/
  • بهترین design pattern برای استفاده از چند دیتابیس

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی بهترین design pattern برای استفاده از چند دیتابیس
    نویسنده پیام
    Null آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 53
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ فروردين ۱۹
    اعتبار: 0
    تشکرها : 151
    ( 25 تشکر در 17 ارسال )
    ارسال: #1
    بهترین design pattern برای استفاده از چند دیتابیس
    سلام
    بهترین design pattern برای پشتیبانی و استفاده از چندین دیتابیس چیه؟ (بجز PDO)
    که کاربر و برنامه نویس براحتی بتونه بین اونها سویچ کنه. مثلاً فقط با تغییر یک نام. از mssql به mysql

    یعنی کلاس ها و اینترفیس ها رو طوری طراحی کنم که یک رابط مشترک بین همه کلاس ها باشه و برنامه نویس از اون رابط مشترک استفاده کنه. mysql mssql pgsql...

    چه نوع design pattern هایی براش وجود داره و بهترین کدومه؟
    ممنون
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۷ فروردين ۲۶ ۰۳:۴۳ عصر، توسط Y.P.Y.)
    ۱۳۹۷ فروردين ۲۶ ۰۳:۳۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,790
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 105
    تشکرها : 2182
    ( 4871 تشکر در 2228 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: بهترین design pattern برای استفاده از چند دیتابیس
    adapter؟
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۹۷ فروردين ۲۷ ۱۱:۲۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Reza Null
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,024
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2716 تشکر در 1692 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: بهترین design pattern برای استفاده از چند دیتابیس
    نقل قول: چه نوع design pattern هایی براش وجود داره و بهترین کدومه؟
    فکر کنم adapter و bridge و factory میتونن این بخش رو
    نقل قول: یعنی کلاس ها و اینترفیس ها رو طوری طراحی کنم که یک رابط مشترک بین همه کلاس ها باشه
    پوشش بدن .

    برای سویچ راحت بین دیتابیس ها هم من توی چند فریم ورک و اسکریپت دیدم غالبا adapter بوده .
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۷ فروردين ۲۷ ۰۳:۴۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Y.P.Y Null ayoubsys
    Null آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 53
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ فروردين ۱۹
    اعتبار: 0
    تشکرها : 151
    ( 25 تشکر در 17 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: بهترین design pattern برای استفاده از چند دیتابیس
    ممنون
    مثال واقعی یا نمونه کد واقعی هم براش دارید که اداپتر رو درست پیاده سازی کرده باشه؟
    و چطوری یک اینترفیس رو که بحالت enum استفاده کردم(با const) به توابع یک کلاس وارد کنم؟
    ۱۳۹۷ فروردين ۲۹ ۰۳:۱۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scorpion آفلاین
    رضا حقیقی
    ***

    ارسال‌ها: 246
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲۷
    اعتبار: 3
    تشکرها : 94
    ( 276 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: بهترین design pattern برای استفاده از چند دیتابیس
    (۱۳۹۷ فروردين ۲۹ ۰۳:۱۵ صبح)Null نوشته شده توسط:  ممنون
    مثال واقعی یا نمونه کد واقعی هم براش دارید که اداپتر رو درست پیاده سازی کرده باشه؟
    و چطوری یک اینترفیس رو که بحالت enum استفاده کردم(با const) به توابع یک کلاس وارد کنم؟

    ترکیبی از DI و ORM کاملترین راه حل هست . نمونه پیاده سازی خوب در سیمفونی :

    http://symfony.com/doc/current/doctrine/...agers.html
    __________________________________________________________________________
    رضا حقیقی / Reza Haghighi
    ۱۳۹۷ ارديبهشت ۲۱ ۱۱:۱۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Y.P.Y ayoubsys
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS