/
  • بهینه سازی حلقه ها

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی بهینه سازی حلقه ها
    نویسنده پیام
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #11
    RE: بهینه سازی حلقه ها
    یوشا؟؟؟؟؟
    در مورد فضا باز کردن خب می خواد فایل flv بگیره باید اینقدر فضا باز کنه. من فقط مثال آوردم.
    در مورد برنامه نویسی همروند و استفاده از fork به دلیل اینکه یک پروسه به چند پروسه تبدیل میشه همیشه عملیات سریعتر انجام میشه. مهم مدیریت پروسه های فرزند هست
    ۱۳۸۸ تير ۱۹ ۰۵:۵۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Y.P.Y
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,780
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 103
    تشکرها : 2181
    ( 4856 تشکر در 2220 ارسال )
    ارسال: #12
    RE: بهینه سازی حلقه ها
    نقل قول: یک پروسه به چند پروسه تبدیل میشه همیشه عملیات سریعتر انجام میشه
    100% درسته. دقت نکردم حواسم نبود HeartWink.
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۸۸ تير ۲۰ ۱۲:۲۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    میلاد آفلاین
    برنامه نویس
    ***

    ارسال‌ها: 181
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲۵
    اعتبار: 2
    تشکرها : 66
    ( 136 تشکر در 74 ارسال )
    ارسال: #13
    RE: بهینه سازی حلقه ها
    اگه اشتباه نکنم اینجوری هر حلقه به صورت پروسس جدا اجرا میشه، تو تعداد بالا فشار به پردازنده منتقل نمیشه؟ لود را بالا نمیبره؟
    __________________________________________________________________________
    Two hands working can do more than a thousand clasped in prayer
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ تير ۲۰ ۰۸:۴۱ عصر، توسط میلاد.)
    ۱۳۸۸ تير ۲۰ ۰۸:۴۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #14
    RE: بهینه سازی حلقه ها
    (۱۳۸۸ تير ۲۰ ۰۸:۴۱ عصر)میلاد نوشته شده توسط:  اگه اشتباه نکنم اینجوری هر حلقه به صورت پروسس جدا اجرا میشه، تو تعداد بالا فشار به پردازنده منتقل نمیشه؟ لود را بالا نمیبره؟
    برنامه نویسی همروند یه سری مشکلات توی محاسبات برای مدت زمان اجرای یه الگوریتم داره و نمیشه همیشه دقیق گفت.
    بیشتر بستگی داره که چه جوری پروسه ها رو ایجاد کرد. ایجاد پروسه اضافی یه سربار اضافی رو ایجاد می کنه که اجتناب ناپذیره. اگر به گونه ای تقسیم بندی پروسه ها را درست انتخاب بشه که این سربار اضافی یه جورایی قابل نادیده گرفتن بشه فشار بالا رو میشه گفت نداریم چون به هر حال یک روند سریعتر انجام میشه. مخصوصا توی سرورها که درخواستها پشت سر هم میان بنابراین اگر درخواستها زودتر جواب داده بشه شاید فشارهای لحظه ای روی سرور بیشتر بشه اما فشار کلی کمتر میشه. ۰همونطور که می دونید داخل سرورهای لینوکسی لود نمایش داده شده در دستور top به ترتیب ۵ و ۱۰ و ۱۵ دقیقا آخر هست که همیشه برای بررسی لود سرور روی ۱۵ دقیقه تاکید میشه)
    ۱۳۸۸ تير ۲۱ ۱۰:۰۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : میلاد
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS