• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بهترین collate برای English و Number در MySQL
#1
سلام

بهترین collate برای فیلد English و Numeric در MySQL چیه؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
منظورت از فیلد English و Numeric چیه؟

برای فیلدهای انگلیسی بهتره روی دیفالت که latin1_swedish_ci باشه. برای فیلدهای عددی هم که تعیین Collation نیازی نیست و میتونید از INT استفاده کنید.
میثم محمودی | انجمن کد ایگنایتر فارسی
--------------------------
هرگز نمي توان با آدمهاي کوچک کارهاي بزرگ انجام داد
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
فکر کنم منظورش نوع دیتا ش English و Numeric باشه. نه نوع فیلد

نقل قول:برای فیلدهای انگلیسی بهتره روی دیفالت که latin1_swedish_ci باشه.
چرا؟

چرا ban شده Huh
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بیشتر => نگهداری بهتر
  پاسخ
تشکر شده توسط : Maysam.m
#4
نقل قول:چرا ban شده
به دلیل بی احترامی به اعضای انجمن برای بار دوم. مطلبی هم که خلاف قوانین بود و ایشون ارسال کرده بودن پاک شد.
هر چیزی که در جستن آنی آنی...
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : Y.P.Y Maysam.m
#5
اما در کل فیلدهای نوع عددی نیازی به collate نداره چون اصلاً mysql فقط روی رشته ها collate اعمال می کنه

ولی برای نوع رشته در قالب english مثل a-zA-Z0-9 (برای هش های پسورد) بهترین collate نوع ascii_general_ci یا ascii_bin هستش
نوع latin1, latin2... بازه کاراکتری بیشتری رو شامل میشه و حاوی کاراکترهای اضافی هست که english نیازی نداره (مثل å ö...)

latin1 = ISO 8859-1 = ISO Latin 1

بقیه اگر نظری دارن بگن...
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بیشتر => نگهداری بهتر
  پاسخ
تشکر شده توسط : Maysam.m Reza
#6
(۱۳۹۶ اردیبهشت ۲۹, ۰۳:۰۳ ب.ظ)Maysam.m نوشته: منظورت از فیلد English و Numeric چیه؟

برای فیلدهای انگلیسی بهتره روی دیفالت که latin1_swedish_ci باشه. برای فیلدهای عددی هم که تعیین Collation نیازی نیست و میتونید از INT استفاده کنید.

چون دیفالت خود mysql بود گفتم Big Grin
نمیدونم چقدر تو سرعت تاثیر داره اما به نظرم اینقدری نیست که بخواهیم خیلی وسواس به خرج بدیم.
من البته با ascii_general_ci که گفتید موافقم.
میثم محمودی | انجمن کد ایگنایتر فارسی
--------------------------
هرگز نمي توان با آدمهاي کوچک کارهاي بزرگ انجام داد
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
latin1 دیفالت خود mysql هه چون بروبچه های mysql سوئدی بودن
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بیشتر => نگهداری بهتر
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان