• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
به نظر شما کدام روش برا تقویم فارسی بهتر است ؟
#1
با سلام و احترام
دوستان به نظر شما برای یه پروژه تقریباً بزرگ بهترین تابع یا روش برای تقویم فارسی به بانک اطلاعاتی چیه ؟

و اینکه در ایران میگرن مثلا ماه های فصل بهار و تابستان را ساعت را 1 ساعت جلو می برن
ما چطور می تونیم مثلا توی
کد:
2011-02-07 06:58 pm
تغییر ایجاد کنیم؟

ممنون
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
با استفاده از php
منوال رو مطالعه بفرمایید اگر برنامه نویس هستید اگه نه هم مثال بزنید دوستان بتونن کد می زارن براتون
  پاسخ
تشکر شده توسط : .php
#3
منظور من در بخش اول سوالم :

من میخوام تاریخ و زمان را به دیتا بیس بریزم ولی سوالم اینه؟
آیا برای یک پروژه تقریباً حرفه ای و بزرگ -->
- بهره تاریخ شمسی زخیره بشه یا میلادی و بعد در برنامه به شمسی تبدیل کنیم
- بهتره تاریخ بر اساس gmt زخیره بشه یا خود متغیر ...
- چیدمان تاریخ چطور باشه بهتره ؟ مثلا زمان ساعت و دقیقه در فیلد hour و تاریخ اون روز مثلا در خونه day ؟ یا اینکه هر دو با هم ؟

ممنون
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
والا حرفه ای رو حرفه ای ها می دونن ..
من بصورت UNIX TIME STAMP می ریزیم .. برا نمایش هم خیلی راهت با date یا pdate نمایش می دم .. برا سرچ و اینا هم کاری نداره فقط نیاز به تبدیل هست. اینطوری در صورت چند زبانه بودن شما مشکلات خیلی کمی داری برای تبدیل و نمایش صحیص
  پاسخ
تشکر شده توسط : zoghal .php paull
#5
تاحالا منوال rss رو خوندی؟ فکر نکنم. اینجور برنامه ها یک تاریخ ثابت دارن که تقریباً شبیه اینه. "دوشنبه، 8 بهمن 1390،12:06ب.ظ" خب مسلماً اینطور تاریخ ثبت کردن خیلی سخته. برای همین خودم یه چیزی شبیه این رو در نظر گرفتم که هم راحت باشه و هم همه جا بشه ازش استفاده کرد.
کد پی‌اچ‌پی:
date'Y-m-d H:i:s' ); 
تاریخ رو هم بصورت میلادی ذخیره می کنم و هرجا بخوام بصورت شمسی درش میارم. درسته که وقتگیره ولی چیکار کنیم که زبونمون پارسیه و زبون دنیا انگلیسی.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
(۱۳۹۰ تير ۲۴, ۰۹:۴۲ ب.ظ)cyletech نوشته: تاحالا منوال rss رو خوندی؟ فکر نکنم. اینجور برنامه ها یک تاریخ ثابت دارن که تقریباً شبیه اینه. "دوشنبه، 8 بهمن 1390،12:06ب.ظ" خب مسلماً اینطور تاریخ ثبت کردن خیلی سخته. برای همین خودم یه چیزی شبیه این رو در نظر گرفتم که هم راحت باشه و هم همه جا بشه ازش استفاده کرد.
کد پی‌اچ‌پی:
date'Y-m-d H:i:s' ); 
تاریخ رو هم بصورت میلادی ذخیره می کنم و هرجا بخوام بصورت شمسی درش میارم. درسته که وقتگیره ولی چیکار کنیم که زبونمون پارسیه و زبون دنیا انگلیسی.

فکر می کنم اگر از یونیکس تایم استمپ استفاده کنی راحت تر باشه ..
کد پی‌اچ‌پی:
date'Y-m-d H:i:s',$model->getCreatedAt() ); 
یه همچین چیزی مثلا
  پاسخ
تشکر شده توسط : .php
#7
من چیزی در مورد یونیکس تایم استمپ نمیدونم. نیک نام جون میشه برام بیشتر توضیح بدی؟ مرسی Heart
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
خیلی سادست زمان رو با تابع time ذخیره کن موقع نمایش هم به عنوان پارامتر دوم به تابع date یا pdate بده همه
  پاسخ
تشکر شده توسط : cyletech .php
#9
منظورت اینه که جدا جدا بدم به تابع؟
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
بهترین حالت همونیه که محمد گفت به صورت unix timestamp ذخیره کنید . هر جا هم خواستید استفاده کنید میتونید هر بلایی سرش بیارید.

time
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان