/
  • این ارور مربوط به برنامه میشه یا مرورگر (فوری فوری فوری)

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی این ارور مربوط به برنامه میشه یا مرورگر (فوری فوری فوری)
    نویسنده پیام
    olampiad آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 91
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ مرداد ۱۳
    اعتبار: 0
    تشکرها : 6
    ( 6 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #1
    این ارور مربوط به برنامه میشه یا مرورگر (فوری فوری فوری)
    سلام و خسته نباشید
    به این ارور یه نگا بندازید
    http://s3.picofile.com/file/82242702...0181115238.jpg
    این ارور دقیقا چی میگه؟
    منظور از این ارور چیه؟
    آیا مربوط به برنامه و کدنویسی میشه یا مربوط به مرورگر و سرور میشه .
    ممنون
    ۱۳۹۴ آذر ۲ ۱۱:۱۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,782
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 103
    تشکرها : 2181
    ( 4856 تشکر در 2220 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: این ارور مربوط به برنامه میشه یا مرورگر (فوری فوری فوری)
    404؟
    مربوط به سروره. یعنی اون فایل/آدرس وجود نداره
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۴ آذر ۲ ۱۱:۴۶ صبح، توسط Y.P.Y.)
    ۱۳۹۴ آذر ۲ ۱۱:۴۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS