سلام
یه سوال دارم و یه هدف
هدفم اینه که ایشالا ایندکس شه این تاپیک و همه متوجه بشن هاست ایران افتضاح ترین شرکت هاستینگ هست
بعدشم اینکه از کجا هاست میگیرید و کدوم شرکت رو پیشنهاد میدید ؟؟
۱ - حتما حتما باید سرور ایران باشه
۲ - حتما حتما cpanel با دسترسی های gzip compression , keep alive, browser caching
۳ - ورژن Php حداقل ۶
۴ - سرعت پاسخ گویی بالا باشه و با سواد باشن
۵ - حجم زیادی نمیخوام الان ۱۰۰ مگ واسم کافیه
با irpowerweb.com بیشتر از ۸ ساله دارم کار میکنم و از هاست و vps و سرور هم ازش دارم.
برخلاف هاست ایران ، شدیدا با سوادن . شدیدا آدم هستن ، شدیدا همه چیشون خوبه ولی یه داستان هست که شدیدا پایبند به قانون هستن و چون cpanel همچنان تحریممیم سرور های ایرانشون cpanel نیست.
چند تا اسکرین شات از صحبت هام با هاست ایران رو پیوست میکنم که خودتون به اوج فاجعه هاست ایران پی ببرید . به تاریخ پاسخ گویی هم دقت کنید چون خیلی جالبه کسی که ادعا پاسخ گویی ۲۴ ساعته رو داره
امیدوارم گوگل بدترین هایتستنگ ایران رو ایندکس کنه و اولین لینک شه این تاپیک
احتمالا از اسکرین شات تیکت ها متوجه شدید که
۲ سال پیش به مدت فکر کنم ۱ ماه یه ریسلری لینوکس ازشون داشتم و انقدر افتضاح بود کنسل کردم
و یک سال پیش و به اجبار یه هاست ۱۰۰ مگ ازشون گرفتم که اوایل اپشن هایی که میخواستم نداشتن و گفتن باید پنل ویژه فلان رو بخری که خریدم.
یه ۱۰ ۲۰ تا فروم دیگه هم اعلام کنم که هاست ایران بدترین هاستینگ ایرانه ، احتمالا موفق بشم ایندکس خوبی بشه مطلبم
اینم یکی از سرچ هام راجع به بد بودن سرویس دهی هاست ایران که الان بهش رسیدم :
یه سوال دارم و یه هدف
هدفم اینه که ایشالا ایندکس شه این تاپیک و همه متوجه بشن هاست ایران افتضاح ترین شرکت هاستینگ هست
بعدشم اینکه از کجا هاست میگیرید و کدوم شرکت رو پیشنهاد میدید ؟؟
۱ - حتما حتما باید سرور ایران باشه
۲ - حتما حتما cpanel با دسترسی های gzip compression , keep alive, browser caching
۳ - ورژن Php حداقل ۶
۴ - سرعت پاسخ گویی بالا باشه و با سواد باشن
۵ - حجم زیادی نمیخوام الان ۱۰۰ مگ واسم کافیه
با irpowerweb.com بیشتر از ۸ ساله دارم کار میکنم و از هاست و vps و سرور هم ازش دارم.
برخلاف هاست ایران ، شدیدا با سوادن . شدیدا آدم هستن ، شدیدا همه چیشون خوبه ولی یه داستان هست که شدیدا پایبند به قانون هستن و چون cpanel همچنان تحریممیم سرور های ایرانشون cpanel نیست.
چند تا اسکرین شات از صحبت هام با هاست ایران رو پیوست میکنم که خودتون به اوج فاجعه هاست ایران پی ببرید . به تاریخ پاسخ گویی هم دقت کنید چون خیلی جالبه کسی که ادعا پاسخ گویی ۲۴ ساعته رو داره
امیدوارم گوگل بدترین هایتستنگ ایران رو ایندکس کنه و اولین لینک شه این تاپیک
احتمالا از اسکرین شات تیکت ها متوجه شدید که
۲ سال پیش به مدت فکر کنم ۱ ماه یه ریسلری لینوکس ازشون داشتم و انقدر افتضاح بود کنسل کردم
و یک سال پیش و به اجبار یه هاست ۱۰۰ مگ ازشون گرفتم که اوایل اپشن هایی که میخواستم نداشتن و گفتن باید پنل ویژه فلان رو بخری که خریدم.
یه ۱۰ ۲۰ تا فروم دیگه هم اعلام کنم که هاست ایران بدترین هاستینگ ایرانه ، احتمالا موفق بشم ایندکس خوبی بشه مطلبم
اینم یکی از سرچ هام راجع به بد بودن سرویس دهی هاست ایران که الان بهش رسیدم :
نقل قول:هاست ایران یکی از بدترین خدمات دهندگان هاستینگ در ایران
هاست ایران یکی از بدترین خدمات دهندگان هاستینگ در ایران
در مدتی حدود نه ماهه ای که از خدمات شرکت هاست ایران استفاده می کردم شاهد یک فاجعه در پشتیبانی سایت بودم. با توجه به سایت های بسیار حساسی که بر روی هاست خود داریم، شدیدا نیاز به هاستینگی داشتیم که از لحاظ پشتیبانی قدرت لازم را داشته باشد.
اتفاقاتی که در این ۹ ماه افتاد:
بک آپ گیری های اشتباه/ بازه های زمانی نامناسب برای بک آپ گیری
یکی از سایت ها کلا پاک شد! بعد که خواستار بک آپ آن شدیم یک بک آپ ۴ مگا بایتی به ما داده شد که احتمالا همین ۴ مگابایت را فولدرهای خالی آن پر کرده بودند چون ما هیچ دیتای به درد بخوری در آن ندیدیم!
بک آپ یک هفته یک بار بدون در نظر گرفتن بک آپ ماهیانه یکی از بزرگترین نقاط ضعف این هاستینگ است خصوصا برای سایت های شخصی که ممکن است کاربر آن به صورت روزانه یا هفتگی به آن مراجعه نکند.
به نمونه مکالمه ما توجه کنید: مال اون مفتح که دیتابیسش گم شده بود بذار بعد زمان و اینا رو هم بذار اسم سایت و سیستم مدیریتش رو هم حذف کن
بعد سایت ها دوبار در این مدت به شیوه ای مسخره هک شدند که من اصلا دنباله کار رو نگرفتم و خودم سایت رو ریستور کردم