/
  • بحث : چرا دستور GOTO به php 5.3 اضافه شد؟

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی بحث : چرا دستور GOTO به php 5.3 اضافه شد؟
    نویسنده پیام
    k2-4u آفلاین
    LAMP Programmer
    ***

    ارسال‌ها: 88
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۱
    اعتبار: 4
    تشکرها : 64
    ( 218 تشکر در 56 ارسال )
    ارسال: #1
    بحث : چرا دستور GOTO به php 5.3 اضافه شد؟
    سلام دوستان .
    به نظر خیلی از برنامه نویس ها دستور goto یک دستور بد شناخته شده
    http://www.allegro.cc/forums/thread/589282
    http://www.dreamincode.net/forums/showtopic74072.htm
    و...
    http://www.google.com/search?hl=en&rlz=1...f&oq=&aqi=


    حالا به نظر شما چرا . php در جدید ترین ورژنش اومده و Goto رو اضافه کرده ؟
    php.net/goto

    --------
    به نظر من :

    چون php برای حلقه ها و دستورات label نگذاشته goto میتونه این فقدان رو حل کنه
    برای مثال در زبان قدرمند perl (که به نظر من برای الگوریتم نویسی بهترینه )
    اگر شما 2 تا حلقه داشته باشید . می تونین از حلقه فرزند به حلقه پدر دسترسی داشته باشید مثلا حلقه پدر رو یک countinue جلو ببرید یا break کنید
    مثال:
    کد PHP:
    LABEL:{
     
    #Block Code
    }

    LABEL1:while(...){
        
    LABEL2:while(...){
            if(
    1==$i){
                
    next LABEL1;
            }
        }

    خب این قابلیت رو php نداره ولی شما می تونین با goto
    این کارو شبیه سازی کنید

    به این صورت
    کد PHP:
    for($i=0;$i<100;$i++){
        
    FOR1:break;
        for(
    $n=0;$n<100;$n++){
            if(
    $n==50){
                goto 
    FOR1;
            }
        }


    در کل میشه گفت در php
    goto تنها دستوری هستش که label داره

    نظر شما چیه؟
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ دي ۱۷ ۰۴:۵۶ عصر، توسط k2-4u.)
    ۱۳۸۸ دي ۱۷ ۰۴:۵۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : zoghal amir.s parvane molana
    Alimokhlesi آفلاین
    مدیر کل
    **********

    ارسال‌ها: 457
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۵
    اعتبار: 13
    تشکرها : 601
    ( 1126 تشکر در 412 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: بحث : چرا دستور GOTO به php 5.3 اضافه شد؟
    هرچیزی که تو زبانهای برنامه نویسی اومده یه روزی یه جایی مفیدن
    GOTO هم همینطور
    یادمه تو زبان C اولین برنامه ای که نوشتم 4000 خطبود و توش همش از GOTO استفاده کرده بودم
    ولی یه جاهایی GOTO خیلی به درد میخوره.
    ممنون از اطلاع رسانی خوبتون
    ایران PHP به همه عزیزانش میباله. از جمله شما دوست عزیز و فعالمون
    Smile
    __________________________________________________________________________
    علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
    ۱۳۸۸ دي ۱۷ ۰۵:۵۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : k2-4u admin molana
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,385
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1395 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: بحث : چرا دستور GOTO به php 5.3 اضافه شد؟
    من هم همینطور یادم میاد یه بار توی هنرستان برای رو کم کنی با استفاده از Pascal یه کامپایلر نوشته بودم که به مراتب از GOTO استفاده کرده بودم که با توبیخ استاد مواجه شدم به دلیل اینکه هر چند کارایی رو بالا می بره اما نمی تونیم بگیم این کار گیج کننده نیست. البته بیشتر با روحیت بنده سازگار نیست
    ۱۳۸۸ دي ۱۷ ۰۹:۳۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : zoghal molana
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS