/
  • بحث و بررسی در مورد فریم ورک رَسپینا

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی بحث و بررسی در مورد فریم ورک رَسپینا
    نویسنده پیام
    undefined غایب
    احسان
    *******

    ارسال‌ها: 2,088
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 76
    تشکرها : 2005
    ( 2071 تشکر در 1219 ارسال )
    ارسال: #1
    بحث و بررسی در مورد فریم ورک رَسپینا
    تقریبا تمام بخش های فریم ورک اصلاح شده.

    به نظرتون فریم ورک فعلی در حال حاضر چه مشکلاتی داره و یا چه چیزی رو نیاز داریم که هنوز بهش اضافه نکردیم.

    لطفا پروژه رو از گیت دریافت و بررسی کنید. اصلاح و پیاده سازی خیلی از موارد الان راحت تره نسبت به اینکه جلوتر بریم و کمبودش رو حس کنیم.

    @محمد:
    مواردی که قبلا داخل پیام های خصوصی بم گفته بودی

    نقل قول: 1- پروژه یک فریم ورکه یا سی ام اس یا مدریته ... ؟!
    فریم ورک/سی ام اس یا بهتره بگیم CMF
    تا الان هم همون طور که میدونی روی فریم ورکش کار کردیم.

    نقل قول: 2- ساختار پروژه ایراداتی داره.
    چه ایراداتی؟
    منظورت ساختار MVC اونه؟ یا چیز های دیگه؟

    نقل قول: 3- bootStrap-ing و Router-ing دارای اشکالاتی هست.
    چه اشکالاتی؟

    نقل قول: 4- auto-loader صحیح نیست.
    چرا؟

    خلاصه تا اینجای قضیه رو بیشتر توضیح بده که نفهمیدم Big Grin

    نقل قول: 5- ثابت های آدرس اشکالاتی داره.
    اگر تا الان از ثابت ها استفاده میشد فقط به خاطر کلاس قبلی دیتابیس بود. حالا که کتابخانه دیتابیس جدید لینک شده این ثابت ها هم برداشته میشن.
    __________________________________________________________________________
    هر چیزی که در جستن آنی آنی...
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۴ دي ۱۱ ۰۵:۴۹ عصر، توسط Y.P.Y.)
    ۱۳۹۱ مهر ۲۶ ۱۰:۱۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Y.P.Y
    webnevesht آفلاین
    محمدرضا سلطانی
    ***

    ارسال‌ها: 972
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آذر ۲۵
    اعتبار: 22
    تشکرها : 384
    ( 702 تشکر در 427 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: بحث و بررسی در مورد فریم ورک راسپینا
    چطوری میشه دانلودش کرد و گرفتش؟ من هرجوری ور رفتم نشدBig Grin
    __________________________________________________________________________
    بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
    ۱۳۹۱ مهر ۲۷ ۰۹:۵۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: بحث و بررسی در مورد فریم ورک راسپینا
    نقل قول: 1- پروژه یک فریم ورکه یا سی ام اس یا مدریته ... ؟!
    منظورم اینه که چرا فایل admin.php رو ساختی؟ مگه ساختار فریم ورک نمی تونه طوری باشه که با کنترلر ها دسترسی admin ساخته شه.

    نقل قول: 2- ساختار پروژه ایراداتی داره.
    نقل قول: 3- bootStrap-ing و Router-ing دارای اشکالاتی هست.
    نقل قول: 4- auto-loader صحیح نیست.
    نقل قول: 5- ثابت های آدرس اشکالاتی داره.
    الان دمه دست ندارم. برم کامل یادداشت کنم، بیام ارایه بدم.
    هر کدوم خودش یه مبحثه Smile
    ۱۳۹۱ مهر ۲۷ ۱۱:۰۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    undefined غایب
    احسان
    *******

    ارسال‌ها: 2,088
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 76
    تشکرها : 2005
    ( 2071 تشکر در 1219 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: بحث و بررسی در مورد فریم ورک راسپینا
    نقل قول: چطوری میشه دانلودش کرد و گرفتش؟ من هرجوری ور رفتم نشد
    کد:
    https://gitorious.org/raspina/raspina/archive-tarball/master

    نقل قول: منظورم اینه که چرا فایل admin.php رو ساختی؟ مگه ساختار فریم ورک نمی تونه طوری باشه که با کنترلر ها دسترسی admin ساخته شه.

    چرا، میتونه باشه. فقط کافیه کلاس controller کمی اصلاح شه.
    __________________________________________________________________________
    هر چیزی که در جستن آنی آنی...
    ۱۳۹۱ مهر ۲۷ ۰۴:۱۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: بحث و بررسی در مورد فریم ورک راسپینا
    واقعآ این FF16.02 فوق العادست! Dodgy
    ۱۳۹۱ آبان ۷ ۰۹:۳۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: بحث و بررسی در مورد فریم ورک راسپینا
    خوبه که کروم داشتم. از IE که بهتره Smile
    --

    نقل قول: 1- پروژه یک فریم ورکه یا سی ام اس یا مدریته ... ؟!
    درسته. Smile

    نقل قول: 2- ساختار پروژه ایراداتی داره.
    منظورم پوشه های خالی بود. که الان می گردم پوشه ها رو نمی بینم Smile
    فقط این پوشه چیه ؟
    کد:
    raspina\include

    فعلا پاسح برای 2 تاش Big Grin

    نقل قول: 5- ثابت های آدرس اشکالاتی داره.
    منظورم بیشتر سلیقه ایی بود. مثه نام گذاری متغیر ها و نام گذاری توابع، کلاس ها، فایل ها، که معمولا یه ضابطه ایی دارند
    نام گذاری ثوابت هم باید یه این چنین ضابطه ایی داشته باشن.

    مثلآ :
    کد PHP:
    define('FILE_NAME'__FILE__);
    define('LIBRARYDIR'__DIR__ DIRECTORY_SEPARATOR 'Library' DIRECTORY_SEPARATOR);
    define('PHPEXT''.php'); 

    نقل قول: 4- auto-loader صحیح نیست.
    برای auto-load کردن باید چند نکته مدنظر باشه
    set-include-path ، لود کردن فایل ، لود کردن کلاس و نهایتآ auto-load انجام بشه
    و بعد اینکه بعد از اینه auto-load ساخته می شه دیگه نباید کلاسی رو مستقیم سیستم لود کنه

    این ها رو جواب گو باش تا من دامه بدم بعدش.
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ آبان ۸ ۱۲:۳۱ صبح، توسط oia.)
    ۱۳۹۱ آبان ۷ ۱۱:۵۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : undefined
    undefined غایب
    احسان
    *******

    ارسال‌ها: 2,088
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 76
    تشکرها : 2005
    ( 2071 تشکر در 1219 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: بحث و بررسی در مورد فریم ورک راسپینا
    نقل قول: درسته.

    چی درسته؟ Big Grin

    نقل قول: فقط این پوشه چیه ؟
    نقل قول: پوشه ی include رو گذاشتم برای چیزایی مثل ادیتور و ...
    در حال حاضر هم که چیز مهمی توش نیست

    نقل قول: نام گذاری ثوابت هم باید یه این چنین ضابطه ایی داشته باشن.

    اصلاحشون میکنم

    نقل قول: برای auto-load کردن باید چند نکته مدنظر باشه
    set-include-path ، لود کردن فایل ، لود کردن کلاس و نهایتآ auto-load انجام بشه
    و بعد اینکه بعد از اینه auto-load ساخته می شه دیگه نباید کلاسی رو مستقیم سیستم لود کنه

    یه مقدار بهم فرصت بده تا اون اطلاعاتی که در موردش بهم دادی رو بخونم.
    __________________________________________________________________________
    هر چیزی که در جستن آنی آنی...
    ۱۳۹۱ آبان ۹ ۰۱:۰۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : oia
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS