• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
این کد چرا notice میده؟
#1
کد پی‌اچ‌پی:
if(isset($_POST['submit']))
{
    
$str=array();
    
$str=$_POST['str'];
    for(
$i=0;$i<=10;$i++)
    {
        
        echo 
$str[$i]."<br>";
    }
}
?>
<form action="" method="post">
<?php
for($i=1;$i<=10;$i++)
{
?>

<p>string<input type="text" name="str[]" /></p>



<?php
}
?>
<input type="submit" name="submit" value="RUN" />
</form> 
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
str[0] = not exist فکر کنم...

بازم notice ش رو بگی خوبه...
هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
  پاسخ
تشکر شده توسط : oia
#3
جدیدا بجای سوال .
دوستا لطف میکنن معما طرح می کنن!!! Sleepy

از 0 تا 9 می شه 10 تا
از 0 تا 10 می شه 11 تا و واسه همینه که ...
باید اون مساوی قبل از 10 رو برداری یا 10 رو تغییر بدی به 9
  پاسخ
تشکر شده توسط : newphp hamid_80386 it_nazanin
#4
درستش اینه، البته کلی تغییرات دادم که یاد بگیری بهینه سازی یعنی چی،
کد پی‌اچ‌پی:
if(isset($_POST['submit']))
{
    for(
$i=0;$i<=10;$i++)
    {
        if(
array_key_exists($i,$_POST['str'])) echo $_POST['str'][$i].'<br>';
    }
}

echo 
'<form method="post">';
for(
$b=1;$b<=10;$b++) echo '<p>string<input type="text" name="str[]"></p>';
echo 
'<input type="submit" name="submit" value="RUN" />
</form>'

غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : newphp hamid_80386
#5
(۱۳۹۱ مرداد ۰۸, ۰۹:۰۲ ب.ظ)oia نوشته: جدیدا بجای سوال .
دوستا لطف میکنن معما طرح می کنن!!! Sleepy

از 0 تا 9 می شه 10 تا
از 0 تا 10 می شه 11 تا و واسه همینه که ...
باید اون مساوی قبل از 10 رو برداری یا 10 رو تغییر بدی به 9

Big Grin

میخوام با حلقه 10 تا فیلد ایجاد کنم
بعد مقادیری که کاربر توی این 10 تا فیلد قرار میده رو به ترتیب نمایش بدم
همین
اینی که نوشتم این کار رو میکنه ولی یه notice هم میده

----->>>>>>>>>>>مساوی رو برداشتم درست شد
مرسی
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
دوست عزیز اون notice رو بزار اینجا ببینیم چیه

گفتم که احتمالاً چون اندیس صفرم آرایه خالی هست دارید notic دریافت میکنید
هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
نقل قول: str[0] = not exist فکر کنم...
نه حمید اینطوری که میگی نیست. داده ها با کمک HTML با ایندکس عددی از 0 داره به سمت سرور میاد. ناتیسش بخاطر ایندکس دهم هست. حلقه ای که گذاشته کاملا غلطه و حرف محمد امین درسته. درسته طرف 10 تا اینپوت داره ولی ایندکس ها از 0 شروع میشه. وقتی از <= (کوچکتر مساوی) استفاده بشه یعنی رقم آخری هم حساب میشه الزاما ولی وقتی < (کوچکتر) بذاری از صفر شروع میشه تا 9 که در نتیجه 10 تا ایندکس میشه و تمامی اینپوت ها رو شامل میشه.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : newphp hamid_80386 it_nazanin
#8
دوستان ما رو تحمل کنید تا این زبان رویاد بگیرم

قول میدم از خجالت انجمن در بیام
بالاخره ما مبتدی هستیم و سوالاتمون هم ممکنه جالب نباشه
ولی خوب یکم زمان میبره که اینکاره بشیم دیگه
  پاسخ
تشکر شده توسط : Y.P.Y hamid_80386
#9
نقل قول:دوستان ما رو تحمل کنید تا این زبان رویاد بگیرم

قول میدم از خجالت انجمن در بیام
بالاخره ما مبتدی هستیم و سوالاتمون هم ممکنه جالب نباشه
ولی خوب یکم زمان میبره که اینکاره بشیم دیگه
هیچوقت سوالات مسئله ای ندارن Heart
حتی فوق مبتدیانه یا نا جالب یا...
شیوه بد بیان و مطرح مسئله داره

وگرنه انجمن مال سوال و بحثه
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


 کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بالاتر => نگهداری بهتر

  پاسخ
تشکر شده توسط : hamid_80386 Reza newphp oia
#10
(۱۳۹۱ مرداد ۰۸, ۰۹:۳۱ ب.ظ)cyletech نوشته:
نقل قول: str[0] = not exist فکر کنم...
نه حمید اینطوری که میگی نیست. داده ها با کمک HTML با ایندکس عددی از 0 داره به سمت سرور میاد. ناتیسش بخاطر ایندکس دهم هست. حلقه ای که گذاشته کاملا غلطه و حرف محمد امین درسته. درسته طرف 10 تا اینپوت داره ولی ایندکس ها از 0 شروع میشه. وقتی از <= (کوچکتر مساوی) استفاده بشه یعنی رقم آخری هم حساب میشه الزاما ولی وقتی < (کوچکتر) بذاری از صفر شروع میشه تا 9 که در نتیجه 10 تا ایندکس میشه و تمامی اینپوت ها رو شامل میشه.
من فکر کردم من و محمد امین یه حرف زدیم، ببخشید درست پست محمد رو نخوندم،

دقیقاً حق با شماست، من یه لحظه فکر کردم اندیس ها دستی داده شده، ولی نه، فقط 10 تا اندیس داده شده و در واقع از همون 0 اندیس گذاری شده Wink
هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان