراخوانی کنید این زمانها رو میده :
123457 - 123458-123459-123460-123456
والی اخر.
خوب اختلاف این زمانم جدیدی که از تایم چند ثانیهع بعد گرفتیئ با زمان شروع میشه زمان گزشته که داره هی کم میشه
Smile
علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
بهتره که از جاوا اسکریپت استفاده کنی
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
من رمان این لحظه ور تو دیتابیس ذخیره کنم که با زمان قبلی کسر کنم؟
با تشکر ممل آمریکایی
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
شما می خوای زمان رو نسبت به سرور تو کلاین کم کنید دیگه؟ درسته ؟
یه شمارنده معکوس نسبت به زمان سرور که هم زمان همه میبینن . درسته ؟
علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
تقریباً همین میشه گفت

باید سیستم یک زمان خاصی رو که به صورت داینامیک تنظیم میشه از دیتابیس بگیره و شمارش معکوسش شروع بشه تا زمانی که صفر میشه و زمان صفر شده بره به صفحه بعد من دقیقاً همین رو میخوام

با تشکر
با تشکر ممل آمریکایی
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
نیازی به ذخیره این لحظه تئ دیتابیس نیست
علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
ببینید من نگفتم ذخیره کنم من گفتم یک زمان ثابتی رو از دیتابیس فراخوانی میشه و شمارش معکوس برای این زمان باید زده بشه چه باید کرد؟/
با تشکر ممل آمریکایی
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان