/
  • بدست آوردن آجاکس حاصل ضرب

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی بدست آوردن آجاکس حاصل ضرب
    نویسنده پیام
    rho آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 35
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ مرداد ۱۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    بدست آوردن آجاکس حاصل ضرب
    سلام دوستان

    دو تکست باکس داریم . میخوام با قرار دادن دو عدد دلخواه در این تکست باکس ها حاصل ضرب اون ها به صورت آجاکس نمایش داده بشه .

    نکته اینکه از پی اچ پی میخوام استفاده بشه نه جاوا اسکریپت .
    ۱۳۹۵ تير ۱۹ ۰۴:۰۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    kasbookar آفلاین
    **(فرشاد انگوتی)**
    ****

    ارسال‌ها: 525
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ دي ۲۳
    اعتبار: 17
    تشکرها : 258
    ( 169 تشکر در 128 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: بدست آوردن آجاکس حاصل ضرب
    خب یاعلی بگو شروع کن منم کمکت کنم بقیرو
    راهنمایی میکنم

    کد PHP:
    <input type="text" name="input1" id="input1" onkeyup="calc()" value="5">
    <
    input type="text" name="input2" id="input2" onkeyup="calc()" value=""
    <
    input type="text" name="output" id="output" value=""
    __________________________________________________________________________

    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۵ تير ۱۹ ۱۱:۰۱ صبح، توسط kasbookar.)
    ۱۳۹۵ تير ۱۹ ۱۰:۵۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    rho آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 35
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ مرداد ۱۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: بدست آوردن آجاکس حاصل ضرب
    ممنون برادر
    حقیقتش با ای جکس جاوا اسکریپت اشنایی دارم ولی با ای چکس پی اچ پی اصلا اشنایی ندارم

    اگر دستور العمل رو بنویسی خیلی راحت متوجه میشم و خیلی ممنون بزرگواری مثل شما خواهم بود
    ۱۳۹۵ تير ۲۰ ۰۱:۴۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ImanAzadi آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 246
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ اسفند ۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 36
    ( 9 تشکر در 9 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: بدست آوردن آجاکس حاصل ضرب
    نقل قول: حقیقتش با ای جکس جاوا اسکریپت اشنایی دارم ولی با ای چکس پی اچ پی اصلا اشنایی ندارم


    HuhHuhHuhExclamationConfused

    ajax فقط یک نمونه داریم همین و بس
    و اونم سمت کاربر و در جاوا اسکریپت پیاده سازی میشه
    ajax در php نداریم
    ۱۳۹۵ تير ۲۰ ۰۶:۵۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    kiarash_kcm آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 159
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ بهمن ۷
    اعتبار: 5
    تشکرها : 12
    ( 48 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: بدست آوردن آجاکس حاصل ضرب
    با اجازه از دوستان دیگه ....

    شما یه تابع مینویسی برای کار با Ajax ت مثل زیر :
    کد:
    function load()
    {
    document.getElementById("result").innerHTML="Please Wait";
    var xmlhttp;
    var name=document.getElementById("Show");
    if(window.XMLHttpRequest)//ie7+,chrome,safari,firefox,opera
    {
        xmlhttp=new XMLHttpRequest();
    }
    else
    {
        //ei6,ie5
        xmlhttp=new ActiveXObject("Microsoft.XMLLHTTP");
    }

    xmlhttp.onreadystatechange=function(){
        if(xmlhttp.readyState==4 && xmlhttp.status==200)
        {
            //xmlhttp.responseText
            document.getElementById("result").innerHTML=xmlhttp.responseText;
        }
    }
    xmlhttp.open("GET","test.php?var="+number1.value."&var2="+number2.value,true);
    xmlhttp.send();
    }
    حالا تو صفحه HTML که داری 2 تا input داری به اسم number1 و number2 حالا هر زمان قرار شد submit اتفاق بیفته تابع load() رو صدا بزن که اون میره و صفحه test.php رو اجرا میکنه با مقادیری که بهش پاس دادی ... و میاد تو صفحه خودت جایی که ID ایش result هست نمایش میده یکم کد رو بخون و بررسیش کن اگه سوالی بود باز من یا دوستان هستن
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  iranphp.jpg]
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۵ تير ۲۰ ۰۹:۳۸ صبح، توسط kiarash_kcm.)
    ۱۳۹۵ تير ۲۰ ۰۹:۳۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : ayoubsys
    rho آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 35
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ مرداد ۱۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: بدست آوردن آجاکس حاصل ضرب
    ببخشید ولی جواب سوال من داده نشده

    ببینید من میخوام دو تا عدد در تکس باکس بنویسم و بلافاصله بدون زدن هیچ دکمه ای حاصل جمعشون نمایش داده بشه .

    اگر قرار بود دکمه سابمیت و ... در میون باشه که نوشتنش آسونه و میتونم انجامش بدم .

    ولی من بدون دکمشو نیاز دارم .

    (۱۳۹۵ تير ۲۰ ۰۶:۵۰ صبح)ImanAzadi نوشته شده توسط:  
    نقل قول: حقیقتش با ای جکس جاوا اسکریپت اشنایی دارم ولی با ای چکس پی اچ پی اصلا اشنایی ندارم


    HuhHuhHuhExclamationConfused

    ajax فقط یک نمونه داریم همین و بس
    و اونم سمت کاربر و در جاوا اسکریپت پیاده سازی میشه
    ajax در php نداریم
    خوب حالا شما با همون که میگید آیا میتونید چیزی که خواستم رو برام بنویسید !؟ ممنون میشم
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۵ تير ۲۰ ۰۳:۵۵ عصر، توسط rho.)
    ۱۳۹۵ تير ۲۰ ۰۳:۵۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Alaa غایب
    علا عالم فلکی
    ***

    ارسال‌ها: 945
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ فروردين ۲۰
    اعتبار: 52
    تشکرها : 745
    ( 663 تشکر در 478 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: بدست آوردن آجاکس حاصل ضرب
    نقل قول: خوب حالا شما با همون که میگید آیا میتونید چیزی که خواستم رو برام بنویسید !؟ ممنون میشم

    بر اساس قوانین انجمن، متاسفانه خیر، امکان ارسال کد کامل وجود نداره.
    شما شروع کنید به نوشتن، سوال داشتین اینجا کدهاتون و مشکلتون رو مطرح کنید، دوستان پاسختون رو میدن.
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۹۵ تير ۲۰ ۰۵:۱۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    rho آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 35
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ مرداد ۱۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: بدست آوردن آجاکس حاصل ضرب
    (۱۳۹۵ تير ۲۰ ۰۵:۱۸ عصر)Alaa نوشته شده توسط:  
    نقل قول: خوب حالا شما با همون که میگید آیا میتونید چیزی که خواستم رو برام بنویسید !؟ ممنون میشم

    بر اساس قوانین انجمن، متاسفانه خیر، امکان ارسال کد کامل وجود نداره.
    شما شروع کنید به نوشتن، سوال داشتین اینجا کدهاتون و مشکلتون رو مطرح کنید، دوستان پاسختون رو میدن.
    امکان ارسال کد آماده وجود نداره ولی امکان ارسال یک آموزش ساده و مختصر در رابطه با این موضوع که وجود داره !
    با توجه به درخواست شما و مقدمات زیر
    من چطور میتونم نتیجه جمع حاصل دو تکست باکس رو در پاراگراف نشون بدم .
    کد:
    <html>
    <head>
    <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.12.4/jquery.min.js"></script>
    <script>
        function test(){
            // somecodes
        }
    </script>
    </head>
    <body>
    <input name = "num1" type = "text" value = "1" onchange ="test()">
    <input name = "num2" type = "text" value = "1" onchange ="test()">
    <p id = "result"></p>
    </body>

    اگر بخوام از ای جکس جی کوئری استفاده کنم به صورت زیر میشه
    کد:
    $.ajax({
                    type: 'POST',
                    url: 'calcute.php'
                });
    با توجه به موضوع بالا فرض کنید من میخوام در فایل calcute تابع مورد نظرم رو بنویسم ! سوال اول : خوب مسلما باید مقادیر num1 و num2 رو داشته باشم تا اون ها رو جمع کنم ! ولی چطور باید این مقادیر رو بدون دکمه ی سابمیت داشته باشم !؟؟؟
    سوالات بعدی رو بعد از دیدن جواب این سوال میپرسم
    ۱۳۹۵ تير ۲۰ ۰۷:۴۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    kasbookar آفلاین
    **(فرشاد انگوتی)**
    ****

    ارسال‌ها: 525
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ دي ۲۳
    اعتبار: 17
    تشکرها : 258
    ( 169 تشکر در 128 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: بدست آوردن آجاکس حاصل ضرب
    خب بگیر مقادیرشونو دیگه اول بریا تکست باکس هات یه ای دی هم تعریف کن (تابع رو توی خصوصیت onkeyup تعریف کن )

    کد PHP:
    var one = $("#num1").val(); 
    نمونه کد اجاکس
    ببینم بقیرو خودت چیکار میکنی

    کد PHP:
    function calc()
    {
        $.
    ajax({        
        
    type:'post',
        
    url:'calcute.php',
        
    data:'num1='+one+'&num2='+tow,
        
    success:function(data)
        {
            $(
    '#result').html(data)
        }
            
        });

    __________________________________________________________________________

    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۵ تير ۲۰ ۰۸:۳۲ عصر، توسط kasbookar.)
    ۱۳۹۵ تير ۲۰ ۰۸:۲۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    rho آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 35
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ مرداد ۱۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: بدست آوردن آجاکس حاصل ضرب
    (۱۳۹۵ تير ۲۰ ۰۸:۲۷ عصر)kasbookar نوشته شده توسط:  خب بگیر مقادیرشونو دیگه اول بریا تکست باکس هات یه ای دی هم تعریف کن (تابع رو توی خصوصیت onkeyup تعریف کن )

    کد PHP:
    var one = $("#num1").val(); 
    نمونه کد اجاکس
    ببینم بقیرو خودت چیکار میکنی

    کد PHP:
    function calc()
    {
        $.
    ajax({        
        
    type:'post',
        
    url:'calcute.php',
        
    data:'num1='+one+'&num2='+tow,
        
    success:function(data)
        {
            $(
    '#result').html(data)
        }
            
        });


    سلام
    ممنون بابت جواب دهی
    خوب کد اولیه شد این
    کد PHP:
    <html>
    <
    head>
    <
    script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.12.4/jquery.min.js"></script>
    <script>
        function test(){
            var num1 = $("#num1").val();
            var num2 = $("#num1").val();
            $.ajax({        
            type:'post',
            url:'calcute.php',
            data:'num1='num1+'&num2='+num2,
            success:function(data)
            {
                $('#result').html(data)
            }    
            });
        }
    </script>
    </head>
    <body>
    <input id = "num1" type = "text" value = "1" onkeyup  ="test()">
    <input id = "num2" type = "text" value = "1" onkeyup  ="test()">
    <p id = "result"></p>
    </body> 

    و کد فایل calcute شد این

    کد PHP:
    <?php 
        $num1 
    $_POST['num1'];
        
    $num2 $_POST['num2'];
        function 
    times($one $two)
        {
            return 
    $one $two ;
        }
    ?>

    سه سوال
    1 : میدونم اگر بخوام این کار کنه باید قسمت success رو تغییر بدم ولی نمیدونم چطور !؟
    2 : چرا از onkeyup استفاده کردید ? مگه onchange رو باید چه موقع استفاده کنیم ؟
    3 : در قسمت ای جکس
    data:'num1='num1+'&num2='+num2
    این & رو برای چی گذاشتیم ؟
    ۱۳۹۵ تير ۲۱ ۰۶:۰۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS