/
  • تاریخ معکوس

  • صفحه‌ها (3):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی تاریخ معکوس
    نویسنده پیام
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 386
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #1
    تاریخ معکوس
    با سلام

    یک زمانی رو داریم میخوام این تاریخ رو از زمانی که بهش داده شده به صورت ساعت و دقیقه و ثانیه معکوس کنه تا جایی که صفر بشه و وقتی که تموم شد به صفحه ای دیگه انتقال داده بشه کسی میتونه این کد رو برام بنویسه ؟

    این زمان اگر از دیتابیس فراخاوانی بشه چی ؟ یعنی زمان درخواستی من از دیتابیس بیاد وارد این کد اسکریپتی بشه ؟

    با تشکر
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    ۱۳۸۸ مرداد ۸ ۰۳:۱۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Alimokhlesi آفلاین
    مدیر کل
    **********

    ارسال‌ها: 457
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۵
    اعتبار: 13
    تشکرها : 601
    ( 1126 تشکر در 412 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: تاریخ معکوس
    اگوریتم بهت میدم خودتون تلاش کنید
    برای اینکه زمان از دیتابیس کنترل بشه شما باید یک نقطه شروع تو دیتابیستون ذخیره کنید. زمان این بخش رو از تابع time بگیرید .
    سپس زمان مورد نظر رو هم به ثانیه ذخیره کنید
    خوب حالا میتونید اختلاف زمان شروع نسبت به زمانی فعلی رو که با time بدست میاد دائم در نظر بگیرید. اگر برابر با زمان موردنظر شما بود یعنی صفر شده .
    کد ایجکسی شوهم بهتون میدم
    ولی کن اول شما کد PHP رو خودتون بنویسید
    تو الگوریتم مشکلی داشتین بپرسین
    __________________________________________________________________________
    علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ مرداد ۸ ۰۹:۰۶ صبح، توسط Alimokhlesi.)
    ۱۳۸۸ مرداد ۸ ۰۹:۰۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 386
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: تاریخ معکوس
    نقل قول: اختلاف زمان شروع نسبت به زمانی فعلی رو که با time بدست میاد دائم در نظر بگیرید.

    این خط از حرفتون رو نفهمیدم . چطور شمارش معکوس زده بشه و پانیه به انیه نمایش بده که کم میشه و تا اینکه به صفر میرسه

    این اختلاف زمان که با time میگین چی هست؟

    با تشکر
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    ۱۳۸۸ مرداد ۸ ۱۰:۳۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Alimokhlesi آفلاین
    مدیر کل
    **********

    ارسال‌ها: 457
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۵
    اعتبار: 13
    تشکرها : 601
    ( 1126 تشکر در 412 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: تاریخ معکوس
    زمان شروع رو فرض کنید: 123456
    این زمان در لحظه ی ثبت توسط تابع time بدست اومده
    مدت زمان مدنظر شما : 50 ثانیه است
    اگر در هر ثانیه تابع تایم رو فراخوانی کنید این زمانها رو میده :
    123457 - 123458-123459-123460-123456
    والی اخر.
    خوب اختلاف این زمانم جدیدی که از تایم چند ثانیهع بعد گرفتیئ با زمان شروع میشه زمان گزشته که داره هی کم میشه
    Smile
    __________________________________________________________________________
    علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
    ۱۳۸۸ مرداد ۸ ۱۰:۳۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,012
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: تاریخ معکوس
    بهتره که از جاوا اسکریپت استفاده کنی
    ۱۳۸۸ مرداد ۸ ۱۰:۴۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 386
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: تاریخ معکوس
    من رمان این لحظه ور تو دیتابیس ذخیره کنم که با زمان قبلی کسر کنم؟
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    ۱۳۸۸ مرداد ۸ ۱۲:۴۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Alimokhlesi آفلاین
    مدیر کل
    **********

    ارسال‌ها: 457
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۵
    اعتبار: 13
    تشکرها : 601
    ( 1126 تشکر در 412 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: تاریخ معکوس
    شما می خوای زمان رو نسبت به سرور تو کلاین کم کنید دیگه؟ درسته ؟
    یه شمارنده معکوس نسبت به زمان سرور که هم زمان همه میبینن . درسته ؟
    __________________________________________________________________________
    علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
    ۱۳۸۸ مرداد ۸ ۱۲:۴۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 386
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: تاریخ معکوس
    تقریباً همین میشه گفت

    باید سیستم یک زمان خاصی رو که به صورت داینامیک تنظیم میشه از دیتابیس بگیره و شمارش معکوسش شروع بشه تا زمانی که صفر میشه و زمان صفر شده بره به صفحه بعد من دقیقاً همین رو میخوام

    با تشکر
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    ۱۳۸۸ مرداد ۸ ۰۱:۰۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Alimokhlesi آفلاین
    مدیر کل
    **********

    ارسال‌ها: 457
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۵
    اعتبار: 13
    تشکرها : 601
    ( 1126 تشکر در 412 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: تاریخ معکوس
    نیازی به ذخیره این لحظه تئ دیتابیس نیست
    __________________________________________________________________________
    علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
    ۱۳۸۸ مرداد ۸ ۰۱:۰۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 386
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: تاریخ معکوس
    ببینید من نگفتم ذخیره کنم من گفتم یک زمان ثابتی رو از دیتابیس فراخوانی میشه و شمارش معکوس برای این زمان باید زده بشه چه باید کرد؟/
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    ۱۳۸۸ مرداد ۸ ۰۱:۰۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (3):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS