/
  • بهترین شیوه بازییابی داده از Db.

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 3
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی بهترین شیوه بازییابی داده از Db.
    نویسنده پیام
    Null آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 55
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ فروردين ۱۹
    اعتبار: 0
    تشکرها : 151
    ( 25 تشکر در 17 ارسال )
    ارسال: #1
    بهترین شیوه بازییابی داده از Db.
    سلام
    بهترین شیوه بازییابی داده از Db چیه؟
    ممنون.
    ۱۳۸۹ مرداد ۷ ۰۳:۳۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: بهترین شیوه بازییابی داده از Db.
    منطورتون چیه؟ اصلا سوالتون مشخص نیست
    ۱۳۸۹ مرداد ۷ ۰۷:۰۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: بهترین شیوه بازییابی داده از Db.
    اینه که یه query درست بنویسیم!!! Wink Big Grin
    ۱۳۸۹ مرداد ۸ ۰۶:۴۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: بهترین شیوه بازییابی داده از Db.
    من باز نمی گیرم.
    ۱۳۸۹ مرداد ۸ ۱۰:۲۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parvane آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 352
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۸
    اعتبار: 12
    تشکرها : 590
    ( 424 تشکر در 242 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: بهترین شیوه بازییابی داده از Db.
    اگه که با فریمورک کار میکنی که همون دستوراتی که خودشون واسه کار با دیتابیس دارن، اگه هم که کار نمیکنی بسته به پروژه از اینا میتونی استفاده کنی :
    http://adodb.sourceforge.net/
    http://pear.php.net/package/MDB2
    البته کلاسهای کار با دیتابیس رو هم میتونی از فریمورکها برداری
    ۱۳۸۹ مرداد ۹ ۰۵:۰۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: بهترین شیوه بازییابی داده از Db.
    (۱۳۸۹ مرداد ۹ ۰۵:۰۰ عصر)parvane نوشته شده توسط:  اگه که با فریمورک کار میکنی که همون دستوراتی که خودشون واسه کار با دیتابیس دارن، اگه هم که کار نمیکنی بسته به پروژه از اینا میتونی استفاده کنی :
    http://adodb.sourceforge.net/
    http://pear.php.net/package/MDB2
    البته کلاسهای کار با دیتابیس رو هم میتونی از فریمورکها برداری

    خب اگه می خوای برای کار درست بهش کلاس معرفی کنی
    یباره تیر خلاص رو می زدی دیگه Wink

    یه نمونه ORM
    جستجو در iranphp
    جستجو در google
    ۱۳۸۹ مرداد ۹ ۰۵:۳۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parvane آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 352
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۸
    اعتبار: 12
    تشکرها : 590
    ( 424 تشکر در 242 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: بهترین شیوه بازییابی داده از Db.
    نقل قول: خب اگه می خوای برای کار درست بهش کلاس معرفی کنی
    یباره تیر خلاص رو می زدی دیگه Wink
    خوب مثلا کلاسهای دیتابیس زند فریم ورک Tongue
    ۱۳۸۹ مرداد ۱۰ ۰۳:۱۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: بهترین شیوه بازییابی داده از Db.
    (۱۳۸۹ مرداد ۱۰ ۰۳:۱۸ عصر)parvane نوشته شده توسط:  خوب مثلا کلاسهای دیتابیس زند فریم ورک Tongue

    می خوای وحید رو بکشونی سمت خودت؟ Wink

    خب البته که zend framework Big Grin
    یه سری هم به این لینک بزن Tongue Zend_Db
    ۱۳۸۹ مرداد ۱۰ ۰۶:۰۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Null آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 55
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ فروردين ۱۹
    اعتبار: 0
    تشکرها : 151
    ( 25 تشکر در 17 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: بهترین شیوه بازییابی داده از Db.
    ببخشید از سوال اشتباه.
    منظورم در استفاده از حلقه هاست...
    while for foreach... Smile
    ۱۳۸۹ مرداد ۱۴ ۰۲:۴۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mojtabadj آفلاین
    مجتبی پوراصغر
    ****

    ارسال‌ها: 302
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۴
    اعتبار: 2
    تشکرها : 87
    ( 57 تشکر در 40 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: بهترین شیوه بازییابی داده از Db.
    (۱۳۸۹ مرداد ۱۴ ۰۲:۴۱ عصر)Null نوشته شده توسط:  ببخشید از سوال اشتباه.
    منظورم در استفاده از حلقه هاست...
    while for foreach... Smile

    نگاهکن اگه میخوای خودت کلاس پایگاه دادتو بنویسی تو گرفتن اطلاات از پایگاه دادت به حلقه بر میخوری اونم به خاطره اینه که باید اطلاعات رو تو یه آرایه تو درتو بریزی بعد هنگام استفاده از این آرایه باید از foreach استفاده کنیWink
    __________________________________________________________________________
    گروه طراحی و برنامه نویسی بهار
    ۱۳۸۹ مرداد ۱۵ ۰۹:۳۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Y.P.Y
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS