• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بدست اوردن نام ستون هاي يك جدول خاص
#1
يه جدول دارم كه حاوي 100 تا فيلد است كه تو صفحه php اگه چك باكس انتخاب شده باشه مقدار 1 در غير اينصورت مقدار 0 داره!!!
حالا مي خوام كوئري بنويسم كه نام ستون هاي اين جدول را به شرط اينكه تيك خورده يا 1 باشند را برگردونه ؟

جدول من ليستي از مهارت ها را نگهداري ميكنه كه كاربران در هنگام پر كردن پروفايل خود انتخاب مي كنن
حالا مي خوام همين تخصص ها را براي ديگر كابران نشان بدم ؟

كسي مي تونه كمك كنه؟؟؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
خب قطعاً کاملاً به mySQL مربوط نمیشه. توابعی که برای اینکار هست http://php.net/manual/en/function.mysql-list-fields.php هست (فقط به باکس قرمز رنگ توجه کن)
اینم کوئری که استفاده میشه http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/s...lumns.html
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : hamid_80386
#3
خب بیا اصلاً اسم چک باکس رو برابر اسم فیلدت قرار بده...
هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
نقل قول:خب بیا اصلاً اسم چک باکس رو برابر اسم فیلدت قرار بده...
به ذهنم رسیده بود ولی وقتی بیشتر فکر کردم دیدم ممکنه برای یه جدول ستون های بیشتری بعداً در نظر گرفته بشه، برای همین دستی ساختنش دردسر داره
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
نقل قول:خب قطعاً کاملاً به mySQL مربوط نمیشه
علیرضا بخاطر تعیین type این جمله رو گفتی؟
چون خود اسم جدول که همین کوئری رو داره:
کد:
SHOW COLUMNS FROM sometable

بعدم چرا تابع mysql_list_fields رو معرفی کردی با توجه به هشدارهایی که php در رابطه با استفاده از این تابع داده؟
چون تو همین صفحه رفتم دیدم پیشنهاد php استفاده از mysql_query با کوئری مذکور و یا استفاده از mysqli و همچنین mysqli_fetch_field_direct برای تعیین type و سایر موارد هست...
هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
نقل قول:بعدم چرا تابع mysql_list_fields رو معرفی کردی با توجه به هشدارهایی که php در رابطه با استفاده از این تابع داده؟
اون جعبه قرمز نمیگه که منسوخ شده. میگه بجای این تابع بهتره از توابع mysqli یا pdo استفاده کنید.

نقل قول:علیرضا بخاطر تعیین type این جمله رو گفتی؟
نه نه. فقط چون تو php باید کوئری رو وارد کنیم مربوط به php میشه نه انجمن mysql . پیش از این این تاپیک تو انجمن mysql ارسال شده بود.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
(۱۳۹۱ خرداد ۲۵, ۱۰:۴۱ ب.ظ)hamid_80386 نوشته: خب بیا اصلاً اسم چک باکس رو برابر اسم فیلدت قرار بده...

توجه كن ما همين كار رو كردديم يعني اسم فيلدا با اسم چك باكس يكيه!!!
منظورت دقيقا چيه؟؟منظور شما اينكه بعد از انتخاب چك باكس به جاي ارسال عدد 1 اسم فيلد را ارسال كنيم؟؟؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
نقل قول:توجه كن ما همين كار رو كردديم يعني اسم فيلدا با اسم چك باكس يكيه!!!
منظورت دقيقا چيه؟؟منظور شما اينكه بعد از انتخاب چك باكس به جاي ارسال عدد 1 اسم فيلد را ارسال كنيم؟؟؟
نه نه، منظورم این نیست، اینکار که اصلاً بهینه نیست
من عذرخواهی میکنم، منظور شما رو اشتباهی فهمیده بودم، فکر کردم شما میخواید این فیلد ها رو ذخیره کنید، ولی گویا شما میخواهید بعد از ذخیره نمایش بدید...
هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
يعني كسي نمي تونه كمي راهنمايي كنه؟؟؟؟
بيشتر تلاش كنيد مي تونيدا
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان