/
  • تابع money_format

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی تابع money_format
    نویسنده پیام
    mohammad.mm540 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 206
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ تير ۳۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 18
    ( 5 تشکر در 5 ارسال )
    ارسال: #1
    تابع money_format
    سلام دوستان چگونه ميشه با jquery کاری مثل کاری تابع بالا انجام داد بنده یک input text دارم که مبلغ داخلش نوشته ميشه حالا میخام برای راحتتر خونده شدن سه رقم سه رقم با کاما جداشوند کنم و در همون input نشونش بدم ولی چیزی که ارسال ميشه بون اون کاماها باشه ممنونم
    ۱۳۹۵ آذر ۲۰ ۱۱:۲۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ayoubsys آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 82
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ آذر ۱۵
    اعتبار: 7
    تشکرها : 675
    ( 50 تشکر در 34 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: تابع money_format
    سلام و وقت بخیر

    فکر کنم این دو لینک بهتون کمک کنند:

    http://numeraljs.com
    http://www.7learn.com/code/separator-digits

    موفق باشید
    ۱۳۹۵ آذر ۲۱ ۱۲:۲۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    kasbookar آفلاین
    **(فرشاد انگوتی)**
    ****

    ارسال‌ها: 523
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ دي ۲۳
    اعتبار: 17
    تشکرها : 256
    ( 169 تشکر در 128 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: تابع money_format
    تابع toLocaleString() در جی کوئری به راحتی برای شما انجام میده به مثال زیر توجه کنید
    کد PHP:
    var test 1000000;
    alert(test.toLocaleString());  // خروجی 1,000,000 
    __________________________________________________________________________

    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۵ آذر ۲۱ ۱۱:۲۱ صبح، توسط kasbookar.)
    ۱۳۹۵ آذر ۲۱ ۱۱:۲۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : ayoubsys
    mohammad.mm540 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 206
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ تير ۳۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 18
    ( 5 تشکر در 5 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: تابع money_format
    (۱۳۹۵ آذر ۲۱ ۱۱:۲۰ صبح)kasbookar نوشته شده توسط:  تابع toLocaleString() در جی کوئری به راحتی برای شما انجام میده به مثال زیر توجه کنید
    کد PHP:
    var test 1000000;
    alert(test.toLocaleString());  // خروجی 1,000,000 

    ممنونم آقا فرشاد ولی بنده میخام همزمان با نوشته شدن اعداد سه رقم سه رقم جدا شن در همون input text چطور انجام بدم
    ۱۳۹۵ آذر ۲۶ ۰۸:۳۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS