• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
به دست آوردن زمان گذشته ؟
#1
سلام مهندسین عزیز و گران قدر ;

دوستان من یه سیستم آگهی نوشتم ، که اگهی های پولی تایم های یه ماهه سه ماهه شش ماه داره


میخوام جوری تاریخ ارسال پست رو در دیتابیس وارد کنم که بتونم تعداد روز گذشته رو در بیارم برای اعمال مواردم

اما اگه با تابع date وارد کنم ، نمیشه که تاریخ امروز رو ازش منها کنم که تعداد روز گذشته ازش رو به دست بیارم

به صورت رشته ای میشه مثلا 1394/4/4-1394/4/30 چون رشته اس نمیشه که منهاشون کرد

بهترین کار چیه ؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
به صورت TimeStamp اینتیجر ذخیره کن هر نوع تغییری هم خواستی میتونی راحت روش بدی
بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
  پاسخ
تشکر شده توسط : mamadco
#3
.سلام
اگه به صورت رشته هم ذخیره کردی می تونی با strtotime به timestamp تبدیل کنی و بعد از هم کم کنی
  پاسخ
تشکر شده توسط : mamadco
#4
دمت گرم مهندس
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان