• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بهینه سازی یک تابع در جیکوئری
#1
سلام.
من میخوام با این تابع جی کوئری چند تا دیگه متد get ارسال کنم.
کد پی‌اچ‌پی:
function displayRecords(limoff) {
        $.
ajax({
          
type"GET",
          
asyncfalse,
          
url"getrecords_l.php",
          
data"limit=" lim "&offset=" off,
          
cachefalse,
          
beforeSend: function() {
            $(
"#loader_message").html("").hide();
            $(
'#loader_image').show();
          },
          
success: function(html) {
            $(
"#results").append(html);
            $(
'#loader_image').hide();
            if (
html == "") {
              $(
"#loader_message").html('<div class="progress"><div class="determinate red" style="width: 100%"></div></div><a href="../../" class="waves-effect waves-grey btn-flat m-b-xs grey lighten-2 center-align font" style="width: 100%">مطالب ثبت شده به پایان رسیده است،هرروز مطالب جدیدی به ثبت می رسد،می توانید هر روز سر بزنید</a>').show()
            } else {
              $(
"#loader_message").html('<div class="progress"><div class="indeterminate"></div></div>').show();
            }
            
window.busy false;

          }
        });
      } 
ضمنا یه چیز دیگه،میخوام اینم بگم وقتی توو localstorage مقدار 1 باشه به فایل getrecord_l.php ارسال بشه اگه 2 بود به getrecord.phpارسال بشه.اینم برام مشخص کنین ممنون میشم
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
نقل قول:چند تا دیگه متد get ارسال کنم.
برای ارسال درخواست ajax بصورت get میتونین از دو متد ajax و get استفاده کنید .
در سورس کد اعلامی شما از متد ajax استفاده شده اما getراحتتر هست

کد پی‌اچ‌پی:
$.get('/getrecord_l.php',{'name':'reza'},function(data){
    
alert(data);
    
}); 

نقل قول: ضمنا یه چیز دیگه،میخوام اینم بگم وقتی توو localstorage مقدار 1 باشه به فایل getrecord_l.php ارسال بشه اگه 2 بود به getrecord.phpارسال بشه.اینم برام مشخص کنین ممنون میشم
کد:
// Store
localStorage.lastname = "Smith";
// Retrieve
document.getElementById("result").innerHTML = localStorage.lastname;

//remove
localStorage.removeItem("lastname");
https://www.w3schools.com/html/html5_webstorage.asp
وبلاگ rezaonline.net/blog
سفارش برنامه نویسی reza.biz
Php , mysql , postgresql , redis , Yii and ... Cool
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
خب الان من میخوام روی همین تابع این کار رو بکنم و تغییری ندم.

ضمنا برای لوکال استورژ منظور منو خوب نفهمیدی.

من میخوام بگم وقتی مقدار localstorage key برابر 1 هست فایلی که ایجکس میشه بهش getrecord.php باشه وقتی 2 هست به getrecord__l.php ارسال بشه
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
نقل قول: من میخوام بگم وقتی مقدار localstorage key برابر 1 هست فایلی که ایجکس میشه بهش getrecord.php باشه وقتی 2 هست به getrecord__l.php ارسال بشه
این یک شرط ساده اس دیگه مثال گذاشتم
میتونی مقدار ست کنی مقدار رو بگیری
مقدار رو بگیر با if چک کن اگر 1 بود یه متغییر بساز اسم اون فایل رو بده else اسم فایل دیگه رو بده
به اولین آرگومان متد get هم ، اون متغییر رو بذار .
همین .

نقل قول: خب الان من میخوام روی همین تابع این کار رو بکنم و تغییری ندم.
نقل قول: من میخوام با این تابع جی کوئری چند تا دیگه متد get ارسال کنم.

متد نوشتم ، دست به کد بشو .
یاد بگیری
وبلاگ rezaonline.net/blog
سفارش برنامه نویسی reza.biz
Php , mysql , postgresql , redis , Yii and ... Cool
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان