/
  • تابع header

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی تابع header
    نویسنده پیام
    mdgh آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 24
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ اسفند ۲۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 9
    ( 7 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #1
    تابع header
    سلام
    من وقتی از xampp استفاده میکنم، با تابع header مشکل دارم.
    مثلا کد زیر را درنظر بگیرید:
    <?php
    header('pragma: no-cache');
    echo "hello";
    ?>

    در این صورت خروجی زیر مشاهده می شود:

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at F:\XAMPP\htdocs\xampp\m.php:1) in F:\XAMPP\htdocs\xampp\m.php on line 2
    hello

    اما وقتی از easyphp استفاده میکنم چنین مشکلی وجود ندارد.
    شاید مشکل از php.ini باشد.
    لطفا راهنماییم کنید.
    با تشکر
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۷ ۱۱:۱۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: تابع header
    صفحه رو باید به صورت UTF-8 without BOM ذخیره‌ ‌کنید
    ویرایشگرتون چیه؟
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۷ ۱۱:۱۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : php mdgh
    mdgh آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 24
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ اسفند ۲۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 9
    ( 7 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: تابع header
    من از notepad و به صورت UTF ذخیره میکردم، الان که ANSI ذخیره میکنم مشکلی نداره.
    این چیزها به php مربوط میشه یا xampp? من در ورژن جدید easyphp اگر قبل تابع header از echo استفاده میکردم ، مشکلی نبود.
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۸ ۰۹:۵۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: تابع header
    این مشکل مربوط به notepad ویندوز‌ هست.
    بهتره از notepad++ استفاده‌ کنید.
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۸ ۱۰:۴۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : mdgh molana
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,385
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1395 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: تابع header
    phpDesigner رو به شخصه پیشنهاد می کنم
    در مورد EasyPHP من تاحالا چندین بار با موارد خیلی عجیبی مواجه شدم. یه سلکت از دیتابیس انجام می دادم ولی هر بار که این کارو می کردم سه رکورد به آخر دیتابیس اضافه می شد
    اصلا این برنامه به نظر من البته قابل اطمینان نیست. پیشنهاد من اینه در ویندوز از WAMP Manager استفاده کنید و یا خودتون Config کنید.
    ۱۳۸۹ فروردين ۲۰ ۱۰:۳۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS