• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحث و بررسی در مورد فریم ورک رَسپینا
#1
تقریبا تمام بخش های فریم ورک اصلاح شده.

به نظرتون فریم ورک فعلی در حال حاضر چه مشکلاتی داره و یا چه چیزی رو نیاز داریم که هنوز بهش اضافه نکردیم.

لطفا پروژه رو از گیت دریافت و بررسی کنید. اصلاح و پیاده سازی خیلی از موارد الان راحت تره نسبت به اینکه جلوتر بریم و کمبودش رو حس کنیم.

@محمد:
مواردی که قبلا داخل پیام های خصوصی بم گفته بودی

نقل قول:1- پروژه یک فریم ورکه یا سی ام اس یا مدریته ... ؟!
فریم ورک/سی ام اس یا بهتره بگیم CMF
تا الان هم همون طور که میدونی روی فریم ورکش کار کردیم.

نقل قول:2- ساختار پروژه ایراداتی داره.
چه ایراداتی؟
منظورت ساختار MVC اونه؟ یا چیز های دیگه؟

نقل قول:3- bootStrap-ing و Router-ing دارای اشکالاتی هست.
چه اشکالاتی؟

نقل قول:4- auto-loader صحیح نیست.
چرا؟

خلاصه تا اینجای قضیه رو بیشتر توضیح بده که نفهمیدم Big Grin

نقل قول:5- ثابت های آدرس اشکالاتی داره.
اگر تا الان از ثابت ها استفاده میشد فقط به خاطر کلاس قبلی دیتابیس بود. حالا که کتابخانه دیتابیس جدید لینک شده این ثابت ها هم برداشته میشن.
هر چیزی که در جستن آنی آنی...
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : Y.P.Y
#2
چطوری میشه دانلودش کرد و گرفتش؟ من هرجوری ور رفتم نشدBig Grin
بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
نقل قول:1- پروژه یک فریم ورکه یا سی ام اس یا مدریته ... ؟!
منظورم اینه که چرا فایل admin.php رو ساختی؟ مگه ساختار فریم ورک نمی تونه طوری باشه که با کنترلر ها دسترسی admin ساخته شه.

نقل قول:2- ساختار پروژه ایراداتی داره.
نقل قول:3- bootStrap-ing و Router-ing دارای اشکالاتی هست.
نقل قول:4- auto-loader صحیح نیست.
نقل قول:5- ثابت های آدرس اشکالاتی داره.
الان دمه دست ندارم. برم کامل یادداشت کنم، بیام ارایه بدم.
هر کدوم خودش یه مبحثه Smile
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
نقل قول:چطوری میشه دانلودش کرد و گرفتش؟ من هرجوری ور رفتم نشد
کد:
https://gitorious.org/raspina/raspina/archive-tarball/master

نقل قول:منظورم اینه که چرا فایل admin.php رو ساختی؟ مگه ساختار فریم ورک نمی تونه طوری باشه که با کنترلر ها دسترسی admin ساخته شه.

چرا، میتونه باشه. فقط کافیه کلاس controller کمی اصلاح شه.
هر چیزی که در جستن آنی آنی...
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
واقعآ این FF16.02 فوق العادست! Dodgy
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
خوبه که کروم داشتم. از IE که بهتره Smile
--

نقل قول:1- پروژه یک فریم ورکه یا سی ام اس یا مدریته ... ؟!
درسته. Smile

نقل قول:2- ساختار پروژه ایراداتی داره.
منظورم پوشه های خالی بود. که الان می گردم پوشه ها رو نمی بینم Smile
فقط این پوشه چیه ؟
کد:
raspina\include

فعلا پاسح برای 2 تاش Big Grin

نقل قول:5- ثابت های آدرس اشکالاتی داره.
منظورم بیشتر سلیقه ایی بود. مثه نام گذاری متغیر ها و نام گذاری توابع، کلاس ها، فایل ها، که معمولا یه ضابطه ایی دارند
نام گذاری ثوابت هم باید یه این چنین ضابطه ایی داشته باشن.

مثلآ :
کد پی‌اچ‌پی:
define('FILE_NAME'__FILE__);
define('LIBRARYDIR'__DIR__ DIRECTORY_SEPARATOR 'Library' DIRECTORY_SEPARATOR);
define('PHPEXT''.php'); 

نقل قول:4- auto-loader صحیح نیست.
برای auto-load کردن باید چند نکته مدنظر باشه
set-include-path ، لود کردن فایل ، لود کردن کلاس و نهایتآ auto-load انجام بشه
و بعد اینکه بعد از اینه auto-load ساخته می شه دیگه نباید کلاسی رو مستقیم سیستم لود کنه

این ها رو جواب گو باش تا من دامه بدم بعدش.
  پاسخ
تشکر شده توسط : undefined
#7
نقل قول:درسته.

چی درسته؟ Big Grin

نقل قول:فقط این پوشه چیه ؟
نقل قول:پوشه ی include رو گذاشتم برای چیزایی مثل ادیتور و ...
در حال حاضر هم که چیز مهمی توش نیست

نقل قول:نام گذاری ثوابت هم باید یه این چنین ضابطه ایی داشته باشن.

اصلاحشون میکنم

نقل قول:برای auto-load کردن باید چند نکته مدنظر باشه
set-include-path ، لود کردن فایل ، لود کردن کلاس و نهایتآ auto-load انجام بشه
و بعد اینکه بعد از اینه auto-load ساخته می شه دیگه نباید کلاسی رو مستقیم سیستم لود کنه

یه مقدار بهم فرصت بده تا اون اطلاعاتی که در موردش بهم دادی رو بخونم.
هر چیزی که در جستن آنی آنی...
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : oia


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان