/
  • بررسی کد php و ساخت دیتابیس

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی بررسی کد php و ساخت دیتابیس
    نویسنده پیام
    moosafer آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 3
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ مهر ۲۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    بررسی کد php و ساخت دیتابیس
    سلام دوستان
    خسته نباشین
    دوستان اشنا به php لطفا طرز کار کد زیر رو مطرح کنید
    و دیتابیس مربوطه رو لطف کنید و ایجاد کنید .

    ما که نتونستیم یا که بلد نیستیم
    کد:
    <?
    class my_user{
    function register($username , $password ){
        $sql_login=mysql_query("SELECT * FROM `user` WHERE `username` = '".get_sql_injection( $username )."' ");
        $sql_r = mysql_fetch_array( $sql_login );
        if ( $sql_r['id'] ){
            return 'no';
        }else{
            @mysql_query("INSERT INTO `user` ( `username` ,`password` ) VALUES('".get_sql_injection( $username )."' ,'".get_sql_injection( password_md5($password ) )."')") or die(mysql_error());
            return 'ok';
        }
    }
    function login($username , $password , $remember){
        $sql_login =mysql_query("SELECT * FROM `user` WHERE `username` = '".get_sql_injection( $username )."' AND  `password` = '".get_sql_injection( password_md5($password ) )."' ");
        $sql_r = mysql_fetch_array( $sql_login );
        if ( ! $sql_r['id'] ){
            return 'no';
        }else{
            if ( $remember =='ok'){
                $time_set = ( time() + ( 3600 * 24 * 14 ) );
            }else{
                $time_set = ( time() + ( 3600 * 1 ) );
            }
            @$_SESSION['username']=base64_encode($sql_r['username']);
            @$_SESSION['password']=base64_encode($password);
            @setcookie("username", base64_encode($sql_r['username'])  , $time_set ,'/');
            @setcookie("password", base64_encode($password)  , $time_set ,'/');
            return 'ok';
        }

    }
    function islogin(){
        if ( isset( $_SESSION['username']) ){
            $username = base64_decode( $_SESSION['username'] );
        }elseif ( isset($_COOKIE['username'] ) ){
            $username = base64_decode( $_COOKIE['username'] );
        }else{
            return 'no';
        }
        if ( isset( $_SESSION['password']) ){
            $password = base64_decode( $_SESSION['password'] );
        }elseif ( isset($_COOKIE['password'] ) ){
            $password = base64_decode( $_COOKIE['password'] );
        }else{
            return 'no';
        }
        $sql_login=mysql_query("SELECT * FROM `user` WHERE `username` = '".get_sql_injection( $username )."' AND  `password` = '".get_sql_injection( password_md5($password ) )."' ");
        $sql_r = mysql_fetch_array( $sql_login );
        if ( ! $sql_r['id'] ){
            return 'no';
        }else{
            $this->user_info = $sql_r ;
            return 'ok';
        }
    }
    function logout(){
        @$_SESSION['username']='';
        @$_SESSION['password']='';
        @setcookie("username", ''  , ( time() + 1 ),'/');
        @setcookie("password",  ''  , ( time() + 1 ) ,'/');
        unset($_SESSION['username']);
        unset($_SESSION['password']);
        unset($_COOKIE['username']);
        unset($_COOKIE['password']);
    }

    }
    ?>
    ۱۳۹۱ مهر ۲۲ ۰۱:۵۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    farhadfery آفلاین
    fery
    ****

    ارسال‌ها: 285
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ فروردين ۳۰
    اعتبار: 11
    تشکرها : 469
    ( 214 تشکر در 123 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: بررسی کد php و ساخت دیتابیس
    نقل قول: طرز کار کد زیر رو مطرح کنید
    و دیتابیس مربوطه رو لطف کنید و ایجاد کنید .
    خبرت می کنم.
    __________________________________________________________________________
    خدایا، این دنیا را بیهوده نیافریدی.
    ۱۳۹۱ مهر ۲۲ ۰۲:۴۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Hamid آفلاین
    حمید رضا رحیمی
    ****

    ارسال‌ها: 577
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۹
    اعتبار: 20
    تشکرها : 554
    ( 368 تشکر در 231 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: بررسی کد php و ساخت دیتابیس
    همشون از اسمشون معلومه !! طرز کار چیشو بگم ؟

    register واسه ثبت نام
    login واسه چک کردن ورود
    islogin واسه اینکه بفهمیم کاربر وارد شده یا نه
    logout واسه خروج

    دیتابیس هم چیزی که از این کد میشه فهمید :
    یه table هست به اسم user که دارای دو فیلد ( احتمالا بیشتر ) id , username , password هست
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۹۱ مهر ۲۲ ۰۵:۰۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    moosafer آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 3
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ مهر ۲۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: بررسی کد php و ساخت دیتابیس
    البته طرز کارش رو تا حدودی بلدم
    براش دیتابیس میسازم اما نمیتونه لاگین کنه.
    ۱۳۹۱ مهر ۲۲ ۰۵:۰۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    moosafer آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 3
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ مهر ۲۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: بررسی کد php و ساخت دیتابیس
    اساتید کسی نیست بع ما کمک کنهHuhHuh
    ۱۳۹۱ مهر ۲۳ ۱۱:۲۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    30naa آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 1
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ مهر ۲۸
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: بررسی کد php و ساخت دیتابیس
    با سلام نمی دونم سوال رو جای درستی بیان میکنم یا نه ولی لطفا کمک کنید
    استاد ما خواسته با برنامه نویسی socket برنامه ای بنویسیم که دو لپ تاپ رو شبکه کنیم و کاری کنیم با حرکت موس یکی نشانگر موس دیگری هم حرکت کنه
    منم هیچی از socket نمی دونم Sad
    ۱۳۹۱ مهر ۲۸ ۰۴:۴۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS