• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تابع mail
#1
سلام
من با تابع mail معمولی کد ارسال ایمیل را در localhost نوشتم، موقع اجرا خطای زیر را می دهد.

Warning: mail() [function.mail]: Failed to connect to mailserver at "localhost" port 25, verify your "SMTP" and "smtp_port" setting in php.ini or use ini_set() in C:\wamp.......

هیچ تنظیمی در php.ini انجام ندادم. آیا برای ارسال از طریق localhost باید تنظیمی انجام دهم؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
سیستم عاملتون چیه؟
اگه ویندوزه که یه برنامه ای بنام agsmail که با نصب و تنظیمش می تونید رو سیستم تون میل سرور درست کنید
بعد می تونید از تابع mail استفاده کنید
  پاسخ
تشکر شده توسط : mkmk
#3
ممنون
نصب کردم ولی باز هم همین اررور بالا را داد. چه تنظیماتی باید روش انجام بدم؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
در موردتنظیماتش اینجا توضیح داده:http://forum.majidonline.com/showpost.php?p=483122
  پاسخ
تشکر شده توسط : mkmk molana moh3nmir
#5
سلام من تمام این تنظیماتی که گفتید رو انجام دادم حالا این خطا رو می گیره لطفا کمکم کنید!!!!!!!!!!!!!!!!Huh
SMTP server response: 551 User not local. We don't relay
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
(۱۳۹۱ مرداد ۱۱, ۰۷:۰۵ ب.ظ)liz نوشته: سلام من تمام این تنظیماتی که گفتید رو انجام دادم حالا این خطا رو می گیره لطفا کمکم کنید!!!!!!!!!!!!!!!!Huh
SMTP server response: 551 User not local. We don't relay

خب همونطوری که از پیام بر میاد اینه که اطلاعات به سرور درست ارسال شده

این یعنی آدرس سرور و پورت درسته

- سرور میگه نام کاربری تون رو نمیتونم بشناسم، سرور SMTP تو چیه؟ یه بار با Gmail تست کنید

- بعضی سرور ها نام کاربری رو تا قبل از @ قبول میکنن

بهر صورت سرور میگه ما به این دلیل نمیتونیم درخواست شما رو جواب بدیم...

(۱۳۸۹ دى ۲۵, ۰۵:۵۱ ب.ظ)mkmk نوشته: سلام
من با تابع mail معمولی کد ارسال ایمیل را در localhost نوشتم، موقع اجرا خطای زیر را می دهد.

Warning: mail() [function.mail]: Failed to connect to mailserver at "localhost" port 25, verify your "SMTP" and "smtp_port" setting in php.ini or use ini_set() in C:\wamp.......

هیچ تنظیمی در php.ini انجام ندادم. آیا برای ارسال از طریق localhost باید تنظیمی انجام دهم؟

بله باید انجام بدید

قبل از استفاده از سرور، باید با تابع ini_set شماره پورت و آدرس سرور ایمیل و یوزر نیم و پسور فرستنده رو برای php مشخص کنید،

یا از آدرس سرور جی میل که فکر کنم mail.google.com (مطمئن نیستم، ولی تو همه سایتها هست) هست استفاده کنید و آدرس smtp port گوگل، یا از آدرس سایت هاست خودتون (اگه دارید)
هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
  پاسخ
تشکر شده توسط : moh3nmir
#7
از Xampp استفاده کن...
یه سرویس داره بنام Mercury که میتونی توسطش ایمیل های مجازی بسازی ( توسط SMTP , POP3 و کلا همه ی پروتوکل ها)

میل پیشرفض هم [email protected] هست....

خیلی به کارت میاد...
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
نقل قول:یه سرویس داره بنام Mercury که میتونی توسطش ایمیل های مجازی بسازی ( توسط SMTP , POP3 و کلا همه ی پروتوکل ها)
توضیح بیشتر میدید؟ ایمیل مجازیش آخه هضم شدنی هست، ولی سرویس دهنده pop3 و SMTP مجازی دیگه چه معنی میده؟
هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
حاجی یه سوال دارم
این برنامه که سرور مجازی می سازه برا ایمیل رو وقتی که سایت رو می خوای رو هاست هم باید نصب کنی ؟
دمت گرم اگه جواب بدید
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان