• 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بودن یا نبودن www
#1
دوستان من یه پروژه ضعیف انجام دادم.
خیلی عجله ای و فوری بود.
ولی خیلی هم بد نشد.
nastaligh.com
علاوه بر درخواست برای نظر دادن یه سوال دارم:
چرا وقتی نام سایت رو به صورت www.nastaligh.com وارد می کنیم چیزی نشون نمی ده؟؟؟؟؟

آیا ربطی به کش آی اس پی داره؟؟؟؟؟
چون می ره به صفحه ی قبلی که پیش از این سایت به صورت موقت قرار داده بودم.

آیا این دو آدرس با هم فرق می کنن؟؟؟؟
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
باید ادرس با www رو ریدایرکت کنی اینجوری فکر کنم درست بشه
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
خوب چطوری؟؟؟؟
من هیچی از طراحی سایت حالیم نیست.

بیشتر توضیح بده جیگر
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
فکر میکنم مربوط به تنظیمات آی پی سایتتون هست
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
نشد
حتی از ریدایرکت Cpanel هم استفاده می کنم نمی شه...
از htaccess هم استفاده کردم و درست نشد.

چی کار کنم؟؟؟
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
www
مربوط میشه به سرور و تنضیماتی که روش انجام میشه
تو مسائل DNS این جور چیزا مطرحه
با پشتیبان هاستینگ تون تماس بگیرید
علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
واسه من دو تاش میاد
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
(۱۳۸۷ دى ۲۹, ۰۵:۰۴ ب.ظ)admin نوشته: واسه من دو تاش میاد

آره
زنگ زدم با پشتیبانی گفتگو کردم
گفت این مشکل از کش پارس آنلاین هستش. ممکنه چن روز طول بشکه تا درست بشه.

راستی وحید نظرت رو در موردش نگفتی؟؟؟؟Big Grin
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
کارت که عالیه (دیزاین رو میگم ) فقط چرا توی سورسش میرم می بینم اینقدر خصیصه style هست؟ بهتر نبود توی css تعریف می کردی؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
(۱۳۸۷ دى ۲۹, ۰۵:۲۶ ب.ظ)admin نوشته: کارت که عالیه (دیزاین رو میگم ) فقط چرا توی سورسش میرم می بینم اینقدر خصیصه style هست؟ بهتر نبود توی css تعریف می کردی؟

حق کاملا با شماست.
مشکل اینجاست که :
1- اصلا وقت نداد بهم خیلی عجله ای بود.
2- بعضی از استایل ها مال یک صفحه هستش و بقیه اونو ندارن
3- مشکلی که تو کار با IE داشتم و دارم ( ای بیل گیتس تو روحت)

و از همه مهم تر اینکه :
خوب ناشی هستیم دیگه...

البته گرافیکش هم اونی که می خواستم نشد.
1- اون متن لیمویی بالای هدر رو مجبورم کرد که بزارمش. وگرنه بدون اون زیباتر می شد.
2- اون بلوک گالری عکس رو هم مجبور کرد که بذارمش...

-----------------
البته تو تمام مرورگر ها امتحانش کردم و درست نمایش داده می شه.

تو پروژه های بعدی جبران می کنم Big Grin
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان