• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برای ساخت این نوع منو چی سرچ کنم؟
#1
منوهای این سایت خیلی خوشگله . وقتی موس روش قرار میگیره متحرک میشه.
میشه بگید برای ساخت این منوها تو گوگل چی سرچ کنم ؟
http://www.pars-click.com/
آرام باش ؛ توكل كن ؛ تفكر كن و سپس آستينها را بالا بزن , آنگاه دستان خداوند را خواهي ديد كه زودتر از تو دست به كار شده است.امام علي عليه السلام.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
اگه با جی کوئری می خوای :
کد:
animated menus jquery
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط : Reza pary_daryayi
#3
نه دوستان. باز که رفتید سراغ جاوا اسکریپت. CSS به شما امکان ساخت چنین انمیشنی رو میده.
در مورد transition اینجا بخونید. کافیه در کلاس کاذب hover قرار بدید انمیشن رو.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : pary_daryayi
#4
(۱۳۹۱ مرداد ۰۷, ۰۸:۴۸ ب.ظ)cyletech نوشته: نه دوستان. باز که رفتید سراغ جاوا اسکریپت. CSS به شما امکان ساخت چنین انمیشنی رو میده.
در مورد transition اینجا بخونید. کافیه در کلاس کاذب hover قرار بدید انمیشن رو.

همه ی مرورگر ها سی اس اس ۳ رو به طور کامل پشتیبانی نمی کنن.
مخصوصن IE که تو ایران بیشترین استفاده رو داره (شایدم تو دنیا)
فکر نمی کنی بهتره تا اون موقع از جاوااسکریپت استفاده بشه؟
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
نقل قول:فکر نمی کنی بهتره تا اون موقع از جاوااسکریپت استفاده بشه؟
الان موقشه!
بهتره زورکی هم شده اینو به مردم حال
وبلاگ rezaonline.net/blog
سفارش برنامه نویسی reza.biz
Php , mysql , postgresql , redis , Yii and ... Cool
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
آخه ما که نمیتونیم کسی رو مجبور کنیم !
وقتی هم طرف با IE میاد و ما یه افکت CSS3 خوشگل درست کردیم که منو به صورت fade و animation باشه، اون فقط یه منو میبینه که یهو ظاهر میشه و هیچ اتفاقی براش نمیفته ...
من ترجیح میدم سایتم توی تمام مرورگرها رفتارش تقریبا یکسان باشه ...
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
نقل قول:من ترجیح میدم سایتم توی تمام مرورگرها رفتارش تقریبا یکسان باشه ...
منم این ترجیح رو میدم اما هیچ ترغیبی ندارم روشSleepy
وبلاگ rezaonline.net/blog
سفارش برنامه نویسی reza.biz
Php , mysql , postgresql , redis , Yii and ... Cool
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
اون که میچرخه اینه:

http://www.htmldrive.net/items/show/7/Ro...utScroller

کلاً این سایت معرکه س...
هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
  پاسخ
تشکر شده توسط : pary_daryayi
#9
(۱۳۹۱ مرداد ۰۷, ۱۱:۱۶ ب.ظ)hamid_80386 نوشته: اون که میچرخه اینه:

http://www.htmldrive.net/items/show/7/Ro...utScroller

آقا حمید اینطوری استفاده کردم اما ... هیچ اتفاقی نمیفته . کتابخونه های js رو هم دانلود کردم .
کد:
<script type="text/javascript"  src="jquery.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="jquery.roundabout-1.0.min.js"></script>
<style type="text/css">
       /* <![CDATA[ */
       .roundabout-holder { padding: 0; height: 5em; }
       .roundabout-moveable-item {
          height: 4em;
          width: 4em;
          cursor: pointer;
          background-color: #ffc;
          border: 1px solid #999;
       }
       .roundabout-in-focus { cursor: auto; }
       /* ]]> */
    </style>
    
    <script type="text/javascript">
       // <![CDATA[
       $(document).ready(function() {
          $('ul#myRoundabout').roundabout();
       });
       // ]]>
    </script>

</head>

<body>
<ul id="myRoundabout">
   <li>Box 1</li>
   <li>Box 2</li>
       <li>Box 3</li>
       <li>Box 4</li>
    </ul>
</body>
شما امتحانش کردید ؟
راستی دقت کردین من چند روزه مدام دارم از این کتابخونه های استفاده میکنم Blush. سایتم خیلی سنگین نمیشه ؟؟؟؟Dodgy
راستی علیرضا (آقا ) ؛ به این خاطر css استفاده نکردم که تو IE جواب نمیده . آخه من همینطوریش هم کد گرد شدن گوشه های دایو هام تو IE جواب نمیده ... فکر میکنم اینطور پیش برم سایتم اصلا کاربر پسند نشه. خیلی دلزده شدم .خسته شدم از IE. ( چرا از این آدمکایی که گریه میکنن اینجا نداره ؟)
آرام باش ؛ توكل كن ؛ تفكر كن و سپس آستينها را بالا بزن , آنگاه دستان خداوند را خواهي ديد كه زودتر از تو دست به كار شده است.امام علي عليه السلام.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
نقل قول:( چرا از این آدمکایی که گریه میکنن اینجا نداره ؟)
Dodgy
وبلاگ rezaonline.net/blog
سفارش برنامه نویسی reza.biz
Php , mysql , postgresql , redis , Yii and ... Cool
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان