/
  • بوت‌استرپ فارسی

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی بوت‌استرپ فارسی
    نویسنده پیام
    voltan آفلاین
    حسین عزیزآبادی
    ****

    ارسال‌ها: 309
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ مهر ۲۵
    اعتبار: 2
    تشکرها : 140
    ( 200 تشکر در 117 ارسال )
    ارسال: #1
    بوت‌استرپ فارسی
    این پروژه رو ببینید : http://jnaqsh.github.com/bootstrap / rbootstrap.ir

    کل آموزش ها بوت‌استرپ رو به صورت فارسی قرار دادن. همینطور پروژه اصلی رو هم با زبان فارسی و راست به چپ هماهنگ کردن. آموزش ها و مثال هاش خیلی کامله و برای یادگیری خیلی مناسب

    همینطور پروژه هم خیلی عالی بومی سازی شده.

    در کل کاری خیلی عالی انجام دادن روی این پروژه فقط ای کاشک بخش های ادیت شده رو به صورت یه پچ جدا هم میدادن
    __________________________________________________________________________
    فراگسترش
    Pi Engine - Powered By ZF2
    Pi Engine Modules
    ۱۳۹۱ مهر ۱۷ ۰۱:۲۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : hamid_80386 webnevesht ali786 Reza farhadfery alri payam
    farhadfery آفلاین
    fery
    ****

    ارسال‌ها: 285
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ فروردين ۳۰
    اعتبار: 11
    تشکرها : 468
    ( 214 تشکر در 123 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: بوت‌استرپ فارسی
    بوت‌استرپ فارسی چی هست؟
    من بوت‌استرپ سرچ زدم مربوط به الکترونیک بود!
    __________________________________________________________________________
    خدایا، این دنیا را بیهوده نیافریدی.
    ۱۳۹۱ مهر ۱۷ ۰۳:۲۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    webnevesht آفلاین
    محمدرضا سلطانی
    ***

    ارسال‌ها: 972
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آذر ۲۵
    اعتبار: 22
    تشکرها : 384
    ( 702 تشکر در 427 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: بوت‌استرپ فارسی
    من اینو پیدا کردم:
    کد:
    http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AA%D9%88%DB%8C%DB%8C%D8%AA%D8%B1_%D8%A8%D9%88%D8%AA%E2%80%8C%D8%A7%D8%B3%D8%​AA%D8%B1%D9%BE

    توییتر بوت استرپ
    __________________________________________________________________________
    بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ مهر ۱۷ ۰۴:۴۶ عصر، توسط webnevesht.)
    ۱۳۹۱ مهر ۱۷ ۰۴:۴۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,025
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2716 تشکر در 1692 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: بوت‌استرپ فارسی
    یه جورایی یه فریم ورک برای ساخت شکل و قیافه اسکریپت هست .
    همین قالب انجمن از همون ساخته شده Dodgy
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۱ مهر ۱۷ ۰۷:۱۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : farhadfery
    hamid_80386 آفلاین
    حمید عباسی
    ***

    ارسال‌ها: 1,479
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۱۶
    اعتبار: 62
    تشکرها : 1216
    ( 1253 تشکر در 748 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: بوت‌استرپ فارسی
    خوبیش اینه که یه سری توسعه دهنده خوب داره که همیشه به روزش میکنن Rolleyes
    __________________________________________________________________________
    هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
    ۱۳۹۱ مهر ۱۷ ۱۰:۱۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : farhadfery
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,025
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2716 تشکر در 1692 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: بوت‌استرپ فارسی
    از چیزایی که باید زود به زود آپدیت بشن متنفرمDodgy
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۱ مهر ۱۷ ۱۰:۲۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ali786 آفلاین
    I'm learning to coding
    ***

    ارسال‌ها: 212
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۷
    اعتبار: 10
    تشکرها : 771
    ( 161 تشکر در 104 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: بوت‌استرپ فارسی
    سلام
    بوت استراپ و امثالش اومدن برای کارهای روتین css و (کمی javascript ) یک فریمورک ساختن ،
    با استفاده از این فریمورک ها سرعت شما در پیاده سازی قالب ها بالاتر خواهد رفت و کار بسیار آسان و تمیز است ،
    مثلا برای ردیف کردن عناصر کنار هم و یا حفظ فواصل کار بسیار راحت خواهد بود (اما در شرایط عادی Angel) ،
    کسانی که دنبال ساخت قالب های کنش گرا هستند که بتواند با مرورگرها و گجت های مختلف منطبق باشد این یک پیشنهاد عالی محسوب می شود ،
    فرمها، دکمه ها، نمودارها، منوها ، تب ها و ... با این فریمورک ها به آسانی و سرعت پیاده سازی می شوند ، البته بسیار زیبا و تمیز .
    سراغ این فریمورک ها بروید معتاد خواهید شد Cool

    ( رضا جان بدجوری باهات همدردی میکنم اما با نظرت هم مخالفم ! )
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ مهر ۱۷ ۱۱:۴۲ عصر، توسط ali786.)
    ۱۳۹۱ مهر ۱۷ ۱۱:۳۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Reza farhadfery
    hamid_80386 آفلاین
    حمید عباسی
    ***

    ارسال‌ها: 1,479
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۱۶
    اعتبار: 62
    تشکرها : 1216
    ( 1253 تشکر در 748 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: بوت‌استرپ فارسی
    علاوه بر حرف های علی،
    بوت استرپ و امثالهــــم بسیار برای طراحی سیستم های مکانیزه مناسب هستند

    چون کاملاً user interface رو یکدست در میآورند Rolleyes
    __________________________________________________________________________
    هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
    ۱۳۹۱ مهر ۱۸ ۱۲:۱۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : ali786
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,025
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2716 تشکر در 1692 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: بوت‌استرپ فارسی
    @ ali :
    ممنون از توضیحاتت اما به شخصه دوست ندارم به چیزی محدود بشم .
    اگر افرادی زیادی جذب این فریم ورک بشن ، به زودی در سطح اینترنت ، شاهد وبسایت هایی هم شکل و مشابه هم میشیمTongue
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۱ مهر ۱۸ ۱۲:۵۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : ali786 hamid_80386 farhadfery
    ali786 آفلاین
    I'm learning to coding
    ***

    ارسال‌ها: 212
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۷
    اعتبار: 10
    تشکرها : 771
    ( 161 تشکر در 104 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: بوت‌استرپ فارسی
    سلام
    Idea رضا جان تغریبا درست میگی Exclamation اما می تونیم ظاهر و خروجی استایل رو تغییر بدیم اما از خصوصیات دیگر مثل کنترل فواصل و ... بهره ببریم
    یعنی چهارچوب کلی را حفظ کنیم اما ظاهر و رنگ ها و ... رو دلخواه ، فکر کنم یه فریمورک جدید بشه مثلا rezastrap Big Grin
    (راستی @ هم به خودت)
    موفق باشی
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ مهر ۱۸ ۰۱:۲۸ صبح، توسط ali786.)
    ۱۳۹۱ مهر ۱۸ ۰۱:۲۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Reza
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS