/
  • به هم ریختن فرمت صفحه ها ............!!!!!!!

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی به هم ریختن فرمت صفحه ها ............!!!!!!!
    نویسنده پیام
    khoda786 آفلاین
    سعید
    **

    ارسال‌ها: 19
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ خرداد ۱۸
    اعتبار: 0
    تشکرها : 15
    ( 18 تشکر در 8 ارسال )
    ارسال: #1
    به هم ریختن فرمت صفحه ها ............!!!!!!!
    سلام و خسته نباشید به مدیران و همه دوستان
    اولا اینکه این فروم از لحاظ بار علمی خدارو شکر در سطح بالایی قرار داره که نمیشه به راحتی از بعضی مشکلات سایت گذشت.
    یه چزی که من و خیلی از کاربرا رو اذیت میکنه اینه که وقتی یه متن یا یه کد رو پست میکنی اگه طول متن یا کد وارد شده بیشتر از عرض صفحه باشه عرض پستها به شکل افتضاحی زیاد میشه و صفحه رو از ریخت میندازه.که کاربر رو مجبور میکنه اسکرول افقی رو با موس اینور و اونور بکشه.اینجا
    نمیدونم این بحث قبلا هم ارائه شده بود یا نه ولی تو این مدت کوتاهی که من عضو شدم این مشکل خیلی برام عجیب بوده که یه سایتی مکه داره طراحی سایت و برنامه نویسی سایت آموزش میده چرا باید خودش چنین مشکلی رو داشته باشه.
    به هر حال ایشالا که مدیران این مشکل رو رفع کنن.
    ببخشید اگه فضولی کردم Blush
    ممنون
    موفق باشید
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۱ ۰۱:۳۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana Y.P.Y
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: به هم ریختن فرمت صفحه ها ............!!!!!!!
    درسته مشکلات رو این چنینی داشته
    البته من منتظر نسخه جدید خستم که کلا یه قالب ساده از خود mybb رو بزارم که این مشکلات رو نداشته باشه.
    این یه قالب آماده بوده
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۱ ۰۱:۳۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,772
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: به هم ریختن فرمت صفحه ها ............!!!!!!!
    وحید حق با ایشونه
    من فکر می کنم که کلن یه تغییر کوچولو توی سی اس اس باید بدی

    کلاس codeblock رو یه خصوصیت بهش اضافه کن:
    کد:
    width: 800px;

    توی این فایل البته:
    /themes/theme3/global.css
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ خرداد ۲۱ ۰۷:۰۳ عصر، توسط molana.)
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۱ ۰۶:۵۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : parazitt
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: به هم ریختن فرمت صفحه ها ............!!!!!!!
    من فایل رو تغییر میدم ولی تغییری رو نمی بینم
    کشش هم معلوم نیست کجاست
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۵ ۰۶:۵۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,772
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: به هم ریختن فرمت صفحه ها ............!!!!!!!
    وحید تو همون کاری رو که گفتم انجام بده

    کش هم یه مدت بعد درست می شه دیگه خودش

    بهتر از هیچیه :دی
    Big Grin
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۶ ۰۱:۰۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: به هم ریختن فرمت صفحه ها ............!!!!!!!
    همون موقع اون کار رو کردم
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۶ ۱۱:۵۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS