• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بروزرسانی خودکار آی دی دریافتی از دیتابیس
#1
سلام دوستان.

من یه فرم دارم.این فرم با متد پست ارسال میکنم اما برای حفظ شناسه مجبورم آی دی رو هم بصورت get از طریق اکشن فرم ارسال کنم.

اما برام یه سوال مطرحه.

اینکه من آخرین آی دی رو از دیتابیس میگیرم و بهش یک واحد اضافه میکنم تا آی دی اختصاصی من بشه.

اما مشکل من اینجا شروع میشه که اگه همزمان یک یا چند نفر داخل سایت باشن باتوجه به اینکه برای همگی آی دی من نمایش داده میشه اگه یکی زودتر از من سابمیت کنه طبیعتا تداخل بوجود میاد.

من میخوام این آی دی از طریق آجکس هرثانیه بروز بشه تا تداخل بوجود نیاد.

مثال:

کد پی‌اچ‌پی:
<?php
$sql
=mysql_query("SELECT * FROM table ORDER BY id DESC");
(
$row=mysql_fetch_array($sql));
        
        
$id$row['id']+1;
        
?>

<form action="test.php?ide=<?php echo $id ?>" method="post">
<input type="text" value="salam">
    </form> 

البته میشه مقدار num هم گرفت-منتها من اینطوری راحت ترم
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
قبل ثبت بررسی کن که اون ای دی توی دیتابیس نباشه
اگه نبود ثبت کن
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
موضوع الان همین بررسیه-با اجکس باید بررسی بشه-اما کدهایی که من بلدم کل صفحه رو رفرش میکنه با ایجکس ولی مشکل اینجاست که کدم بهم میریزه
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
عزیز هر جا که داری کد رو وارد دیتابیس میکنی اونجا قبل ثبت بررسی کن اگه بود یک واحد دیگه اضافه کن بهش .... اگه نبود همونو ثبت کن
جی کوئری نمیخواد
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
یه مثال میزنی؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
کد پی‌اچ‌پی:
$s $db -> fetch("SELECT ... هرجاکه ای دی مساوی ای دی بود");
     
$id_asli $s["id"];
     if(
$id_asli)
     {
         for(
$i=1;$i<=200;$i++) // اگه 200 نفر هم همزمان باشن بازم امکان نداره ای دی ها یکی باشن چون در لحظه داره 200 بار دیتابیس چک میشه
         
{
            
$id += 1
            
$ss $db -> fetch("بررسی موجود بودن ای دی در دیتابیس"); // بررسی موجود بودن ایذی تولید شده
            
if(!$ss["id"])
            {
                
$id_asli $id;
                break; 
// در صورت نبودن حلقه متوقف و بقیه کدها اجرا میشه
            
}  
         }
     }
     .
     .
     .
     .
     .
     
// کدهای دیتابیس اینجا 
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
اون قسمتایی از کد که فارسی نوشتی هم لطف کن زبان بنویس یه ذره گیج کننده شده
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
کپی کن توی کدر درست میشه
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
نشد داداش-یه ذره نامفهومه-زبانشو بنویس-دمت گرم
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان