/
  • تابع load یا post

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی تابع load یا post
    نویسنده پیام
    newphp آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 208
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ فروردين ۲۹
    اعتبار: 0
    تشکرها : 175
    ( 24 تشکر در 15 ارسال )
    ارسال: #1
    تابع load یا post
    دوستان استفاده از تابع load بهتره یا تابع post?
    ۱۳۹۱ آذر ۱ ۰۵:۱۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,024
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2715 تشکر در 1691 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: تابع load یا post
    مطمئن باش اگه یکیش بهتر از دیگری بود الان دو تا تابع نداشتیم Wink
    تابع load برای گرفتن محتوای کامل فایل استفاده میشه از متد get استفاده میکنه
    post هم که اسمش روی خودش هست .
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۱ آذر ۱ ۰۶:۰۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : zoghal aliwebdesign
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS