• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بدست آوردن تعدا کاراکتر های یک رشته
#1
یه فیلد دارم که کاربر توش متن وارد میکنه
میخوام تعداد کاراکتر های اون متن رو بدست بیارم با چی میشه اینکارو کرد؟

با این کد بدست اومد
کد پی‌اچ‌پی:
$num=strlen($str); 
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
الان این سواله؟
یا share کرد
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
ظاهرا سوال بوده بعد که جوابشو پیدا کرده پست رو ویرایش کردهBlush
بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
  پاسخ
تشکر شده توسط : newphp
#4
این strLen برای شمارش اعداد تناقض معنوی میده که باید هندل بشه
راه حلش هم نمی دونم :-"
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


 کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بالاتر => نگهداری بهتر

  پاسخ
تشکر شده توسط : webnevesht hamid_80386 molana
#5
یوشا من تو منوالش این چیزی که گفتی رو نخوندم. از کجا متوجه‌اش شدی؟ (من تست کردم عدد بدست اومده 10964 بود. فرقی با زورکی استرینگش کردن هم نتیجه نداشت.) علاوه بر اون، اگر حروف فارسی داری از mb_strlen() استفاده کن.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : hamid_80386 Y.P.Y molana
#6
حرفم درست بود منظورم شمارش اعداد با strlen بود.
___________________________
ویرایش شد.
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


 کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بالاتر => نگهداری بهتر

  پاسخ
تشکر شده توسط : cyletech
#7
من توی php 4 هم یادمه مشکلی نداشت. کدوم نسخه یوشا تست می کردی ؟ Big Grin
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
Dodgy
آخه چرا از عدم حضور ذهنم و حواس پرتیم سو استفاده می کنی؟ Dodgy
بیا:
کد پی‌اچ‌پی:
echo strlen(123456789101112131415161718192021222324252627);
# 19 
بعدم کلاً مگه چندسالته که از php4 کد میزنی؟
10 ساله php میزنی؟
اگه تو از php4 شروع کردی پس من از چند شروع کردم؟ Dodgy

________________________________
علی رضا حرفم درست بود، حواسم نبود. این تابع یه تناقض معنوی داره
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


 کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بالاتر => نگهداری بهتر

  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
یوشا اون عدد شما که درست نیست.این عدد overflow پیدا کرده. به همین خاطر دیگه php قادر به خوندنش نیست. حداکثر عدد توی ثابت PHP_INT_MAX وجود داره و بیشتر از این تبدیل به float با ضریب عدد طبیعی می کنه. مثلا عددی که دادی برای من که روی 64 بیتی هستم میشه. 1.2345678910111E+44 شما اومدی و strlen این رو گرفتی که درسته ۱۹ کاراکتره. این دیگه ربطی به این تابع نداره. ورودی این تابع string هست و اگر چیزی مثل integer بهش بدیم مثل همه توابع string دیگه به string تبدیل می کنه.

من ۹ ساله php کد می زنم Big Grin
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
پس منم 12 ساله php کد میزنم - از 14 سالگی!
خودتی Dodgy
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


 کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بالاتر => نگهداری بهتر

  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان