• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بدست اوردن درون مایه وب برگ
#1
Question 
با به کارگیری از function زیر
کد پی‌اچ‌پی:
file_get_contents(web); //get web content 

میشه درون مایه html وب برگ را که filter نشده باشه بدست اورد. خب function یا راهکاری هست که بتونه از filtering رد بشه؟ برای نمونه درون مایه وب برگی از facebook رو بدست اورد؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
من از همین روش استفاده میکنمTongue
البته با cURL میگیرم .Big Grin
وبلاگ rezaonline.net/blog
سفارش برنامه نویسی reza.biz
Php , mysql , postgresql , redis , Yii and ... Cool
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
چجوری؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
جتی با همین روش هم فایلهای مستقیم رو جیک ثانیه آپلود میکنم توی هاستمTongue
توی انجمن وب هاستیگ تالک نوشتم در موردشTongue
اینجا همشون استادنBig Grin
برای چیلتر
http://www.webhostingtalk.ir/f148/38771/...post422645

برای دانلود
http://www.webhostingtalk.ir/f148/38771/...post432785
وبلاگ rezaonline.net/blog
سفارش برنامه نویسی reza.biz
Php , mysql , postgresql , redis , Yii and ... Cool
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
اره، مرسی، من تو لوکال هاست ازمایش می کردم اکنون که اپلود کردم تونستم وب برگ نخست فیس بوک رو بالا بیارم.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
این دست توابع میلاد جان یک پارامتر دارن بنام context که با تابع stream_context_create() ساخته میشه. این پارامتر اختیاری هست. در آرایه ای که به این تابع میدیم میتونیم یک پراکسی تعریف کنیم که معتبر باشه و صفحات مسدود رو هم رد کنه.
نمیشه گفت برای کاری که تو میخوای کنی cURL بهتره ولی من ترجیح میدم برای چنین کاری از همین تابع که نام بردی استفاده کنم. دردسرش کم تره و کار خاصی هم نمیخوایم انجام بدیم که، درسته؟
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان