۱۳۹۶ اردیبهشت ۲۹, ۰۱:۴۷ ب.ظ
سلام
بهترین collate برای فیلد English و Numeric در MySQL چیه؟
بهترین collate برای English و Number در MySQL
|
۱۳۹۶ اردیبهشت ۲۹, ۰۱:۴۷ ب.ظ
سلام
۱۳۹۶ اردیبهشت ۲۹, ۰۳:۰۳ ب.ظ
منظورت از فیلد English و Numeric چیه؟
برای فیلدهای انگلیسی بهتره روی دیفالت که latin1_swedish_ci باشه. برای فیلدهای عددی هم که تعیین Collation نیازی نیست و میتونید از INT استفاده کنید.
میثم محمودی | انجمن کد ایگنایتر فارسی
-------------------------- هرگز نمي توان با آدمهاي کوچک کارهاي بزرگ انجام داد
فکر کنم منظورش نوع دیتا ش English و Numeric باشه. نه نوع فیلد
نقل قول:برای فیلدهای انگلیسی بهتره روی دیفالت که latin1_swedish_ci باشه.چرا؟ چرا ban شده ![]() تشکر شده توسط : Maysam.m
۱۳۹۶ اردیبهشت ۲۹, ۰۴:۱۷ ب.ظ
نقل قول:چرا ban شدهبه دلیل بی احترامی به اعضای انجمن برای بار دوم. مطلبی هم که خلاف قوانین بود و ایشون ارسال کرده بودن پاک شد.
هر چیزی که در جستن آنی آنی...
اما در کل فیلدهای نوع عددی نیازی به collate نداره چون اصلاً mysql فقط روی رشته ها collate اعمال می کنه
ولی برای نوع رشته در قالب english مثل a-zA-Z0-9 (برای هش های پسورد) بهترین collate نوع ascii_general_ci یا ascii_bin هستش نوع latin1, latin2... بازه کاراکتری بیشتری رو شامل میشه و حاوی کاراکترهای اضافی هست که english نیازی نداره (مثل å ö...) latin1 = ISO 8859-1 = ISO Latin 1 بقیه اگر نظری دارن بگن...
۱۳۹۶ اردیبهشت ۳۰, ۱۱:۲۰ ب.ظ
(۱۳۹۶ اردیبهشت ۲۹, ۰۳:۰۳ ب.ظ)Maysam.m نوشته: منظورت از فیلد English و Numeric چیه؟ چون دیفالت خود mysql بود گفتم ![]() نمیدونم چقدر تو سرعت تاثیر داره اما به نظرم اینقدری نیست که بخواهیم خیلی وسواس به خرج بدیم. من البته با ascii_general_ci که گفتید موافقم.
میثم محمودی | انجمن کد ایگنایتر فارسی
-------------------------- هرگز نمي توان با آدمهاي کوچک کارهاي بزرگ انجام داد
۱۳۹۶ اردیبهشت ۳۱, ۰۲:۰۳ ب.ظ
latin1 دیفالت خود mysql هه چون بروبچه های mysql سوئدی بودن
|