/
  • این نوع input ,select در بوت استرپ اسمش چیه؟

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی این نوع input ,select در بوت استرپ اسمش چیه؟
    نویسنده پیام
    MRCanddy آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 296
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۵ آبان ۱۵
    اعتبار: 0
    تشکرها : 61
    ( 7 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #1
    این نوع input ,select در بوت استرپ اسمش چیه؟
    سلام دوستان.

    من توو یه سایت این نوع انتخاب قیمت رو دیدم خوشم اومده.

    میخوام مثالشو داشته باشم اما اسمشو نمیدونم.میدونم یه نوع combobox هست اما اسم تخصصیشو نمیدونم تا بتونم یکی برا خودم درست کنم
    اگه میشه اسمش یا لینک مثالاشو برام بذارید.ممنون
    [تصویر:  Untitled.png]
    ۱۳۹۶ اسفند ۲۱ ۰۵:۵۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    MiladWorkShop آفلاین
    تحریم شده

    ارسال‌ها: 18
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۶ اسفند ۶
    تشکرها : 0
    ( 11 تشکر در 11 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: این نوع input ,select در بوت استرپ اسمش چیه؟
    درود

    خدمت شما : https://silviomoreto.github.io/bootstrap...t/examples
    ۱۳۹۶ اسفند ۲۱ ۰۶:۰۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    MRCanddy آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 296
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۵ آبان ۱۵
    اعتبار: 0
    تشکرها : 61
    ( 7 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: این نوع input ,select در بوت استرپ اسمش چیه؟
    دوس عزیزم.

    من اینجا رفته بودم ولی این نمونه نیست
    ۱۳۹۶ اسفند ۲۲ ۰۶:۵۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS