هر چیزی که در جستن آنی آنی...
بدون شرح! به یک کارگر برنامه نویس نیازمندیم
|
![]() تشکر شده توسط : Alaa Y.P.Y Maysam.m ayoubsys mohammadhosain Muhammad-Ali sara147
۱۳۹۶ آبان ۰۶, ۰۳:۵۵ ب.ظ
از این بدتراشم دیدم!
تشکر شده توسط : ayoubsys mohammadhosain Muhammad-Ali
۱۳۹۶ آبان ۰۶, ۱۱:۱۹ ب.ظ
مقصر این اتفاقات جمع زیادی از خود برنامه نویس ها هستند که اجازه میدند چنین برخوردی با این قشر بشه
![]() جایی برای مصاحبه رفته بودم از بس کارفرمای پررو و بی فرهنگ و احمقی داشت دلم میخواست همونجا خفه اش کنم! ![]() همین اواخر جایی کار میکردم تو پرداخت حقوق تاخیر داشت منم عذرشون رو خواستم و قطع همکاری کردم! همینطور که اونا ۱۰۰ تا توقع دارند یه حقوق سرموقع رو نتونند بدن باید عذرشون رو خواست
میثم محمودی | انجمن کد ایگنایتر فارسی
-------------------------- هرگز نمي توان با آدمهاي کوچک کارهاي بزرگ انجام داد
۱۳۹۶ آبان ۰۸, ۰۲:۴۱ ق.ظ
(۱۳۹۶ آبان ۰۶, ۰۲:۲۲ ب.ظ)undefined نوشته: خوب میده ![]() لاراول کارا حقشون کمتر از اینه اکثرشون یک مشت جوجه برنامه نویس هستن دیگه
وبلاگ rezaonline.net/blog
سفارش برنامه نویسی reza.biz Php , mysql , postgresql , redis , Yii and ... ![]() تشکر شده توسط : undefined Y.P.Y mohammadhosain ayoubsys Muhammad-Ali
(۱۳۹۶ آبان ۰۸, ۰۲:۴۱ ق.ظ)Reza نوشته: خوب میده کما لا فی شک!!! الان لاراول کارا میریزن سرت به قصد کشتن میزننت!! تو ایران بخوای تو شرکتی کار کنی باید لاراول بدونی ولاغیر! جدیدا کار بجایی رسیده که دیگه بجای اینگه بنویسن به یک برنامه نویس پیاچپی نیازمندیم می نویسن به یک لاراول کار ماهر نیاز مندیم ![]() تشکر شده توسط : Reza Maysam.m mohammadhosain ayoubsys
۱۳۹۶ آبان ۰۸, ۰۴:۲۶ ب.ظ
نقل قول: الان لاراول کارا میریزن سرت به قصد کشتن میزننت!!منو میزنن ؟ بگم احسان یه پخ کنه همشون سوسک میشن ![]() نقل قول: جدیدا کار بجایی رسیده که دیگه نویسن به یک برنامه نویس پیاچپی نیازمندیم می نویسن به یک لاراول کار ماهر نیاز مندیممتاسفانه بله .
وبلاگ rezaonline.net/blog
سفارش برنامه نویسی reza.biz Php , mysql , postgresql , redis , Yii and ... ![]() تشکر شده توسط : farhadhp undefined mohammadhosain ayoubsys webnevesht
۱۳۹۶ آبان ۱۲, ۰۶:۳۸ ب.ظ
به یک برنامه نویس به زبان لاراول
![]() ![]()
۱۳۹۶ آبان ۱۲, ۰۷:۵۰ ب.ظ
نقل قول:به یک برنامه نویس به زبان لاراولاره دیگه، جدیدا به عنوان یک زبان برنامه نویسی اعلام استقلال کرده.
![]() تشکر شده توسط : Reza
۱۳۹۶ آبان ۱۳, ۱۱:۵۵ ق.ظ
چرا باید کسی که 7 سال سابقه برنامه نویسی اونهم در مقیاس های بزرگ رو داره لاراول رو انتخاب کنه؟!
![]()
به یـزدان که گر ما خرد داشتیم
کجـا این سر انجـام بد داشتیم؟ نقل قول:چرا باید کسی که 7 سال سابقه برنامه نویسی اونهم در مقیاس های بزرگ رو داره لاراول رو انتخاب کنه؟!من خودمُ کشتم تا عنوان استخدام برنامه نویس ارشدُ بردارن به هزار و یک دلیل بازم نوشتن (استخدام برنامهنویس ارشد PHP). ![]() موقعیت شغلی که دارن با عنوان استخدامشون همخوانی نداره. خودم اونجا نیستم اما دوستانم اونجا کار میکنن. نقل قول:چرا باید کسی که 7 سال سابقه برنامه نویسی اونهم در مقیاس های بزرگ رو داره لاراول رو انتخاب کنه؟!چون خود گروه داره با لاراول پروژه رو جلو میبره.
![]() تشکر شده توسط : sara147
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان